Letar du efter en ny gaming-laptop i snygg design och kvalitativ hårdvara? Då har du kommit till rätt plats, eftersom Lenovo Legion-serien av gaming-bärbara datorer och PC-datorer är gjorda av bra hårdvara i en stilren spelinspirerad design. Med Lenovo Legion-serien har hastigheten skruvats upp helt och hållet, och inte bara på den grafiska sidan. Med blixtsnabba laddningstider, en mängd anslutningsmöjligheter och en myriad av smarta funktioner och funktioner är Lenovo Legion Gaming-serien för dig som inte vill kompromissa med din spelupplevelse. På Fcomputer säljer vi både gaming-datorer och gaming-datorer från Lenovo, där vi har flera olika modeller från den populära Legion-serien. Så titta äntligen igenom vårt urval för att hitta den modell som passar dina behov.

Resultat: 5
Resultat: 5


loader

Lenovo Legion gaming laptop – för den kräsna gamern

Om det är någon tillverkare som har lyckats skapa några riktigt kraftfulla bärbara speldatorer till överkomliga priser så måste det sägas vara Lenovo. Med deras Legion-serie kan du spela alla de senaste speltitlarna, i den vackraste och mest detaljerade grafiken, tack vare den imponerande hårdvaran inuti datorn. Med en gaming-PC från Legion serien kan du förvänta dig en elegant men enkel exteriördesign med en enorm råkraft inuti. Det är verkligen gaming-datorer som vill ha något.

Med Lenovo Legion 5-serien och Legion 7-serien får du bärbara speldatorer med hög prestanda, hög skärmupplösning, senaste generationens Intel Core- eller AMD-processorer och upp till 32 GB DDR5 RAM. Med det inbyggda Legion TrueStrike-tangentbordet kan du enkelt och snabbt reagera på fienderna i ett spel. Beroende på vilken modell du väljer får du även en gamingdator fullt utrustad med Coldfront 3.0-kylning så att din bärbara dators CPU och GPU alltid har en optimal temperatur, oavsett vilket datorspel du spelar eller hur länge du spelar det.

För optimerad utrymme på Legion-speldatorerna är de även utrustade med SSD-hårddiskar i storlekarna 512GB och 1TB, som säkerställer att det finns gott om plats för alla dina favorit AAA-spel så att du snabbt och enkelt kan spela dem när det passar dig. Lenovo har gett ett uppslukande ljud med Harman Kardon och Dolby Atmos högtalarsystem, så att du verkligen kan fördjupa dig i dina spel och världen de finns i.

Det betyder att du med en Lenovo Legion gaming-laptop får hårdvarukomponenter som fullt ut optimerar ditt spelande till rimligt överkomliga priser och som stöds av de senaste NVIDIA- och Ryzen-grafikkorten, så du får en spelupplevelse som är värd varenda krona. Med Legion-serien får du en skärm med skönt låg responstid, där du kan reagera snabbare på fienderna i spelet, och en hög skärmupplösning som inte bara ger dig möjlighet att njuta av spelets fantastiska grafik, utan också ger dig möjligheten att upptäcka små, men avgörande detaljer i dina datorspel.

Få den ultimata spelupplevelsen med en Lenovo Legion Gaming-dator

Fcomputer har ett stort utbud av Lenovo Legion gaming laptops och i vårt utbud kan du hitta modeller i flera skärmstorlekar, bland annat från 15,6 tum till 17,3 tum. Det finns därför lite att välja på om du är typen som antingen vill ha en så stor skärm som möjligt eller en mer kompakt skärm. Vissa av modellerna i Legion-serien är till och med utrustade med fantastiska IPS 4K-skärmar, så att du kan få en skärmupplösning i absolut världsklass på din gaming-laptop.

När du får en kombination av stark hårdvara och en stor skärm har du alla möjligheter att köra på rejält när du spelar. Med rätt upplägg kan du stärka dina förutsättningar för att vinna. En stor skärm med låg responstid, som du får genom hårdvaran, gör att du kan vara riktigt snabb på avtryckaren, till exempel i Counter Strike eller Fortnite. I MOBA kan du även använda storskärmen när du håller koll på dina motståndare i de andra banorna. Om du samlar alla de många små fördelarna kan det vara det som avgör om det är du som springer iväg med segern i slutet av spelet.

Gå vidare med en Legion gaming-laptop från Lenovo

Utvecklingen sker hela tiden inom spelvärlden och Lenovo står i fronten, där de utvecklar och designar hårdvara som kan konkurrera med alla andra. Så du kan vara säker på att du också kan vara med när du spelar dataspel eller streamar med en Legion gaming laptop. Lenovo optimerar hela tiden sin hårdvara och mjukvara och detta kan ses och kännas på deras Legion-serie.

