Om du behöver en praktisk, funktionell och snygg bärbar dator för skolan, jobbet eller fritiden kan du ta en närmare titt på vårt omfattande utbud av Apple MacBooks på denna sida. Den snygga, strömlinjeformade designen och det användarvänliga operativsystemet gör en MacBook till ett sant nöje, och vi uppdaterar kontinuerligt utbudet med nya modeller. Oavsett om du behöver en avancerad MacBook Pro eller en lätt Macbook Air kan du förmodligen hitta rätt modell här hos oss. Vill du inte heller kompromissa med kvaliteten? Så ta en titt på urvalet av MacBook nedan och hitta den bärbara dator som passar dina önskemål och behov bäst.

Resultat: 62
Resultat: 62


loader

Macbooks - Praktiska, funktionella och snygga bärbara datorer

Apple behöver förmodligen inte så stor introduktion. I åratal har det amerikanska företaget utvecklat och producerat några av världens mest populära och innovativa elektroniska produkter, och deras MacBook är inget undantag. Med en extremt lätt och slimmad design är Apples MacBooks väldigt lätta att transportera, samtidigt som de är extremt kraftfulla och effektiva. Det är ofta som ett religionskrig, oavsett om du väljer Apples Macbook eller PC med Windows, och när du väl har haft en MacBook kommer du inte att gå tillbaka. Det finns många anledningar till varför MacBooks är så populära:

  1. Stilmässigt är det helt klart en av de snyggaste datorerna på marknaden.
  2. De är superanvändarvänliga – när du väl har vant dig vid att använda en MacBook kommer du att upptäcka att Windows som operativsystem är svårt. Mac är bara lätt att hitta runt.
  3. Apples pekplatta fungerar bara bäst.
  4. Dina Apple-produkter pratar med varandra – det är riktigt smart att ha både iPhone, iPad, MacBook och Apple Watch. När du har en MacBook synkroniseras den med din iPhone, och den är verkligen användarvänlig och funktionell.

Stort utbud av MacBooks hos Fcomputer

Om du till exempel skulle vilja ha en förstklassig MacBook Pro så ska du ta en titt på sidan här. Vi kan bland annat erbjuda MacBook Pro-modeller med 6:e generationens Intel Core i7-processor, 16 GB LPDDR3 RAM, 2 TB flashminne och en batteritid på mer än tio timmar. Dessutom kan du även få fenomenal bildkvalitet med 2880 x 1800 WQXGA+ och AMD Radeon Pro 455 / Intel HD Graphics 530 - 2 GB GDDR5 grafikkort. Med en så hög pixeltäthet kan ögat inte skilja på de enskilda pixlarna, och bilden kommer därför att se mycket mer livlig och realistisk ut.

Dessutom har flera MacBooks även den innovativa Touch Bar, som är ett avlångt glasfält med Multi-Touch, som är integrerat i tangentbordet och ger en mer strömlinjeformad användarupplevelse. Det här är bara några av de fantastiska funktionerna och specifikationerna du kan få med en MacBook från Apple, och självklart uppdaterar vi regelbundet utbudet med de senaste modellerna. Om du har en speciell MacBook i åtanke, använd vår filterfunktion till höger på sidan. Här kan du själv välja dina föredragna specifikationer, så att du kan hitta exakt den MacBook som uppfyller dina krav.

Är du mer inne på MacBook Air så har vi naturligtvis även ett stort utbud av denna serie. En MacBook Air är en tunn version av en Apple-dator, och den fungerar superbra för studiebruk och vanlig vardag. De nya modellerna har en fantastisk Retina-skärm och de väger inte särskilt mycket. Du kan därför enkelt transportera dem fram och tillbaka.

