På Fcomputer säljer vi ett stort urval av olika iPad-modeller till riktigt formidabla priser. Med ett användarvänligt gränssnitt, snygga färger och minimalistisk design är en iPad från Apple alltid en säker hit, därför kan du även hitta många olika modeller att välja mellan när du handlar hos oss. Vi har både äldre och nyare modeller av iPads, varav vi även har återanvända modeller, och vi uppdaterar även ofta utbudet av iPad-modeller när Apple kommer ut med en ny generation. Du kan därför även hitta iPads i båda ändar av prisskalan, så att alla kan vara med oavsett budget. Ta en titt på hela vårt utbud nedan, där du kan hitta modeller som iPad Pro, Mini och Air.

Resultat: 219
Resultat: 219


loader

Kliv in i en värld av möjligheter med en iPad från Apple

Med en iPad från Apple får du en kraftfull surfplatta som ger dig otaliga möjligheter att vara produktiv på språng, där den med sin kompakta och tunna storlek får plats i nästan vilken väska som helst utan att ta för mycket plats. Med en iPad får du större frihet än om du arbetar på en vanlig bärbar dator, eftersom den inte väger för mycket eller är för stor i storleken – det ger dig också större flexibilitet genom att du kan använda den på det sätt som passar dig bäst . Skriver du mycket? Då kan ett smart tangentbord vara väsentligt när du använder din iPad, eftersom det gör det snabbare och mer effektivt för dig att skriva längre texter.

Om du letar efter en surfplatta som är det perfekta mediet för arbete, underhållning och sociala medier, då är en iPad det perfekta valet för dig. Det är inte bara en snabb maskin där du kan arbeta effektivt på språng, hemma eller på jobbet. Men det fungerar också exceptionellt bra för underhållning i form av att streama din favoritserie genom dina favoritstreamingappar, spelmobilspel i hög grafik och att vara kreativ med video- eller bildredigering – här kan du såklart även använda den smarta Apple Pencil i en ritprogram för att göra dina bilder ännu mer intressanta!

Om du vill få kontakt med dina vänner över appar – och hav – så kan en iPad vara länken som för dig och dina vänner samman genom sociala medier, spel eller via iMessage. Du kan använda en iPad på samma sätt som du skulle använda en iPhone, där du kan sms:a och Facetime med dina vänner via iMessage eller andra smarta sociala appar.

Med en Apple iPad har du världen till hands och du bestämmer helt själv hur du helst vill använda din iPad: om det är för arbete, studier, underhållning eller något helt annat – det är helt upp till dig. En iPad ger dig friheten, helt själv, att kunna välja.

 

Apple erbjuder ett hav av iPad-modeller att välja mellan

Fomputer har ett stort urval av olika modeller och generationer av iPads där du kan hitta de senaste Apple iPads, iPad Pros, iPad Airs och iPad minis. Eftersom Apple med sin innovativa design ofta utvecklar nya iPads i takt med att tekniken också utvecklas, håller vi givetvis även extra koll på marknaden så att vi kan erbjuda dig de senaste och bästa Apple iPads.

Eftersom det finns flera iPad-modeller att välja mellan kan det vara en bra idé att fundera över vilken iPad som passar dina behov:

 • Vilken modell passar dig: en iPad, Pro, Air eller mini?
 • Vilken skärmstorlek föredrar du?
 • Ska din iPad användas för underhållning, studier, arbete eller allt?
 • Ska det finnas gott om plats på din iPad, till exempel: 64 GB, 128 GB eller 1 TB?

Det finns många saker att tänka på när du ska välja en ny iPad, så det kan vara en bra idé att fundera över exakt vad du skulle vilja använda en iPad till innan du gör ditt slutgiltiga val. Men oavsett vilken iPad du väljer är de alla kraftfulla och av hög kvalitet, så du kan alltid få en iPad som verkligen kan något – oavsett vad du behöver den till. Men det kan ändå vara en bra idé att noga fundera över vad du skulle vilja använda den till, om du nu behöver en viss skärmstorlek, lagringsutrymme eller skulle vilja ha en Apple Pencil som går att använda.

Om du ska använda en iPad för studier eller arbete, där du ska ha den med dig när du ofta reser fram och tillbaka, så kan det vara en fundering att ta hand om skärmstorleken - speciellt om du måste använda den att skriva på – och då måste lagringsutrymmet vara hyfsat om du vill lagra filer och appar på din iPad. Om du vill ha en iPad som i första hand ska användas i sammanhang där du förbereder grafiska verk för arbete, så kan en iPad Pro vara ett självklart val i förhållande till dess kraftfulla inredning och att den använder en Apple Pencil (2:a generationen). Om du däremot bara vill ha en liten och lätt iPad att kolla sociala medier, e-box eller läsa böcker på så kan en iPad mini vara bra för dig – den är kompakt och lätt att använda.

