På denna sida hittar du vårt breda utbud av Lenovo laptops till riktigt bra priser. Alla våra bärbara datorer från Lenovo håller den välkända höga kvaliteten som tillverkaren är känd för världen över. Det finns ett brett utbud av Lenovo bärbara datorer som kan täcka allas behov och önskemål om en bärbar dator. Behöver du en gaming laptop? Då kanske du vill kolla in Lenovo Legion gaming-datorer, eller modeller från IdeaPad 3-spelserien. Om du behöver en pålitlig dator för dagen och resan är IdeaPads generellt sett vägen framåt. Behöver du en arbetslaptop som klara lite av allt, så ska du istället titta på Lenovo Thinkpads, eller om du behöver en riktigt stark arbetslaptop ska du överväga en Lenovo ThinkBook. Det finns också en mängd andra bärbara Lenovo-datorer, och du kan till och med få 2-i-1-modeller, som är en hybrid dator-surfplatta. Du kan i alla fall vara säker på att du i vårt sortiment på denna sida kan hitta en Lenovo laptop som kan göra det du behöver. Priserna är bra, kvaliteten är hög och du kan därför gärna åka på utflykt i vårt stora utbud av Lenovos bärbara datorer.

Resultat: 311
Resultat: 311


loader

Brett utbud av Lenovo laptop på Fcomputer

Behöver du en ny laptop? På Fcomputer har vi ett mycket stort utbud av Lenovos bärbara datorer. Lenovo är en erkänd tillverkare av datorer och deras produkter håller hög kvalitet. Du kan eventuellt investera i en stark gamingdator från Legion-serien eller kanske skaffa en av deras läckra Lenovo IdeaPads. Det finns även miljövänlig upcycle IT Lenovo laptops för dig som vill ha en klimatvänlig bärbar dator. Nedan informerar vi dig om Lenovos sortiment, deras profil, hårdvaran i deras bärbara datorer och mycket mer. Vi är stolta över att kunna erbjuda dig ett stort urval, så det finns en Lenovo-dator för alla behov, plånböcker och smaker.

Vilken Lenovo laptop ska jag välja?

Det kan finnas många syften med att skaffa en ny Lenovo-laptop. Du kan använda en bärbar dator för att titta på Netflix och surfa på webben, eller så kan du använda den för arbete och onlinemöten. Kanske gör du mycket videoredigering. Kanske spelar du mycket. En Lenovo laptop ger dig många alternativ. Det är därför vi erbjuder ett stort urval av olika serier av Lenovo laptops. Du kan få en prisvärd modell, eller så kan du få en bärbar dator från deras gaming-serie, som kan spela några av de mer intensiva spelen med höga grafikinställningar. På Fcomputer är vi stolta över att vara återförsäljare av Lenovo laptops, för oavsett vilken du väljer är en Lenovo bärbar dator en produkt av högsta kvalitet.

Lenovo har utvecklat många olika serier, så det finns en produkt för alla behov. På Fcomputer säljer vi Lenovo Ideapad, Lenovo Legion, Lenovo Thinkpad, och Lenovo Thinkbook .

Lenovo IdeaPad

Sedan den första Lenovo IdeaPad såg dagens ljus har serien vunnit stor popularitet över hela världen. Lenovo Ideapads täcker en stor serie Lenovo-datorer och vårt utbud växer ständigt. Oavsett vilken Lenovo-dator i IdeaPad-serien du väljer kan du alltid vara säker på toppkvalitet, snygg design och några av de bästa hårdvarukomponenterna på marknaden. IdeaPads är främst inriktade på vardagsbruk, till skillnad från Lenovos ThinkPad-serie som lägger större vikt vid arbetsuppgifter. Trots det kan Lenovos bärbara datorer från IdeaPads även användas för traditionella arbetsuppgifter och yrken. Naturligtvis finns det även utrymme för spel på dessa kraftfulla Lenovo-laptops. Lenovo IdeaPads finns i praktiskt taget alla prisklasser, så alla kan få en pålitlig och kraftfull Lenovo-dator oavsett budget.

Specifikationerna varierar självklart från modell till modell, men med en Lenovo-laptop från IdeaPad-serien kan du få verktyg för film- och fotoredigering, gaming-laptops som kan ladda ner de senaste speltitlarna, praktiska lösningar för underhållning på språng och mycket mer. Du kan hitta flera olika modeller av Lenovos bärbara datorer i IdeaPad-serien såsom IdeaPad 3, IdeaPad 3 Gaming, IdeaPad 5, och många fler - du har därför ett stort urval att välja mellan, där du kan vara säker på att hitta en Lenovo laptop som passar dina behov och din budget.

