Hos Fcomputer är vi stolta över att kunna erbjuda ett brett utbud av marknadens bästa och mest populära Laptops. Om du är i färd med att leta efter din nästa bärbara dator behöver du inte leta längre. I vårt stora sortiment av laptops hittar du kvalitetsmärken som Lenovo, Acer, MSI, HP, ASUS, Microsoft, Apple och många andra välkända tillverkare. Oavsett om du fokuserar på en kraftfull bärbar dator som kan köra de senaste programmen och spelen, eller om det är en strömlinjeformad design som är avgörande för dig, kan du vara säker på att vi har en bärbar dator som uppfyller dina preferenser och behov. Ta en närmare titt på vårt stora utbud och hitta din nya billiga laptops nedan.

Resultat: 1422
Resultat: 1422


loader

Överväg vad din laptop ska användas till

Hos Fcomputer erbjuder vi ett stort utbud av laptop med många olika specifikationer och i olika priskategorier. För att du ska få mest valuta för pengarna när du köper en ny laptop är det en bra idé att överväga vilka syften din laptop ska användas till. Det finns trots allt en anledning till att det finns så många olika typer av laptops – det är för att de ska användas för en mängd olika ändamål.

Ska din laptop bara användas för att surfa på internet, streama filmer och redigera enkla dokument som till exempel textdokument? I så fall behöver du förmodligen inte en bärbar dator med det kraftigaste grafikkortet på marknaden. I stället kan du nog nöja dig med ett integrerat grafikkort och därmed köpa en billig laptop som ger dig riktigt bra värde i förhållande till de få pengar du betalar för den.

Om du däremot planerar att spela tunga grafikkrävande spel är en laptop med ett ordentligt dedikerat grafikkort en riktigt bra investering, eftersom den annars inte kommer att kunna spela de grafikkrävande datorspelen du vill spela. Det kan dock också vara en bra idé att titta på våra gaming-laptops om det specifikt är gaming du är intresserad av att använda din nya laptop till.

Ligger du som de flesta någonstans mellan de två ovanstående ytterligheterna, där du ibland bara behöver använda ett enkelt textprogram, ibland ett lite tyngre program och ibland också vill spela lite datorspel? Då kan det vara en bra idé att köpa en laptop som både har ett bra grafikkort, processor och tillräckligt med RAM. Vi har många alternativ här på sidan, och du kan vara helt säker på att du därför kan hitta en mångsidig produkt som passar perfekt för dina behov. För alla ska kunna få den bärbara dator de önskar.

De rätta specifikationerna för din laptop

Innan du köper en laptop är det en bra idé att överväga vilka specifikationer den ska ha. Du är säkert ute efter en bärbar dator för ett specifikt ändamål, och då är det ju också nödvändigt att den uppfyller dessa krav. De flesta kan självklart köpa en ganska standard laptop som klarar dagens små uppgifter och sysslor mycket bra. En laptop för gaming eller en för tunga program som arbetar med grafik har dock lite större krav, och här måste specifikationerna vara i ordning. Därför bör du överväga vilka de viktigaste funktionerna är för dig i din laptop.

Skärm: Storleken och upplösningen på skärmen har båda stor påverkan på din upplevelse när du använder din laptop. Både en större skärm och en större upplösning är mer behagliga att arbeta med, och det har stor betydelse när det gäller att spela datorspel eller streama serier och filmer. En mindre skärm innebär å andra sidan att du får en mindre och lättare laptop, vilket är riktigt trevligt för dig på språng. Det rätta valet beror alltså helt på dina preferenser, och därför bör du överväga skärmstorleken innan du köper en ny laptop. Det kan också vara värt att överväga om du vill ha en extra datorskärm till din bärbara dator hemma eller på kontoret.

Batteritid: Ju längre batteritid din laptop har, desto längre tid kan den användas utan att vara ansluten till ström. De flesta av våra bärbara datorer har angivet hur lång tid de klarar sig på en full laddning. Dessa värden är ofta genomsnittliga, så beroende på om du bara ska redigera text medan datorn är inställd på batterisparfunktion eller om du streamar dina favoritserier kan batteritiden variera. Se bara till att få en laptop med en batteritid som passar det du ska använda den till.

