På den här sidan hittar du vårt enorma utbud av ASUS bärbara datorer. ASUS har under lång tid varit en av de stora aktörerna på datormarknaden och på Fcomputer är vi därför glada över att kunna erbjuda flera bärbara datorer från deras bästa serier. Om du verkligen vill ha något gjort för hand är en ASUS ZenBook som skickad från Buddha själv. Om du är på väg att skapa ditt eget spelimperium med dig själv i toppen, behöver du bara kolla in vårt urval av ASUS ROG-datorer för gaming – den populära serien av bärbara speldatorer är perfekta för spelaren som aldrig sitter still. För helt standardanvändning är det perfekt med en ASUS VivoBook, som utan problem kan användas för den vanliga underhållningen, surfandet på Internet och när du behöver komma igång med Office-paketet. Oavsett dina behov finns det en ASUS laptop som passar dig. Så titta äntligen runt här på sajten och hitta din nya bärbara dator.

Resultat: 95
Resultat: 95


loader

En ASUS laptop för alla behov

ASUS har vuxit enormt under det senaste decenniet och är nu en av de mest dominerande datortillverkarna på den globala marknaden. Genom sina innovativa bärbara datorer har den populära tillverkaren länge legat i framkant av marknadstrender. ASUS är ett taiwanesiskt företag som började livet som en ödmjuk moderkortstillverkare med bara en handfull anställda. Nu är företaget en av de ledande datortillverkarna i världen, och världen över har de 12 000 anställda. Tillväxten är kopplad till kvaliteten på deras extremt prisvärda produkter, och denna kvalitet återspeglas tydligt i deras bärbara datorer.

En av de bästa sakerna med ASUS bärbara datorer är att det finns en ASUS bärbar dator för alla behov. Ett brett utbud för varje segment säkerställer att när du tittar på ASUS bärbara datorer finns det säkerligen en som matchar dina behov. Deras strävan att vara i toppen av marknaden har resulterat i många prisbelönta bärbara datorer, vilket inte säger någon liten sak när de sträcker sig så brett. För ASUS handlar det om att hitta en bärbar dator som uppfyller dina krav. Samma sak gäller oss på Fcomputer, och vi är därför glada över att kunna erbjuda ett enormt urval av ASUS bärbara datorer.

Behöver du en gaming laptop? Med ASUS ROG- och ASUS TUF-serierna har ASUS sett till att du alltid kan spela var du vill. Behöver du få lite arbete gjort som kräver en dator som är lite över standarden? Då erbjuder vi ett urval av ASUS ZenBooks. En ASUS ZenBook är en liten och lätt affär – men låt inte utseendet lura dig! En ASUS ZenBook har all datorkraft som behövs för att du ska kunna utföra komplexa arbetsuppgifter. För den som bara behöver en vanlig bärbar dator för lätt och regelbunden användning finns det ingen anledning att misströsta. ASUS VivoBook är din nya bärbara bästa vän. ASUS har precis den bärbara datorn du drömmer om, oavsett vem du är.

ASUS ROG - laptop på toppnivå

ASUS ROG, Republic of Gamers,-serien introducerades redan 2006 och har sedan dess vuxit till att vara en av de ledande serierna när det kommer till kraftfulla spelbärbara datorer. Med en ASUS ROG gaming laptop får du allt en modern spelare behöver. De senaste spelen körs med hög prestanda tack vare en multi-core CPU och ett extremt kraftfullt grafikkort, oavsett om grafikkortet kommer från AMD eller NVIDIA. Upplevelsen förstärks ytterligare med en LED-skärm som har naturlig färgåtergivning och en blixtsnabb respons tid.

En gaminglaptop från ASUS har den klara fördelen att du inte behöver investera i dyr utrustning till datorn. När allt kommer omkring är skärmen och tangentbordet redan bekvämt inbyggda i en bärbar dator, så det enda du inte kan undvika är en mus – för att spela utan mus är inte precis den lättaste aktiviteten. Designen på tangentbordet i en ASUS gamer-laptop är designad med spel i åtanke, och den tål därför snabba och intensiva tryckningar, precis som den så klart är utrustad med RGB-belysning. Skärmen håller också toppklass och även om de flesta spelare förmodligen kommer att investera i ett headset så kommer datorn även med inbyggda högtalare som ofta stödjer Dolby Atmos och Surround Sound.