Lenovo Legion

Om du är en hardcore-spelare som inte vill kompromissa med kvaliteten på spelutrustningen, bör du leta efter en Lenovo Legion. Det är Lenovos svar på en gaming-laptop, så du kan spendera otaliga timmar med att spela i högsta grafik. Lenovo bärbara datorer med Legion-stämpeln finns i olika prisklasser, men gemensamt för dem alla är att de håller extremt bra kvalitet. Du får fantastiska funktioner, som RBG-belysning med 16,8 miljoner färgalternativ. Om du letar efter en Lenovo-dator som kan spela de senaste spelen på marknaden, bör du titta på en Lenovo Legion PC.

Lenovo ThinkPad

Om du som företagare letar efter nya bärbara Lenovo-datorer till dina anställda, så är Lenovo Thinkpad ett mycket vettigt val. Det är en robust bärbar dator som tål lite av allt. När du köper en Thinkpad får du en Lenovo laptop som kan hålla ström väldigt länge, är stabil i drift och kan hålla i många år. Detta ger dig en populär arbetsdator som dina anställda blir nöjda med.

Lenovo ThinkBook

En Lenovo ThinkBook är för dig som behöver en riktigt kraftfull arbetsdator. Det är en Lenovo laptop som kan köra de vildaste programmen, är snabb, är robust och samtidigt otroligt billig för en arbetsdator. Med ThinkBook får du en Lenovo-laptop i toppklass som är stilrent snygg och enkel, men fungerar oklanderligt. Det är det perfekta valet om du ska jobba med tunga 3D-redigeringsprogram eller liknande.

Lenovo Yoga

En extremt populär serie från Lenovo är Yoga. Här får du en 2-i-1 Lenovo laptop som även fungerar som surfplatta. Den är superanvändbar för grafiskt arbete och för studier, eftersom den är kompakt och flexibel. Du kan enkelt bära den med dig när du reser fram och tillbaka från studierna, och du kan även enkelt byta från surfplatta till laptop-läge, beroende på vad du behöver. En Lenovo laptop i Yoga-serien är därför ett självklart val för den som vill ha en Lenovo laptop som kan användas som både laptop och surfplatta.

Vilken hårdvara ska jag leta efter i min Lenovo-dator?

Våra bärbara Lenovo-datorer innehåller hårdvara från erkända tillverkare som Intel, AMD och NVIDIA. Intel Core är några riktigt starka processorer, och detsamma gäller för AMD Ryzen. De har länge varit de stora konkurrenterna vad gäller processorer, så oavsett om du väljer till exempel en prisvärd Lenovo-laptop med en äldre Intel Core-processor eller en Lenovo-laptop med en kraftfull AMD-processor så får du gedigen och pålitlig hårdvara.

Detsamma gäller för AMD- och NVIDIA-grafikkorten du kan få i våra bärbara Lenovo-modeller. Processorn skickar data till grafikkortet, som beräknar det och skickar det vidare till monitorn, som spelar upp det på den visuella skärmen. Processorn och grafikkortet är alltså motorerna bakom det du ser på skärmen när du jobbar, tittar på film, eller spelar. Ju bättre en processor och ju bättre ett grafikkort du investerar i, desto snabbare kommer din Lenovo-dator att klara uppgifter och desto bättre bild kommer den att spela upp.

RAM (Random Access Memory), DDR (Double Data Rate) och SSD (Solid State Drive) är också komponenter som förbättrar prestandan hos din Lenovo-dator. En Lenovo-laptop med mycket RAM-minne, särskilt nytt DDR-RAM-minne, och en SSD kan lösa uppgifter blixtsnabbt. RAM är där data lagras på kort sikt. Det är dessa som används när datorn är påslagen. DDR ökar prestandan för ditt RAM-minne ytterligare, så att din Lenovo-dator kan arbeta ännu snabbare. En SSD är där data lagras under lång tid. En SSD har inga rörliga delar (som HDD, en annan typ av hårddisk), men små transistorer som gör att din dator snabbt kan komma åt all data på den.

Lenovos profil och idén bakom Lenovos bärbara datorer

Ett starkt AMD- eller NVIDIA-grafikkort är lämpligt för hardcore-spel. Men även när det inte ä högsta prioritet utan det är bärbarheten som intresserar mest så finns det alternativ för alla. En Lenovo laptop har fördelen att den kan tas med på språng samtidigt som den är kraftfull. Ska du på en resa, till ett café, till jobbet eller till skolan är en Lenovo laptop en riktigt snygg och kompakt lösning. Du kan välja en mindre skärmstorlek så att den är riktigt enkel att transportera, eller så kan du satsa på en större skärm så att det finns goda förutsättningar för att fånga allt när du spelar eller streamar serier på din Lenovo laptop.

Lenovo utvecklar sin teknik med målet att lätta på bördan för så många människor som möjligt. De har gjort detta i många år, och det återspeglas i deras bärbara Lenovo-datorer. Du kan få Lenovos bärbara datorer med RGB-belysning i tangentbordet, vilket ger en galet cool atmosfär till LAN:et, och som dessutom kan vara ganska praktiskt. Beroende på dina behov kan du även få Lenovos bärbara datorer med mer eller mindre hårddiskutrymme, så det finns gott om plats för filer, filmer, spel och vad du kan tänkas behöva.