Köp en begagnad Macbook Air

På Fcomputer gör vi vad vi kan för att ge dig ett hållbart alternativ, och därför har du även möjlighet att köpa våra begagnade MacBooks. Vi har alltid ett stort utbud av begagnade MacBooks, därför kan du hitta en megacool Mac här för nästan inga pengar. Du kan välja mellan olika betyg, inklusive A, B eller C. Detta påverkar batteritiden. Om du väljer en begagnad Macbook av klass A kan du förvänta dig att få min. 70 % av den ursprungliga livslängden. Om du väljer ett betyg B kan du förvänta dig 50% och betyg C ger 30%. Genom att köpa en begagnad MacBook Air från Fcomputer får du en Mac som fungerar som den ska. Om du är intresserad kan du se vårt urval av begagnade MacBooks här .

Vad är skillnaden mellan Macbook Air och Pro?

Först vill vi göra det klart att oavsett om du väljer en Air eller en Pro så får du en dator i världsklass. Men visst är det fortfarande en liten skillnad mellan en MacBook Air och en MacBook Pro.

En MacBook Air är ofta billigare, och den kan inte köra samma stora och tunga program som en Pro. Det är dock fortfarande en bra dator, och är idealisk för vanligt bruk. Med de nya Retina-skärmarna är Air ett bra val, och har verkligen fått ett kvalitetslyft.

En MacBook Pro har en bättre skärm, bättre pekplatta och bättre bildkvalitet. Det beror på att den har ett bredare färgspektrum och en bättre ljusstyrka. Du får även möjlighet att få ett bättre minne på upp till 64 GB. Dessutom har Pro:n ett bättre kylsystem, så den blir inte lika varm som en MacBook Air.

Förr var det väldigt stor skillnad i kvaliteten på en Air och en Pro och många skulle tycka att en Macbook Air var en billig och sämre dator. Inte så längre. Apple har förbättrat kvaliteten på sin Macbook Air, och därför är det nu en riktigt bra dator.

Naturligtvis finns det fortfarande en skillnad, och mycket av skillnaden ligger också i batteritiden. En ny MacBook Air kan hålla ström i upp till 15 timmar och en Macbook Pro kan hålla ström i upp till 21 timmar.

Välj bland ett stort urval av Apple-tillbehör

När du köper en ny MacBook kan du även få en massa nya tillbehör till den. Om du är den typen av person som gillar att skriva direkt på ett trådlöst tangentbord , producerar Apple ett stort urval som du kan köpa. De finns som numeriska tangentbord i färgerna svart och vitt.

Är du mer för en trådlös mus? Många föredrar att använda en "gammaldags" mus istället för en pekplatta. Så även om pekplattan på både MacBook Air och MacBook Pro är bra kan du välja att köpa en trådlös datormus från Apple.

Kom ihåg att ta väl hand om din nya Mac med en MacBook Sleeve. Det skulle förmodligen vara synd att repa eller krossa din helt nya Mac. Vi rekommenderar att du köper en sleeve till din dator så att den kan skyddas så bra som möjligt. Även om du lägger din Mac i en datorväska kan den fortfarande bli repad eller smutsig, och det kan påverka datorns funktionalitet.

Har du frågor om vilken Macbook du ska välja?

På Fcomputer vill vi väldigt gärna guida dig och hjälpa dig att fatta rätt beslut om vilken MacBook du ska välja. Vi hjälper gärna till även med andra frågor, så tveka inte att kontakta oss.

Vanliga frågor om Macbooks

Hur tar man en skärmdump på en Macbook?

Om du vill ta en skärmdump på din Mac finns det 3 tangenter du måste hålla nere, och det kan göras på två sätt:
Helskärm: shift, kommando, 3.
Delar av skärmen: shift, kommando 4.

Hur gör man trunk a på en Macbook?

ctrl + alt + 2. Håll ner alla knappar samtidigt så kommer @ att visas.

Vilket är bättre, PC eller Mac?

PC är bäst som gamerdatorer, annars är det en smaksak vad folk gillar bäst. Mac har många coola funktioner och är superanvändarvänlig, och då är det ett varumärke i sig.