Möjligheterna är oändliga med Apple iPads, så ta en titt på vårt urval för att hitta den iPad som bäst passar dina behov

Släpp loss din kreativa potential med en iPad och Apple Pencil

Är du intresserad av den kreativa sidan, där du kan skapa tavlor och teckningar själv, högkvalitativt grafiskt material eller vill du lägga till roliga och kreativa åtgärder till dina selfies? Då kanske du vill leta efter en iPad och Apple Pencil där du kan vara så kreativ som du vill – bara din fantasi sätter gränserna!

Om du arbetar med grafik varje dag kan en iPad Pro vara väsentlig i ditt arbete, eftersom du får en avancerad och kraftfull iPad som erbjuder vackra och detaljerade pixlar när du arbetar. Den har snabb prestanda och hög grafik som gör ditt arbete ännu enklare. Om du vill vara kreativ, men inte nödvändigtvis jobbar med det dagligen eller har budget för det, så kan en vanlig iPad såklart också användas!

Du kan dra nytta av att använda Apple Pencil (1:a eller 2:a generationen) som ett ritverktyg, eftersom den är både intuitiv och exakt när du ritar på din iPad, eftersom den har en exemplarisk tryck- och lutningskänslighet som tar ditt grafiska arbete till nästa nivå .

Vill du vara lika skicklig som de stora digitala konstnärerna på bland annat Instagram kan du utforska dina kreativa förmågor med IOS ritprogrammet "Procreate", där du kan skapa grafiska verk i form av teckningar, målningar och animationer . Med en Apple iPad, Apple Pencil och Procreate får du en fantastisk duk av möjligheter som bara väntar på att bli utforskad.

 

Vanliga frågor om Apple iPads

Om du har frågor om iPads i allmänhet kan du hitta svaret nedan.

Vilken iPad ska jag välja?

Du bör välja den iPad som bäst passar dina behov – oavsett om du kommer att använda den mest för arbete, studier, underhållning eller kreativt arbete. Vad du än vill använda din Apple iPad till kan du vara säker på att hitta den i vårt stora utbud på denna sida.

Hur mycket kostar en iPad?

Beroende på vilken modell eller generation av iPad du köper kommer priset på en iPad att variera. Men du kan bland annat köpa en begagnad iPad på Fcomputer för så lite som DKK 2 000. Det går alltså att köpa en iPad i båda ändarna av prisskalan.

Vilken iPad kan du använda Apple Pencil till?

Du kan använda en Apple Pencil (2:a generationen) med:

 • iPad Mini (6:e generationen)
 • iPad Air (4:e generationen och senare)
 • iPad Pro 12,9” (fjärde generationen och senare)
 • iPad Pro 11” (första generationen och senare).

Och du kan använda en Apple Pencil (1:a generationen) med:

 • iPad Mini (5:e generationen)
 • iPad (6:e, 7:e, 8:e, 9:e och 10:e generationen)
 • iPad Air (3:e generationen)
 • iPad Pro 12,9” (1:a och 2:a generationen)
 • iPad Pro 10,5"
 • iPad Pro 9,7"

Du kan också se specifikationer på varje iPad för att se vilka som är kompatibla med vilken Apple Pencil.

Vad är skillnaden mellan en iPad Air och iPad Pro?

Den största skillnaden mellan den nuvarande generationens iPad Air (5:e generationen) och iPad Pro 12,9” (6:e generationen) är priset, med en iPad Air i den nedre delen av prisskalan. En iPad Air finns inte bara till ett lägre pris, den är också mindre i skärmstorlek med sina 10,9” och väger mindre.

Naturligtvis finns det också flera olika, såsom:

 • iPad Pro 12,9” (6:e generationen):
 • M2 chip
 • Face ID
 • Upp till 2 TB lagringsutrymme
 • iPad Air 10,9” (5:e generationen):
 • M1 chip
 • Tryck på ID
 • Upp till 256 GB lagringsutrymme

Se ytterligare specifikationer på varje produktsida om du vill veta mer.

Hur stor är en iPad mini?

En iPad mini (6:e generationen) är en kompakt iPad med en Liquid Retina-skärm på 8,3” och en vikt på 293 till 297 gram.

Har du frågor om ditt köp av iPad?

Om du är intresserad av någon av våra många iPad-modeller, men tvivlar på rätt val eller vilka komponenter varje modell har, kan du alltid kontakta vår kompetenta kundsupport som står redo att guida dig med ditt köp! Du kan kontakta Fcomputers kundsupport via mejl, telefon eller via chatten på denna sida.

Vi ser fram emot att hjälpa dig komma igång med köpet av din nya iPad.