Är du intresserad av en ny MacBook Air för studiebruk eller för underhållning hemma och vill du samtidigt spara pengar? Då kan du hitta flera modeller av refurbished MacBook Air här hos Fcomputer. Vi har ett större utbud av begagnade MacBook Airs som har återanvänts så att de är lika funktionella som om du köpt dem helt nya. Så om du är intresserad av en billig MacBook Air eller vill göra din del för miljön, då är en refurbished Apple MacBook Air ett självklart val för dig. Du kan se vårt utbud nedan, där vi har olika modeller i olika prisklasser – dock håller de alla hög kvalitet och budgetvänliga priser. Så titta äntligen igenom vårt urval.

Resultat: 0
Resultat: 0


loader

Inga produkter hittades

Tänk miljövänligt med en refurbished MacBook Air

En refurbished MacBook Air är en begagnad Macbook Air som har rengjorts, reparerats eller uppgraderats för att möta samma kvalitetsnivå som en helt ny enhet. Du kan därför förvänta dig att våra refurbished MacBook Airs generellt sett är billigare än helt nya MacBooks. Detta utifrån att de ofta har använts tidigare, dock affärsmässigt där de därför har använts minimalt och underhållits. Med en begagnad MacBook Air kan du dock fortfarande förvänta dig en hög kvalitet när det kommer till hur mycket den kan prestera, då de har uppgraderats för att vara så funktionella som möjligt varefter de även har testats.

Du kan hitta ett stort utbud av olika refurbished Apple MacBook Air i vårt sortiment, som alla har genomgått en noggrann inspektion och kvalitetskontroll så att du alltid kan vara säker på att den fungerar som den ska kvalitetsmässigt. När du köper en begagnad MacBook Air genom upcycle it -konceptet kan du alltid förvänta dig en funktionell enhet. Det kan finnas några brister, beroende på vilket betyg du väljer, men detta visas för varje produkt och du kan därför känna dig trygg i ditt val, eftersom du kan läsa på vad du kommer att få.

När du köper en begagnad MacBook Air som har återanvänts sparar du inte bara mycket pengar, du bidrar också till att göra något positivt för miljön. Elektronikprodukter är några av de produkter som slösar mest när det kommer till tillverkning av elektronik. Att man gör ett medvetet val att investera i en begagnad MacBook Air som redan är tillverkad minskar den Co2 som skulle ha varit om en ny tillverkades. Ofta kommer en refurbished Apple MacBook Air också att uppgraderas med komponenter som antingen är helt nya eller har hämtats från en annan återvunnen produkt vars komponenter fungerar som helt nya. En refurbished MacBook Air är därför grön genom hela processen – och till och med bättre för miljön än om den måste tillverkas från grunden.

En begagnad MacBook Air ger dig samma fantastiska innehåll som du känner från Apple

Även om en begagnad MacBook Air har blivit upcycled betyder det inte att du inte kan hitta de välkända program som du känner till från Apples olika produkter. Du hittar fortfarande fler av de klassiska apparna och programmen som alla Apple-fans kan känna igen från vanliga icke- refurbished MacBook-datorer, som MacBook Pro eller MacBook Air , så om du vill ha en Apple-enhet du känner väl, kan även en refurbished Apple MacBook Air vara ett bra val.

Du kan hitta program som du känner till från macOS som iMessage, FaceTime, Safari och många av de välkända video- och bildredigeringsprogrammen. Du kan också hitta Apples egen version av mail och kalender. Så om du har andra Apple-enheter är det alltid lätt att hålla reda på allt mellan alla dina enheter. Du har även möjlighet att skriva med dina bekanta via din dator och iPhone , så att du alltid kan hålla kontakten även om du inte har din mobiltelefon med dig.

En refurbished MacBook Air är ett bra alternativ för dig som vill uppgradera din nuvarande bärbara dator utan att betala fullt pris för en helt ny. De är kvalitetssäkrade, kommer med uppdaterad hårdvara och täcks även av garantin. Du kan därför alltid känna dig trygg när du köper en begagnad MacBook Air hos Fcomputer.

Vanliga frågor

Är det värt att köpa en begagnad MacBook Air?

Ja. Med en begagnad MacBook Air kan du spara mycket pengar, hjälpa miljön och ändå få en MacBook Air som är lika bra som en helt ny.

Kan en Mac bli för gammal?

Du kan inte undvika att datorer av alla slag åldras, men om du tar väl hand om den och investerar i en refurbished MacBook kan du se till att dess livslängd blir ännu längre. MacBooks är dock väldigt hållbara i många år.

Vad är livslängden på en MacBook?

Ofta kan du förvänta dig runt 5 års livslängd på en bärbar dator, men med en refurbished MacBook Air kan livslängden förlängas avsevärt då den uppgraderas till nyare hårdvara.

Har du andra frågor om vår refurbished MacBook Air?

Är du intresserad av vårt refurbished MacBook Air-sortiment men har frågor om att upcycle it och vad det betyder för kvaliteten på din produkt? Då kan du alltid kontakta Fcomputer Computers kundtjänst med eventuella frågor via mail. Våra kontaktuppgifter hittar du högst upp på sidan.