Hårddisk (HDD) och SSD: Hårddisken kan med fördel förklaras som din laptop långtidsminne. En större hårddisk gör det möjligt att lagra mer data (program, filer, bilder osv.) på din laptop. Om du vill ha en snabb laptop bör du välja en med SSD istället för HDD. De flesta bärbara datorer har dock en inbyggd SSD istället för HDD, men det finns fortfarande några som antingen har båda, den ena eller den andra. Det är därför värt att överväga om din laptop ska ha en SSD, eftersom dessa är betydligt snabbare än de äldre HDD.

Processor: Processorn, eller CPU:en, kallas ofta för datorns hjärna. Den avgör i stor utsträckning hur snabb din laptop är. Ju starkare processorn är, desto fler program kan du också köra samtidigt. Styrkan på den bärbara datorns processor beror i hög grad på dess CPU Clock rate, som anges i Hz (där högre är bättre). Oavsett vad du har tänkt använda din laptop till är en snabb processor en fördel, men det är särskilt viktigt för gaming och grafiskt arbete.

Grafikkort: Grafikkortet ansvarar för den grafiska bildbehandlingen i program och datorspel. Om du planerar att spela grafikintensiva spel på din laptop är ett dedikerat grafikkort ett riktigt bra val. Om du å andra sidan inte har några planer på att spela datorspel och inte ska använda grafikkrävande program är ett integrerat grafikkort kanske det bästa för dig. De flesta moderna processorer kommer med ett integrerat grafikkort. Är du osäker på om processorn i en bärbar dator har ett integrerat grafikkort, kontrollera processorns specifikationer på tillverkarens hemsida eller kontakta Fcomputers kundtjänst – vi hjälper och guidar gärna med tekniska frågor.

RAM: RAM kan beskrivas som din laptops korttidsminne. RAM används när program tillfälligt behöver lagra data. För att flera program ska kunna köras smidigt samtidigt är det viktigt att ha tillräckligt med RAM. För de flesta kommer 8-16 GB RAM att vara en passande mängd, men om du planerar att redigera video och bilder, eller spela grafikintensiva spel, är det en bra idé att överväga mer RAM.

Vi säljer laptops från de ledande tillverkarna

Här på sidan hittar du ett stort urval av bra laptops. Vi har en lång rad produkter från några av de ledande tillverkarna på marknaden. I vårt sortiment hittar du till exempel laptops från:

 • Acer
 • Samsung
 • Lenovo
 • Dell
 • Fujitsu
 • HP
 • Microsoft
 • MSI
 • Apple
 • ASUS

Dessa är alla väl etablerade märken som har funnits på marknaden i många år. De tillverkar alla produkter av extremt hög kvalitet och vet mycket väl vad du som användare behöver. Du kan därför vara säker på att en laptop från dessa tillverkare är byggd med stor erfarenhet i ryggen. Vi strävar efter att ständigt ha tillgång till de senaste produkterna från de tillverkare vi samarbetar med, och du kan därför räkna med att vi alltid har de senaste bärbara datorerna till riktigt bra priser.

Letar du efter en kraftfull gaming laptop?

Om du ofta är på språng och samtidigt gillar att koppla av med att spela datorspel kan en laptop specifikt utformad för gaming vara lösningen. Några av de tillverkare vi har laptops från har specifika serier av gaming-laptops som du kan överväga att kolla in. Vi har särskilt gaming-laptops från:

 • Acer
 • ASUS
 • HP
 • Lenovo
 • MSI

Från Acer kan du till exempel titta på Acer Nitro och Acer Predator-serierna. ASUS gör sig stora och breda med sina ROG och TUF-serier, som inte bara omfattar laptops utan också en massa annat häftigt gaming-utrustning. Lenovo Legion är tillgängliga som kraftfulla gaming-laptops från Lenovo. Sist men inte minst ska man inte underskatta MSI, som har så många serier av gaming-laptops att det helt enkelt inte går att nämna dem alla!

Dessa tillverkare har fyllt sina gaming-laptops med några av de kraftigaste komponenterna som finns på marknaden. Även om många föredrar en stationär gaming-dator har laptops kommit till en punkt där du enkelt kan hitta en som passar för varje spel på marknaden. Om du vill ha mobilitet i ditt spelande är en laptop som är avsedd för ändamålet en utmärkt idé.

Både processor, grafikkort, RAM, SSD och skärm är i absolut toppklass om du köper en av våra gaming-laptop. Även om priset på dessa ofta ligger en bit över en billig laptop kan en kraftfull gaming-laptop ersätta behovet av en stationär dator. Du kan dessutom räkna med att den också utan problem kan hjälpa dig med dagliga uppgifter när du inte sitter och spelar. Av dessa skäl behöver du alltså inte ha två datorer där ingen av dem helt uppfyller dina behov. Du kan i stället nöja dig med en bärbar dator som uppfyller alla dina behov.

