Nedan kan du ta en närmare titt på vårt stora urval av Acer laptops. Den kända tillverkaren skapar några av de mest imponerande laptops på marknaden för arbete, skolan och spel. Därför är det självklart att vi här på Fcomputer erbjuder ett omfattande sortiment av deras bästa produkter. Oavsett om du behöver en Acer laptop som kan hantera de senaste och mest krävande spelen, eller om du behöver en Acer laptop som passar perfekt för dagens praktiska uppgifter i skolan, på jobbet och hemma, kan du vara säker på att du kan hitta det här. Oavsett dina önskemål, preferenser och budget har vi en Acer laptop som passar dig. Ta en titt på hela vårt sortiment av Acer laptops nedan och njut av den höga kvaliteten som kännetecknar alla deras modeller.

Resultat: 74
Resultat: 74


loader

Många möjligheter med en Acer laptop

I mer än 40 år har Acer varit känt för sina innovativa designlösningar och högkvalitativ hårdvara, och Acer laptops är inget undantag i detta sammanhang. Den taiwanesiska tillverkaren har fått otaliga priser för en lång rad av sina laptops och fortsätter att vara en trendskapande kraft på den internationella marknaden. Därför erbjuder vi självklart också de bästa serierna av Acer laptops här på Fcomputer - och vi har dem i många olika prisklasser så att alla kan vara med.

Oavsett om du är en gamer, om du behöver en ny laptop för ditt arbete eller bara vill ha en enkel bärbar dator för hemmet, kan du säkert hitta rätt produkt på denna sida. Vi kan bland annat erbjuda Acer laptops från deras populära Aspire-serie, samt Acer Chromebooks och även deras hyllade Predator-serie av gaming laptops. Dessutom kan du med vår praktiska sökfunktion till höger på sidan själv bestämma din föredragna modell, specifikationer och mycket mer, vilket gör det enklare för dig att hitta den perfekta Acer-laptopen. Med en Acer laptop får du många valmöjligheter som alla kan bidra till att göra din användarupplevelse mer komplett, och det kan därför vara smart att undersöka vad de olika modellerna har att erbjuda.

Du kan hitta Acer laptops i många olika färger och designer när du handlar hos oss; oavsett om du önskar en notebook, Chromebook, tablethybrid eller en helt standard Acer laptop kan du räkna med att du hittar en funktionell produkt som du också estetiskt kommer att njuta av. Dessutom har vi ansträngt oss för att samla ett brett sortiment av både billiga och mer avancerade Acer laptops. På så sätt kan du hitta precis den bärbara Acer datorn som passar din budget, oavsett om du ska använda den för gaming, arbete, studier eller avslappnad surfning på nätet. Det handlar om mångsidighet, och det är något som både Acer och Fcomputer har gemensamt.

När endast det bästa är tillräckligt bra

Acer laptops är bland de absolut bästa på marknaden, och detta beror på att Acer är en av de ledande tillverkarna av elektronik i världen. Med en Acer laptop får du alltid en modern och energieffektiv design, och för dig som önskar bästa möjliga prestanda är Acer Aspire-serien vägen framåt. Oavsett om du vill utföra vardagliga uppgifter hemma eller behöver den starkaste möjliga datorn för arbetsuppgifterna levererar en Acer Aspire vad du behöver.

Serien är baserad på de senaste Intel- eller AMD-processorerna, som levererar hästkrafter för alla typer av uppgifter, oavsett om vi pratar om bild- och videoredigering, beräkningar eller krävande kontorsarbete. Serien stöder upp till 32 GB DDR4 RAM i de kraftfullaste modellerna och en hårddiskkapacitet på upp till 2 TB. Oavsett vilken modell av Acer laptop du väljer kan du räkna med en skärm i Full-HD eller högre upplösning, så att du alltid får en fantastisk bildskärm. Skärmarna innehåller också BlueLightShield, som skyddar mot irriterande blått ljus och ger ögonen vila för långa arbetsdagar eller stora spelsessioner. De smidiga och energisnåla datorerna är också utformade för att säkerställa en lång och effektiv arbetsdag med hög batterikapacitet.

Oavsett om du studerar eller arbetar krävs det teamwork, och med en Acer laptop från Aspire-serien är du väl förberedd för samarbete. Med minst tre USB-portar, HDMI-ingång och inbyggt trådlöst Wi-Fi som lever upp till de senaste standarderna kan datorn anslutas till praktiskt taget alla enheter – oavsett om det ska skrivas ut, hållas presentationer eller något helt annat. Med inbyggd webbkamera och mikrofon kan förbindelser knytas på kors och tvärs, och generellt kan du förvänta dig en stabil prestanda med den populära Aspire-serien och de övriga bärbara datorerna från Acer.

Vilken Acer laptop ska jag välja?

Vilken Acer laptop du ska välja beror på vad du ska använda den till. Aspire har tillräcklig prestanda för att det aldrig är ett dåligt val. Predator-serien är skapad specifikt för gaming. TravelMate väger ingenting och du kan utan problem ta den med dig överallt. Ska det vara budgetvänligt men fortfarande kraftfullt, så är Swift-serien vägen framåt. Övergripande kan du alltså välja mellan följande modeller:

 • Acer Aspire
 • Acer Aspire Nitro
 • Acer Predator Helios
 • Acer Swift
 • Acer Travelmate

För att välja rätt Acer laptop behöver du bara ta reda på vad du ska använda den till och vilka behov du har. Så snart du har klargjort detta kan du vara säker på att vi hos Fcomputer har en Acer laptop som passar perfekt för dig. Allt du behöver göra är att kolla vårt utbud, eller om du är osäker kan du fråga vår kunniga kundtjänst som gärna hjälper dig i rätt riktning.