En ASUS Vivobook eller ASUS Zenbook kan givetvis även användas för spel, så länge skärmkvalitet, tangentbord etc. uppfyller dina krav. Det är bara att överväga vilken typ av spel du spelar. Det är dock bara med ASUS ROG som du får en ASUS laptop med:

  • Den mest effektiva kylningen
  • Ljust färgad och skarp design
  • Hårdvara vald specifikt för spel

Så om du verkligen förväntar dig att använda din bärbara dator för spel, lägg vantarna på en ASUS ROG , eller ASUS TUF, bärbar dator. På den här sidan har vi ett starkt urval av ASUS gamer bärbara datorer.

På språng med en ASUS laptop

ASUS dominerande marknadsposition beror till stor del på deras förmåga att producera prisvärda bärbara datorer av god kvalitet. ASUS VivoBook är en serie bärbara datorer från ASUS som tilltalar en bred och stilmedveten publik. Med bra prestanda och smart design ger en ASUS VivoBook dig en bärbar dator med alla funktioner du behöver i skolan, när du har roligt på kaféet eller när du sitter på hemmakontoret.

ASUS VivoBook är en typ av bärbar dator designad för att vara så mångsidig som möjligt. En ASUS VivoBook kommer därför med ett integrerat trådlöst nätverk, stöd för Bluetooth, HDMI och upp till flera USB-ingångar, så att du kan ansluta datorn till nödvändiga enheter som skrivare och trådlösa headset. Samtidigt är CPU, RAM och grafikkort mer än tillräckligt för att utföra vanliga arbetsuppgifter, streama filmer eller helt enkelt surfa på Internet utan dröjsmål.

Den största fördelen med en prisvärd ASUS bärbar dator ligger dock i formfaktorn. Oavsett om du väljer en ASUS VivoBook eller en av de mer kompakta Chromebooks är det en elegant, lätt bärbar dator som enkelt kan tas med på språng. Vikten är ofta strax runt eller under 1,5 kilo. Det betyder dock inte att du blir lurad, vare sig när det kommer till prestanda eller funktionalitet. En ASUS VivoBook är för dig som värdesätter:

  • Snygg design och låg vikt
  • Bra prestanda till ett rimligt pris
  • Alla de viktigaste funktionerna var och när du behöver dem

Specialiserade bärbara datorer - ASUS ZenBook

Bara för att du använder en ASUS bärbar dator istället för en stationär PC behöver du inte sänka dina krav. ZenBook-serien är ett tydligt bevis på det. Dessa tunna ASUS bärbara datorer kan hantera även de mest komplicerade arbetsuppgifterna. De är lätta och eleganta, och de är tillverkade av de bästa materialen och har en extremt smal formfaktor. Den lilla skärmstorleken på typiskt 14 tum i kombination med den smarta LED- eller OLED-skärmen skapar en oöverträffad bild, och SDD-hårddisken säkerställer gott om lagringsutrymme och minimal väntetid. En ASUS ZenBook passar därför den som vill ha en kraftfull och effektiv PC både hemma och ute.

ASUS är ett erfaret och marknadsdominerat företag. Deras ingenjörer och systemutvecklare har stor kunskap om kundernas behov och önskemål, vilket innebär att det finns en ASUS-laptop för alla behov. För företagare eller egenföretagare är ExpertBook-serien med sin höga tillförlitlighet och bra pris ett självklart val. En ASUS bärbar dator i den här serien är designad speciellt för att stödja professionella behov. Du får därför hög prestanda och stabilitet, samtidigt som de senaste programmen och anslutningsalternativen stöds fullt ut. En ASUS ExpertBook lämpar sig också utmärkt för grafiskt arbete, även om ASUS även producerar ProArt-serien riktad specifikt till detta. För bild- och videoredigering kan även en ASUS ROG gamer laptop vara aktuell tack vare seriens kraftfulla specifikationer och bra skärmar.

Oavsett vilken ASUS laptop som fångar ditt intresse kan du få den till ett bra pris här på Fcomputer. Vi strävar alltid efter att ha ett brett och aktuellt utbud av bärbara datorer för olika behov. Så är det ASUS ROG, ASUS ZenBook eller en ASUS VivoBook som gäller? Kolla in urvalet och fråga oss slutligen om du har några frågor.