Om du letar efter den ultimata surfplattan som eliminerar behovet av en extra bärbar dator när du är på språng, då är en Microsoft Surface Pro det perfekta valet för dig. Med en extremt elegant design, en imponerande låg vikt och kraftfull hårdvara är Microsoft Surface Pro-serien en hit bland både proffs och privatpersoner. Oavsett om du behöver hantera krävande arbetsuppgifter eller vill ha den ultimata multimediaupplevelsen kan du säkert få alla dina önskemål uppfyllda med en Surface Pro från Microsoft. Fcomputer har ett stort urval av olika Microsoft Surface Pro-surfplattor, så ta en titt på vårt utbud på denna sida för att hitta den som passar dina behov.

Resultat: 62
Resultat: 62


loader

Microsoft Surface Pro ger dig tidlös design i en kraftfull 2-i-1 bärbar surfplatta

Microsoft har under många år haft rykte om sig att ha en exceptionell känsla för kvalitet, innovation och förstklassig design, och det finns få mjukvarutillverkare som är så utbredda världen över som det amerikanska varumärket Microsoft. Det är inte bara mjukvara där de ligger i framkant utan även hårdvara de är helt exceptionella på att producera och det är också tydligt med deras Microsoft Surface Pro-serie. Med en Surface Pro från Microsoft får du både kvalitetsmjukvara och hårdvara i en smart 2-i-1 hybrid mellan surfplatta och laptop. Och resultatet är omisskännligt, Surface Pro är en helt exceptionell produkt. Det är en läcker, kraftfull och väldigt liten teknik som är extremt flexibel i sin prestanda och därför kan användas till lite av allt.

På Fcomputer har vi ett stort antal av de olika Microsoft Surface Pro-modellerna, med olika specifikationer inom sin hårdvara. Samma för alla modeller är förstås att de alla är av högsta kvalitet, men om du letar efter något specifikt så kan det vara en bra idé att undersöka varje modell efter dess specifikationer.

I den mer avancerade änden av skalan kan du till exempel få senaste generationens Intel Core i7-processor, 32GB RAM, 1TB SSD, pekskärm med Intel Iris Xe Graphics-grafikkort och mycket, mycket mer. Flera av modellerna finns även med en batteritid på upp till 16 timmar, så du kan använda din Surface Pro i flera timmar utan att behöva oroa dig för att vara nära ett uttag. Detta är perfekt för dig som reser eller vill vara flexibel med ditt arbete så att du inte behöver vara beroende av eluttag. Med smarta alternativ som den innovativa Surface Pen, som ger dig möjlighet att digitalt skriva och rita på skärmen, kan du enkelt arbeta med grafiskt material eller skriva digitala anteckningar med din egen handstil.

Fcomputer håller ett öga på de senaste versionerna av Microsoft Surface Pro-modellerna, så du kan alltid räkna med att hitta de senaste och bästa hybriderna för bärbara datorer och surfplattor från Microsoft när du handlar hos oss.

Surface Pro från Microsoft är den perfekta hybriden för bärbar dator och surfplatta som kan användas av alla

Oavsett om du behöver använda din Microsoft Surface Pro för vardagliga uppgifter, arbetsuppgifter, studieuppgifter, kreativa uppgifter eller som multimediaspelare, presterar Microsofts Surface Pro över förväntan – varje gång. Den tidlösa och snygga designen är värd vilken företagsprofil som helst och dess höga processor och RAM, med den låga vikten gör också att du enkelt kan hantera alla arbetsuppgifter var du än är. Detta görs också ytterligare enkelt med den kompakta storleken på 12,3'' till 13''.

Med en överlägsen HD-pekskärm, Intel Core-processor, stort minne, det senaste operativsystemet Windows Pro och en imponerande SSD-hårddisk är Surface Pro ett självklart val för alla som behöver en lätt men kraftfull dator att arbeta på.

Om du arbetar i en kreativ industri med grafik, media eller konst och behöver en bärbar dator eller surfplatta för att skissa, redigera bilder eller filmer, skriva musik eller något annat, då är Microsoft Surface Pro enheten du bör investera i. Microsoft Surface Pro , med sin höga prestanda, har vad som krävs för att låta kreativiteten flöda fritt utan tekniska hinder. Trots den lätta, slimmade designen kan Microsoft Surface Pro köra applikationer som Adobe® Creative Cloud optimerad för användning på Surface med största lätthet.

Microsoft Surface Pro med den senaste generationen av Intel® Core™ i3-, i5- och i7-processorer är både mycket kraftfullare och tystare, har bättre kylning och fungerar mer effektivt än tidigare modeller. Av denna anledning får du samma arbetsförmåga och kraft som med traditionella bärbara datorer. I gengäld sparar du mycket vikt när du pendlar eller måste ta med dig din enhet på jobbet eller studera. Microsoft Surface Pro är faktiskt mycket smalare och lättare än en bärbar dator. Samtidigt har en Surface Pro väldigt lång batteritid, så du kan både jobba på språng och på platser där det är svårt att ladda din enhet. Skärmen är stark och motståndskraftig mot stötar och sprickor och med den innovativa Surface Pen kan du skriva och rita direkt på skärmen. Så det har aldrig varit lättare att göra snabba anteckningar eller göra en disposition för mötena.

Var uppdaterad med de bästa funktionerna med Microsoft Surface Pro

Med Microsoft Surface Pro får du alla bra funktioner och funktioner som kan hjälpa till att göra ditt arbete och din vardag enklare. Med Surface Pro får du samma program och appar som du känner till och arbetar med på andra enheter. Du kan använda hela Microsoft Office-paketet på din Microsoft Surface Pro, så att du har Word, Excel, PowerPoint, Outlook och OneNote till hands. Hos Fcomputer kan du köpa en paketlösning med de flesta Microsoft Surface Pros, så att du kan få med dig Office-paketet till ett förmånligt pris.

Tekniken i en Microsoft Surface Pro är designad för att göra arbetet enklare för dig. Du kan till exempel skriva direkt på webbsidor i Microsofts webbläsare, Edge, med din Surface Pen. På så sätt kan du enkelt och snabbt dela dina anteckningar och markera viktiga avsnitt när du surfar på webben. Om du behöver extra skärmutrymme kan du enkelt och utan ansträngning ansluta externa bildskärmar till din Microsoft Surface Pro. Flera modeller kommer med Thunderbolt-portar för snabb och kraftfull anslutning. Thunderbolt möjliggör även snabb överföring av tunga filer till en extern hårddisk eller anslutning av ett externt grafikkort om du till exempel arbetar med särskilt krävande grafikprogram.

Mycket tanke har också ägnats åt säkerheten med Microsoft Surface Pro. Att logga in på din Surface är lätt som en bris med det smarta, biometriska säkerhetssystemet Windows Hello. Här kan din Surface känna igen ditt ansikte eller ditt fingeravtryck och du behöver inte ange PIN-koder och användarnamn för att logga in. Det ger trygghet för alla, både på jobbet och hemma.

Har du några frågor om ditt köp?

Om du har hittat en Microsoft Surface Pro som du är intresserad av som din nya surfplatta, men du har några frågor om specifikationerna eller själva produkten är du mer än välkommen att kontakta vår kundsupport via mail. Vår skickliga kundsupport står redo att ge dig råd, så du är säker på att du får den Microsoft Surface Pro-modell som passar dina behov.