Hos Fcomputer hittar du ett stort utbud av laptops från datorjätten Hewlett-Packard (HP). Med en bärbar HP-dator får du en bärbar dator i världsklass där ingen design, hårdvara eller funktionalitet har sparats, och av den anledningen har vi även ett omfattande urval av bärbara HP-datorer. Vi erbjuder ett stort urval av bärbara HP-datorer i olika prisklasser, så att alla kan vara med oavsett budget, och det är båda modeller som kan användas till arbete, studier och underhållning på fritiden. Vi har därför ett stort sortiment av HP bärbara datorer, där de alla har det gemensamt att de håller hög kvalitet och är mycket hållbara. Oavsett om du behöver en HP Chromebook, EliteBook, HP Pavilion eller något helt annat kan du säkert hitta den hos oss. Släpp sedan loss i vårt breda utbud av billiga HP-datorer. Det är ett bra ställe att hitta din nya bärbara dator.

Resultat: 276
Resultat: 276


loader

Kraftfulla och pålitliga bärbara HP laptop

HP har varit en stor aktör inom elektronikindustrin sedan tidigare någon drömde om bärbara datorer som är tillräckligt små för att ta med sig på språng. Idag är de stadigt på marknaden, och ungefär en av fem bärbara datorer som skickas över disk är en bärbar HP. Denna framgång har de nått genom att alltid ha blicken skarpt fokuserad på kvalitet och design, samtidigt som priserna alltid har varit extremt konkurrenskraftiga.

Med en HP laptop får du en kraftfull och pålitlig maskin som klarar allt från att surfa på nätet till seriöst spel. Om du till exempel behöver en budgetvänlig bärbar dator för vardagsbruk och mindre arbetsuppgifter bör du titta närmare på HP:s Chromebooks. Den molnbaserade infrastrukturen tillåter en minimalistisk och praktisk lättviktsdesign samtidigt som priset hålls nere. Chromebooks är därför ett självklart val för elever som letar efter en bärbar dator för studien, och vi har därför flera modeller i denna kategori.

Om du däremot vill vara säker på att din HP-laptop klarar mer krävande arbetsuppgifter är HP EliteBook-serien en säker vinnare. Med en EliteBook har du att göra med en high-end företagslaptop som, förutom imponerande hårdvara, finns i snygg och respektabel design. Om du är intresserad av ett mellanting mellan de två serierna finns även HP-laptops i ProBook-serien, som består av prisvärda och prisvärda arbetslaptops.

Använd vårt filter till höger på sidan och välj önskad modell, processortyp, hårddisktyp, GPU och mycket mer. Oavsett om du vill ha en HP-laptop med pekskärm, AMD- eller Intel-processor, NVIDIA GeForce-grafikkort, eller andra speciella specifikationer så hittar du den här hos Fcomputer.

Perfekta bärbara HP-datorer för jobbet

Om du rör dig på en arbetsplats, en offentlig institution eller ett universitet kommer du nästan säkert att stöta på en produkt från HP. Det amerikanska företaget anses vara grundarna av Silicon Valley och har under flera decennier levererat kontorsutrustning som skrivare, kameror och datorer till ett stort antal företag. HP vet därför lika mycket som alla vad som behövs på en modern arbetsplats, och det avspeglar sig även när du väljer en HP laptop. Det finns många bärbara HP-datorer som är specifikt inriktade på professionellt arbete. Detta gäller både de kraftfulla EliteBooks och de mer prisvärda ProBooks. Med en bärbar HP-dator för arbete eller studier kan du se fram emot följande:

  • HP bärbara datorer i snygg och professionell design
  • Säkerhet i toppklass
  • Praktiska funktioner som AI- optimerad webbkamera och mikrofon

Oavsett vilken HP-dator du väljer kan du räkna med en skarp skärm. Det gäller standardstorleken 15,6 tum eller de lite mindre 14 tumsmodellerna, som är särskilt användbara för dig som ofta är på resande fot. Specifikationerna varierar mellan modellerna, men vi pratar i alla fall HD-upplösning, och flera av modellerna har LED-bakgrundsbelysning och anti-bländning, vilket ser till att du kan arbeta i nästan alla ljusförhållanden.

