Nedan kan du ta en titt på vårt urval av Inspiron laptop-serien från Dell. Om du behöver en prisvärd bärbar dator med alla grundläggande funktioner är den här serien ett riktigt bra ställe att börja. Trots de skarpa priserna kan Inspiron bärbara datorer från Dell också fås med många av de senaste och mest innovativa designlösningarna, som pekskärm och röstbaserad interaktion. Om detta låter som något du skulle vilja, ta en närmare titt på hela vårt utbud av Dells Inspiron-serie på den här sidan. Du kan säkert även hitta en modell som passar dina önskemål och behov när du handlar hos oss.

Resultat: 3
Resultat: 3


loader

Många alternativ med Dell Inspiron-serien

Vad du än vill ha en budgetvänlig bärbar dator som kan täcka dina grundläggande behov, eller en mer avancerad modell till ett lite högre pris, är Inspiron-serien ett självklart val. Dell Inspiron-serien erbjuder en rad fantastiska funktioner och är gjord av noggrant testad hårdvara så att du kan få ut det bästa av din bärbara dator. Dessa bärbara datorer finns i flera olika mellanprisklasser och därför även med varierande prestanda.

Modellerna i den lägre prisklassen är till för dig vars behov främst är att surfa på nätet, uppgifter i Word och andra liknande vanliga uppgifter där kraftfulla specifikationer inte är ett måste. De dyrare modellerna kommer däremot med bland annat SSD-hårddisk, pekskärm, Intel Core i7-processor och massor av RAM-minne så du är väl rustad för de tyngre uppgifterna. Flera av Inspiron-modellerna finns till och med med olika lägen, som laptop, surfplatta och staffli – i en och samma laptop. Oavsett om du väljer en produkt i den låga eller dyra delen får du alltid en extremt bra batterikapacitet, senaste versionen av Windows, USB 2.0/3.0, HDMI-ingång och mycket mer. Från pekskärm, USB 3.0-portar och Intel Core-processor, till röstbaserad interaktionsprogramvara, surfplatta och låga priser. Oavsett vad du behöver kan du förmodligen hitta en Dell Inspiron-modell som matchar din budget. Som alltid håller vi oss uppdaterade med de senaste modellerna så att du har tillgång till Dells bästa produkter när du handlar hos oss.