Hos Fcomputer hittar du ett stort utbud av Microsoft Surface-enheter som de smarta Surface Laptops och 2-in-1s som du kan använda hemma, i studion eller på jobbet, och på språng. Microsoft har med sin Surface-serie designat och utvecklat en serie bärbara och hybrid-datorer med pekskärmar som verkligen tagit marknaden med storm. De är effektiva, flexibla och extremt lämpliga för arbete som kräver kraftfulla program. På Fcomputer har vi givetvis flera modeller i Surface-serien, där du bland annat kan hitta Microsoft Surface Laptops och de smarta 2-i-1 hybriddatorerna Microsoft Surface Pro. Oavsett om du behöver en 2-i-1 surfplatta och laptop för studier, arbete eller underhållning kan du vara säker på att hitta den modell som passar dig nedan.

Resultat: 228
Resultat: 228


loader

Microsoft Surface ger dig en mångsidig vardag

Med sin Surface-serie har Microsoft skapat några extremt kraftfulla och flexibla bärbara datorer och hybrid-datorer som kan användas för studier, arbete och underhållning hemma och på språng. I Surface-serien kan du hitta:

  • Surface bärbara datorer

  • Surface Pro

  • Surface Go

Där Surface Pro och Surface Go är smarta 2-i-1 hybriddatorer som ger dig både en bärbar dator och en surfplatta i en enhet. Microsoft har även den klassiska bärbara datorn med pekskärm och hög prestanda med sina Surface Laptops.

Gå från bärbar dator till surfplatta på en bråkdel av en sekund med Microsofts smarta hybriddatorer i Surface-serien

Med en Microsoft Surface får du en lätt, elegant och flexibel bärbar dator som snabbt kan göras om till en surfplatta. Är det viktigt för dig att hantera din enhet enkelt och transportera den utan att behöva släpa runt för mycket - utan att behöva kompromissa med prestanda och kraft? Då är en Microsoft Surface Pro eller Microsoft Surface Go ett bra alternativ till en traditionell bärbar dator.

Med Microsofts smarta hybriddatorer får du en kompakt bärbar dator som snabbt kan gå från laptop till surfplatta och tillbaka igen, så att du enkelt kan välja det sätt du fungerar bäst på – utan att Microsoft kompromissar med kvaliteten.

Även om Surface Pro och Surface Go är hybriddatorer har Microsoft inte kompromissat med kvaliteten. Du får fortfarande den goda kvaliteten som du kan få med vanliga bärbara datorer, men utöver det får du också alla fördelar du får med de smarta och populära surfplattorna på marknaden – med mera.

Naturligtvis kan din Surface-enhet köra alla Windows-program du kan önska, inklusive hela Office-paketet. Den fantastiska flexibiliteten i kombination med den senaste generationens hårdvara gör en Surface-laptop till ett självklart val för både studenten och proffsen på språng.

Microsoft Surface ger dig fantastisk design och hög prestanda

Microsoft har inte kompromissat med design eller prestanda med sin Surface-serie och detta kan verkligen ses. Med Microsoft Surface får du en fantastisk 10-punkts multitouch-skärm med knivskarp bildkvalitet, så att du enkelt kan njuta av filmer i full HD – och redigera bilder, utan för mycket korn!

Microsoft Surface-serien kommer i en ultratunn design och med väldigt låg vikt, så att du enkelt kan ta med dig den överallt utan att den väger eller tar för mycket plats i väskan. Den är därför också idealisk för dig som reser ofta och vill vara så bekväm som möjligt utan att bära runt på en stor och tung bärbar dator. Med sin långa batteritid ger den dig också gott om möjligheter att använda den på längre resor utan att behöva oroa dig för att ladda den.

Även om hårdvaruspecifikationerna skiljer sig åt beroende på modell, kommer de alla med extremt exceptionell hårdvara som gör den övergripande upplevelsen med Microsoft Surface till något alldeles speciellt. Med den senaste generationens Intel Core-processor, hög skärmupplösning, batteritid och den stora hårddisken och massor av RAM-minne får du en bärbar dator som verkligen vill något.

Microsoft Surface kan göra allt

Det finns en Microsoft Surface för alla, oavsett behov och önskemål. Hos Fcomputer hittar du både budgetvänliga Surface-enheter och mer kraftfulla Surface-enheter i den lite högre änden av prisskalan. Men oavsett din budget eller behov får du en Surface-enhet som uppfyller allt.