I vårt urval av bärbara Lenovo-datorer finns det produkter som sträcker sig väldigt brett. Du kan till exempel få extremt kompakta modeller. Dessa typer av bärbara Lenovo-datorer är perfekta för dig som tillbringar mycket av ditt liv på språng. Du kan hålla dig uppdaterad med de senaste nyheterna och mejlen under dina tågresor eller på flygplatsen. Det finns även Lenovo bärbara datorer med kraftfullare hårdvara för den som behöver göra intensiv videoredigering eller spela de senaste spelen. Det finns till exempel Lenovo IdeaPads för alla dessa behov.

Renovera Lenovo - Köp en begagnad Lenovo laptop

Upcycle är ett koncept som vi kör på Fcomputer, där du kan få mycket prisvärda begagnade datorer. Klimatmedvetenheten ökar och ökar i dagens Sverige och vi vill gärna bidra till den goda saken. Det är därför vi har begagnade bärbara Lenovo-datorer som antingen är kategoriserade som klass A, klass B eller klass C. Klass A är kategorin för bärbara Lenovo-datorer med minst tecken på tidigare användning. Förutom att hjälpa miljön finns de till ett mycket skarpt pris. Ändå är de i fint skick och har tillräckligt med kraft för att möta de flesta krav för daglig användning och måttliga spelsessioner. Vill du spara pengar och minska ditt klimatavtryck? Så kolla in vår renoverade kategori och hitta den begagnade Lenovo som passar dig.

Har du frågor om Lenovo-datorer? Fråga oss gärna

Oavsett vad du behöver din Lenovo-laptop till kan du säkert hitta en modell som passar dig här. Använd vid behov vår filterfunktion till höger. Här kan du förfina din sökning baserat på grafikkort, processor, RAM, hårddiskutrymme och mycket mer. Vi tror att du definitivt kan hitta en kompakt modell som kan följa med dig ut i den vida världen, eller en Lenovo-laptop som kan vara din trogna gaming-följeslagare, oavsett var det coolaste LAN-nätverket i stan finns.

FAQ

Varför ska jag välja en bärbar speldator framför en stationär speldator?

Många spelare brukade föredra en stationär gaming-dator eftersom bärbara datorer inte kunde hänga med. Deras grafikkort, processor och RAM var helt enkelt inte tillräckligt bra för spel. Men Lenovo har ändrat det. Du kan nu både få Lenovo Legion som en gaming-laptop, och Lenovo Ideapad 3 har också en spelmodell. Du kan därför enkelt välja en Lenovo laptop för spel om du enkelt vill kunna ta med dig runt den, eller behöver använda datorn till annat än spel.

Hur mycket RAM ska jag välja?

Du kan välja mellan 8 GB, 16 GB och 32 GB.

  • 8 GB RAM är för dig som har ett rimligt grundbehov och inte behöver köra många tunga program samtidigt. Om du i första hand ska använda din Lenovo-laptop för kontorsprogram, internetsurfning, eller studier kan du välja en bärbar dator med 8 GB RAM-minne.
  • 16 GB RAM-minne brukar räcka för de flesta användare. Väljer du en Lenovo laptop med 16 GB RAM kan du ha många program och internetflikar öppna samtidigt. Du kan också enkelt använda denna mängd för spel.
  • 32 GB RAM är för dig som ofta jobbar med väldigt tunga program – som grafiska program som Pohotshop, videoredigering m.m. Det är ofta en bärbar dator för professionellt bruk, som främst används av företag. Det är också tillräckligt med RAM-minne för spel.

Vad är skillnaden mellan ThinkBook och ThinkPad?

ThinkBook och ThinkPad är båda bärbara arbetsdatorer som är särskilt effektiva i arbetslivet. Där ThinkPad är ett mycket mångsidigt val som klarar de allra flesta vanliga uppgifter, är ThinkBook något starkare, och är därför självklart om du behöver köra tunga program för videoredigering och liknande.

Vilken Lenovo ska jag välja?

Det beror på vad du ska använda datorn till. Lenovo Legion är uppenbart för gaming, medan ThinkPad och ThinkBook är bra för arbetsuppgifter. En IdeaPad är det vanliga valet, och Yoga-serien är en cool 2-i-1-lösning.

Vilken Lenovo är bäst för spel?

Om du letar efter en bra bärbar speldator, bör du välja Lenovo Legion om du är en hardcore-spelare. Om du är nybörjare är IdeaPad gaming 3-serien en bra serie när det kommer till att välja en Lenovo laptop för spel.

Se youtube-videon nedan och se varför Lenovo Legion är en galet bra spelserie.