Extra tillbehör till din laptop

Varje laptop behöver lite extra utrustning. För många handlar det bara om en mus och kanske ett headset, och sedan är de redo. Om du är en gamer och har tittat på våra gaming-laptops är du dock väl medveten om att även en laptop ofta kan behöva en hel del gaming-utrustning. En gamingmus är essentiell, eftersom det finns många spel som helt enkelt inte kan spelas med en styrplatta. På samma sätt är ett gaming-headset också en nödvändighet, och många vill nog även ha gaming-högtalare hemma ovanpå det.

Till och med en gaming-skärm kan vara ett bra köp när du har en snygg gaming-laptop. Visst, den bärbara datorn har själv en skärm. Men när du inte är på språng utan istället sitter i gaming hörnan där hemma, finns det ingen anledning att nöja sig med en enda skärm. Du kan enkelt ha två eller till och med tre gaming-skärmar anslutna hemma, och det är därför definitivt värt att titta på tillverkare som AOC, Samsung och Lenovo, som alla gör fantastiska skärmar.

Bra priser på laptops

Vi har laptops för alla behov och budgetar. Hitta en för gaming, en för fritiden eller en bra arbetsdator i vårt utbud av lätta och eleganta laptops fullpackade med kraft. Även om din laptop är kompakt har det inte gjorts några kompromisser med innehållet. De är alla specialgjorda så att de passar perfekt för rätt situation, och du kan därför vara helt säker på att vi på Fcomputer har den bärbara datorn du letar efter.

På den här sidan kan du hitta en blixtsnabb laptop med ett avancerat grafikkort som ger de bästa visuella upplevelserna och fantastisk grafik på din skärm. Om du behöver ansluta externa enheter eller tillbehör kan du hitta en laptop med flera portar och ingångar så att det aldrig är ett problem att ansluta den. Vi har också 2-i-1-datorer om du vill ha en blandning mellan en bärbar dator och en surfplatta, vilket kan vara mycket praktiskt beroende på vad du använder din laptop för. Kort sagt, vi har allt, och du kan vara säker på att våra laptops alla har ett riktigt bra pris.

Hitta den bästa bärbara datorn för studier

Behöver du en ny laptop för dina studier? Då rekommenderar vi att du letar efter en dator som inte är särskilt tung, så att du enkelt kan transportera den fram och tillbaka. Det är ofta en bra idé att till exempel välja en Lenovo IdeaPad eller en Chromebook från HP, Acer, Lenovo, Dell och Asus. Med dessa kan du ofta också få 2-i-1-lösningar som är utmärkta för studier. Det beror självklart också helt på vad din laptop för studier ska kunna göra. Chromebooks är till exempel specialiserade på att vara bra för studiebruk, och därför är det ett bra val till billiga pengar. Studierna är viktiga, och därför är det också viktigt med bra utrustning.

Laptops skapade för företag

Sitter du på ett företag och behöver en ny arbetsdator? Här på Fcomputer har vi ett mycket brett sortiment av laptops för företag. Vi rekommenderar att du tittar på dessa:

 • Acer
 • Aspire
 • ASUS ExpertBook
 • Dell Latitude
 • Dell Vostro
 • Dell XPS
 • Lenovo ThinkPad X och X1

Dessa är alla specialgjorda specifikt för företagsbruk, och du kan därför vara säker på att de definitivt uppfyller era behov. Oavsett om ni behöver en för att köra Office-paketet eller om det är nödvändigt med en kraftfull laptop som kan hantera tunga grafikprogram, kan ni vara säkra på att ni hittar det i vårt sortiment av de ovanstående serierna av laptops. Om ni är intresserade av att köpa en laptop för företag kan ni överväga att bli företagskunder hos oss. Detta ger oss möjlighet att erbjuda er speciella erbjudanden, samtidigt som vi kan ge bättre rådgivning och arbeta tillsammans med er.

Köp din nästa laptop hos Fcomputer 

Vi har som alltid ett stort sortiment av högkvalitativa laptops från alla populära märken, där vi hela tiden utökar vårt utbud så att du alltid kan hitta det senaste och bästa. Kolla in vårt stora utbud här på sidan för att hitta din nästa billiga laptop. Om du har några frågor om våra laptops, deras hårdvara eller något annat är du alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst via e-post.