Microsoft Surface Go är en liten, snabb enhet som gör att du kan arbeta effektivt när du är på språng, oavsett var du befinner dig. Köper du den smarta Surface Pen kan du skriva och markera direkt på skärmen. Då blir det inte lättare att göra snabba anteckningar eller signera dokument elektroniskt. Med den långa batteritiden är du garanterad kraft hela dagen och behöver inte stressa om du skulle ha glömt laddaren bara en gång.

Surface Gos storebror, Microsoft Surface Pro, ger den optimala kombinationen av processorkraft och en snygg, lätt och strömlinjeformad design. Det ger dig kraft för ditt arbete med grafik, medieredigering, spel eller underhållning, samtidigt som den inte stör landskapet. Om du letar efter det ultimata alternativet till en traditionell bärbar dator är Surface Pro från Microsoft ett självklart val.

Microsoft Surface Laptop är en smart bärbar dator med en PixelSense-pekskärm med hårdvara som ger dig möjlighet att enkelt göra flera saker utan att din bärbara dator känns långsam. Med sin slimmade och eleganta design passar den även att ta med på språng om du behöver använda den för att skriva anteckningar till studion – speciellt med den långa batteritiden.

För många av våra Microsoft Surface-enheter kan ett paket med Office även köpas vid köp av din Microsoft Surface, till ett extremt förmånligt pris. Den innehåller den fullständiga versionen av Word, Excel, PowerPoint, Outlook och OneNote. Se mer under den enskilda modellens specifikationer på produktsidan.

Vad kan du göra med din Microsoft Surface?

De smarta lätta Microsoft Surface-maskinerna passar studenten som vill ha en lätt och mångsidig apparat för undervisning, föreläsningar och läsgrupper. Den tar inte mycket plats i väskan och kan lätt tas med dig om du måste jobba på bussen. Möjligheterna med en Surface är många. Du kan göra anteckningar, göra beräkningar eller rita direkt på skärmen med den briljanta Surface Pen, som kan köpas separat. Du kan spela in ljud och spela interaktivt läromedel i bra kvalitet. Med den härligt långa batteritiden behöver du inte oroa dig för att hitta en strömkontakt mitt i lektionen.

För den upptagna familjen är Microsoft Surface också ett bra val för en enhet som kan användas som både bärbar dator och surfplatta. Ställ in familjens budget, gå online och läs dina favorit-e-böcker. Du kan göra detta handsfree med det smarta signaturstödet, som kan ställas in i tre lägen. Det finns också gott om lärande och underhållning för de yngsta i familjen, från spel och pedagogiska appar till filmer i Microsofts egen butik. Microsoft Surface kommer med många inställningsalternativ för föräldrakontroll, skärmtidshantering och säkerhet. Det skapar trygghet i vardagen för alla familjemedlemmar.

Reser du ofta eller är du pendlare? Oavsett om du arbetar på språng eller bara kopplar av med en bra film, musik eller en e-bok, är Microsoft Surface en bra följeslagare på resan. Med en vikt på några hundra gram är den lilla enheten lätt att bära med sig utan att behöva oroa sig för bristande kapacitet eller prestanda. Med alla dina favoritprogram från Windows installerade, gott om kraft och det smarta tangentbordet kan du enkelt bläddra, skriva e-postmeddelanden och utföra andra uppgifter på din Surface.

Klicka på våra olika Microsoft Surfaces ovan och hitta din nästa laptop eller laptop och surfplatta hybrid redan idag.

Köp din nästa Microsoft Surface på Fcomputer

Fcomputer har ett stort urval av de smarta Microsoft Surface-enheterna, som Surface Laptop-serien och den flexibla 2-i-1 Surface Pro-serien. Microsoft har med hela sin Surface-serie utvecklat och designat några bärbara datorer och laptop/surfplatta-hybrider som har hög prestanda och är väl lämpade för arbete på språng.

Vi håller alltid ett öga på de senaste versionerna från Microsoft, så du kan vara säker på att hitta de senaste versionerna av Microsoft Surface-enheter på den här sidan. Oavsett om du letar efter en Surface-laptop med bra processor och RAM-minne för krävande grafiska program eller en lätt och kompakt 2-i-1 surfplatta och laptop som Surface Pro för snabbt arbete på språng, har vi en Microsoft Surface som passar du.

Se vårt stora utbud av Microsoft Surface-enheter på sidan för att hitta den som bäst passar dina behov.

Har du frågor om ditt köp?

Om du har några frågor om ditt köp av en Microsoft Surface, oavsett om det är prestanda, specifikationer eller något annat, kan du kontakta vår kundsupport. Fcomputer står alltid redo att ge dig råd så att du får den bärbara dator eller surfplatta som passar dina önskemål, behov och budget.

Du kan kontakta vår duktiga kundsupport via mail!