Ett av de områden där Lenovos Legion gamingdatorer ligger i framkant vad gäller att följa den tekniska utvecklingen är med deras kylsystem i gamingdatorerna. Med den innovativa kyltekniken leder den effektivt bort värmen från den bärbara datorn. Det minskar bland annat bruset från den kraftfulla hårdvaran som annars kan bli irriterande när maskinen jobbar för fullt. Bland de många smarta kyllösningarna finns till exempel sensorer på processorerna, grafikkort och SSD-kort som kan förutsäga systemets termiska kurva.

Det innovativa kylsystemet gör det bekvämare att använda Lenovo Legion gaming laptops och risken för att krascha minskar när systemet inte överhettas så lätt. Effektiv kylning kan också förlänga din dators förväntade livslängd. Lenovo tänker långsiktigt och smart med sin hårdvara.

Snygg och skarp design för alla smaker

Naturligtvis är det inte bara hårdvaran som framhävs i en Lenovo Legion gaming laptop – datorns exteriör är också av högsta kvalitet. Lenovo är kända för sina minimalistiska och snygga bärbara datorer och så är det såklart även med deras Legion-serie.

Om du älskar färger i ditt spelupplägg kan du få tangentbord med smart RGB-bakgrundsbelysning, som du kan ställa in så att den matchar ljuset i musen. Då kan du få topptrimmade ljuseffekter som är konsekventa genom hela din installation. Förutom att se cool ut kan du enkelt se knapparna på din Legion gaming-laptop från Lenovo i mörkret om din spelsession sträcker sig långt in på natten.

Dessutom har Legion-serien en smutsavvisande väska, så att du kan ta med dig din Lenovo Legion gaming-dator överallt utan att behöva oroa dig för att behöva rengöra den hela tiden. I kombination med en anmärkningsvärt låg vikt för en gaming-laptop är det lätt att ha den med sig om du ska spela med vänner eller om du gillar att spela när du är på språng. Om detta låter som något för dig, gör dig själv en tjänst och välj en av våra många populära modeller på denna sida.

Legion Community - en community för spelare

När du köper dig en Legion-speldator har du också möjlighet att bli en del av det stora internationella samfundet 'Legion Community'. Det är ett forum skapat av Lenovo för spelare över hela världen, där du kan träffa och chatta 24/7 med andra spelare på Lenovos forumsida.

Att vara en del av 'Legion Community' innebär också att du som spelare kan delta i spelrelaterade samtal med andra likasinnade spelare, där du även kan delta i spelkvällar och i tävlingar med andra communitymedlemmar.

Köp din nästa gamingdator på Fcomputer

Fcomputer har ett brett utbud av Legion gamingdatorer från Lenovo i olika priskategorier med olika hårdvaruspecifikationer, men alltid i samma höga kvalitet där ingen kompromiss har gjorts med spelupplevelsen.

Vi håller alltid ett öga på de senaste utgåvorna, så att du kan vara säker på att hitta de bästa och senaste Legion-speldatorerna här på Fcomputer. Du kommer därför att kunna hitta flera modeller i Legion-serien med olika hårdvaruspecifikationer och i olika prisklasser. Så titta till tillsist igenom urval för att hitta den gaming-dator som passar dina behov och budget.

Har du frågor om ditt köp?

Om du har frågor om hårdvaruspecifikationer, vilka datorspel den gaming-datorn du har tittat på kan spela eller något helt annat ska du vara mer än välkommen att kontakta vår kundsupport som står redo att ge dig råd.

Du kan kontakta oss via e- post, där får du rätt instruktioner, så att du är säker på att köpa den gamingdator som passar dig.

Lenovo Legion FAQ

Vad är Lenovo Legion?

Lenovo Legion är Lenovos svar på högt specialiserade bärbara datorer och gamingutrustning.

Är Lenovo en bra dator?

Lenovo är en riktigt bra dator, både för spel, studier, företag och privat bruk.

Vilken utrustning kan fås från Lenovo Legion?

Lenovo Legion producerar riktigt bra spelutrustning. Du kan få gaming-möss, gaming-headset, gaming-tangentbord, och gaming-skärmar från Lenovo Legion.

Vilken speldator från Lenovo Legion är bäst?

Alla Lenovo Legion bärbara datorer är bra, men visst är det fortfarande skillnad i kvalitet oavsett om du köper en Lenovo Legion 5-serie eller Lenovo Legion 7-serie. Det är skillnad på hastighet, GB Ram, processor mm.

Varför ska jag välja en Lenovo Legion-laptop kontra en stationär gaming-dator?

Du bör självklart välja en Lenovo Legion-laptop om du ofta tar med dig din gaming-dator. En bärbar gaming PC är så klart mycket lättare att transportera runt, då den väger mindre, du har skärm och dator i ett och du behöver inte mycket utrymme när du ska ha den med dig. Men även om det är en bärbar dator är det fortfarande en kraftfull och snabb dator.