Nuförtiden har många prisvärda bärbara datorer en relativt låg kapacitet, så hårddisken blir snabbt full. Men med en HP laptop får du ofta en blixtsnabb SDD med minst 128 GB minne och du behöver sällan betala mycket mer för att få 256 GB eller 512 GB. I kombination med den solida och hållbara designen hos HP:s Elitebooks kan du vara säker på att dina viktiga dokument och filer förvaras säkert. HP bärbara datorer som syftar till professionellt arbete kommer alltid med en hållbar Intel-processor som klarar de flesta uppgifter, även om specifikationerna varierar mellan modeller och prisklasser.

Enkel och professionell design med en HP laptop

Medan många hårdvarutillverkare har provat färgglada och uppmärksamhetskrävande design de senaste åren, har HP mest föredragit enkla och eleganta lösningar. En HP laptop finns därför oftast i färgerna matt svart, dämpad vit eller med snygg silverfinish. Inte ens en HP laptop för spel är det vanliga cirkustältet med kraftfull RGB-belysning och andra dekorationer. Du kan därför använda en HP-laptop i praktiskt taget alla sammanhang utan att väcka onödig uppmärksamhet eller skicka en oseriös signal på arbetsplatsen.

Snarare än kreativa dekorationer har HP:s designers istället prioriterat att göra hållbara och energivänliga bärbara datorer. När du använder en HP-laptop behöver du därför inte ständigt leta efter ett uttag, även om batteritiden såklart varierar beroende på modell, specifikationer och datorns användning. Men du kan åtminstone vara säker på att en HP laptop har en mycket bra batteritid.

Brett urval av bärbara HP-datorer för spelare

Även om HP är ett varumärke med allvar i förgrunden, tillhandahåller de så klart även hårdvara som syftar till underhållning och avkoppling. Det gäller bland annat spel, där HP producerar serierna Victus och Omen, som båda levererar oöverträffade spelupplevelser med en kompakt formfaktor. Till skillnad från andra tillverkare som bara har en enda rad av bärbara speldatorer, har HP faktiskt flera modeller över serier som är specifikt inriktade på spel. Det gör att du kan hitta en HP-laptop lämplig för spel i flera olika prisklasser. Sammantaget producerar HP bärbara datorer för en mängd olika ändamål och behov:

  • Användarvänlighet och underhållning
  • Kontorsarbete och studier
  • Hårdvarukrävande professionellt arbete och spel

Vilken HP laptop du ska välja beror därför till stor del på förväntningar och budget. Genom att använda filterfunktionen till höger på sidan kan du hitta de specifikationer som din nya HP laptop måste uppfylla. Använd vid behov de rekommenderade specifikationerna från dina favoritspel eller de mest använda programmen. På så sätt kan du med stor sannolikhet hitta rätt bärbar dator från HP.

En bärbar dator från HP är en säker bärbar dator

Nuförtiden har du otaliga möjligheter med din dator. Men det utsätter en också för fler faror och cyberhot. Särskilt en bärbar dator, som vanligtvis är fylld med viktiga personliga och arbetsrelaterade filer, är i riskzonen eftersom den ansluter till många olika enheter och nätverk under en arbetsdag. HP har därför länge samarbetat med säkerhetsexperter och etiska hackare för att skapa de säkrast möjliga bärbara datorerna på marknaden.

Säkerhetsåtgärderna kan variera. Vissa bärbara HP-datorer använder fingeravtrycksupplåsning som ett alternativ till lösenord. Andra bärbara HP-datorer är utrustade med smarta teknologier som HP Secure Boot, som snabbt skannar datorn vid start, och Sure Sense, som skyddar mot skadlig kod genom smart AI-teknik. Oavsett vilken HP-dator du väljer kan du räkna med att säkerheten är tänkt in i själva designen.

Köp din nästa HP-laptop hos Fcomputer

Vi erbjuder ett stort urval av HP bärbara datorer för alla möjliga ändamål. Oavsett om du behöver en bärbar dator för studier, arbete eller för fritidsaktiviteter i hemmet så har vi det. Du kan se vårt utbud på denna sida, men om du inte hittar exakt det du söker, eller om du har frågor om den bärbara HP-datorn du hittat är du mer än välkommen att kontakta vår duktiga kundtjänst via mail.