Fängslande gaming när som helst och var som helst - hitta din nästa gaming laptop från Acer

En kraftfull Acer laptop från Aspire-serien kan hantera flera nyare spel, men om du vill ha imponerande grafik och prestanda som motsvarar en stationär dator bör du titta på Acer Predator-serien. Denna typ av kraftfulla Acer laptops levererar en enorm prestanda som låter dig spela de senaste spelen med imponerande upplösning och blixtsnabb bildfrekvens. Serien lutar sig mot NVIDIA GeForce RTX 30-seriens grafikkort, som innehåller avancerade AI-funktioner och realistisk ray tracing. Det genererar naturligtvis mycket värme i en kompakt laptop, men med den automatiska Coolboost fläktkontrollen och Aeroblade 3D-fläktar hålls temperaturen nere och prestanda på topp. Tack vare de vackra LED-skärmarna och avancerad ljudteknik kan du förvänta dig att bli så uppslukad av dina favoritspel att du inte ens märker att du spelar på en bärbar dator.

Acer kom dock inte till toppen genom att enbart leverera premiumprodukter. De insåg tidigt att fler konsumenter bör få vara med i leken, och hos Fcomputer kan du därför också hitta en Acer laptop för gaming i ett något lägre prisklass. Acer Nitro är något så ovanligt som en kraftfull gaming laptop som inte kostar skjortan. Den prisvärda Acer-laptopen för gaming är riktad till dig som bara spelar då och då eller föredrar populära multiplayer-spel som Counter-Strike och Fortnite, som inte nödvändigtvis kräver en superdator för att köras på tillfredsställande sätt. Tack vare det breda utbudet av prestanda kan alla typer av gamers hitta en Acer laptop som passar deras smak och behov.

Nedan kan du se exempel på Acer-serierna och vilka som passar bra för olika typer av gaming:

 • Predator – De nyaste spelen med högsta inställningar
 • Nitro och vissa Aspire – Lämplig för online multiplayer
 • Swift, Spin och Chromebooks – Retrospelet och mer avslappnade upplevelser

Kolla gärna vårt stora sortiment av Acer laptops för att hitta din nästa laptop att spela dina favoritspel på. Hos Fcomputer har vi ett bra urval, och du kan undersöka vilka som passar bäst för dina önskemål under de enskilda bärbara datorernas specifikationer.

Energieffektiva Acer laptops

Det kan finnas många anledningar till att vilja välja en energieffektiv Acer laptop med låg strömförbrukning. Kanske vill du kunna arbeta en hel dag på en enda laddning? Eller kanske handlar det om att du vill leva energieffektivt och skona miljön så mycket som möjligt? Oavsett anledningen får du med en Acer laptop från Swift- och Spin-serierna en rad budgetvänliga och kompakta laptops som samtidigt har låg energiförbrukning jämfört med kraftfullare modeller. Om du vill leva mer hållbart kan du också kolla om vi inte har en refurbished Acer laptop till salu. Även om energiförbrukningen är lägre på de energieffektiva modellerna får du fortfarande en bra prestanda som låter dig utföra en mängd olika uppgifter. En mindre Acer laptop som en Chromebook eller en Spin har flera fördelar, såsom:

 • Låg energiförbrukning
 • Kompakt design och låg vikt
 • Pekskärm i utvalda modeller

En Acer laptop är resultatet av stor marknadskunskap och teknologisk know-how, så du kan alltid räkna med fullt stöd för nya standarder inom anslutningar och internetteknologi. Det är dock stor skillnad på specifikationerna för de enskilda Acer bärbara datorerna. Till exempel är några av de prisvärda modellerna utmärkta för att surfa på nätet, utföra skolarbete och njuta av underhållning, medan kraftfullare modeller kan användas för tyngre professionellt arbete som till exempel bildredigering. För att hitta den perfekta modellen för dina behov kan du använda filterfunktionen till höger på sidan, där du kan ställa in parametrar som vikt, skärmstorlek, pris, RAM, klockfrekvens och mycket mer.

Hållbara laptops på resande fot från Acer

Om du är typen som ofta reser mycket i samband med arbete eller studier och därmed behöver en laptop som verkligen kan stå emot vardagligt pendlande, så kan en Acer TravelMate vara det perfekta valet för dig. Med denna typ av Acer laptops får du en hållbar dator som är byggd för att klara de dagliga aktiviteterna och som kan hantera att flyttas mycket runt med. Den är byggd av robusta material, men samtidigt har Acer lyckats behålla en stilren yta, så den fortfarande är estetiskt snygg att titta på.

Med deras TravelMate Spin-serie får du också en laptop att ta med på farten, men som är ännu mer effektiv när det gäller produktivitet, eftersom den fungerar som en 2-i-1 bärbar dator. Med den extra pekskärmsfunktionen, så att du både kan använda denna Acer laptop som en laptop eller en surfplatta, är den mycket funktionell och enkel att hantera, särskilt när du ska ha den med dig överallt. Med en Acer TravelMate får du helt enkelt en härlig Acer laptop som verkligen är anpassad för dig som pendlar mycket.

Har du frågor om våra Acer laptops?

Om du behöver ytterligare information om våra Acer laptops är du välkommen att kontakta vår kundservice. Vår kunniga kundsupport är alltid redo att vägleda dig via e-post. Om du vill ha en bra Acer laptop, så förtjänar du en bra Acer laptop. Därför har vi det du behöver här hos Fcomputer.