Här kan du se Fcomputers enorma utbud av Lenovo ThinkPads. Om du behöver en bärbar dator för underhållning, arbete, studier eller kanske till och med lite av allt, då är en Lenovo ThinkPad ett utmärkt val. ThinkPad-serien är själv uppdelad i många andra underserier – Lenovo ThinkPad Yoga, E-serien, X1 Carbon och många andra – så det finns något för alla smaker och plånböcker. Dessa bärbara datorer är kända för att vara hållbara, mångsidiga och effektiva. Det betyder att beroende på vilken typ av hårdvara du behöver, hur hållbar den bärbara datorn behöver vara och vilket pris du vill betala, så finns det en Lenovo ThinkPad som väntar på dig hos Fcomputer. De är särskilt lämpliga för företag, och det är också främst företag som använder sig av ThinkPads. Allt du behöver göra är att hitta den bärbara datorn – med eller utan hjälp av vår hjälpsamma support – och beställa den.

Resultat: 333
Resultat: 333


loader

Stort urval av Lenovo ThinkPads på Fcomputer

Det finns många goda skäl till varför ThinkPad-serien från Lenovo har nått framgångar över hela världen. Det är särskilt företag och skolor där de hållbara och mångsidiga bärbara datorerna har vunnit popularitet, men privata användare har också upptäckt att denna serie av bärbara datorer har mycket att erbjuda.

En Lenovo ThinkPad är känd för sin minimalistiska, svarta design och sin otroliga hållbarhet. Lenovo ThinkPads är MIL-SPEC-testade till det yttersta, vilket gör att många av dessa bärbara datorer tål mycket mer än du kanske förväntar dig. De kan hålla otroligt länge, och är ofta resistenta mot fukt, kyla, värme, olika former av atmosfärstryck, sand och damm. Detta gör dem lämpliga för alla typer av ändamål där man skulle vilja använda en bärbar dator.

ThinkPads har använts i rymden, och redan 2003 certifierades denna serie av bärbara datorer för användning på den internationella rymdstationen – något som ingen annan bärbar dator hade uppnått vid den tiden. Med en Lenovo ThinkPad får du därför en bärbar dator som är både kraftfull och pålitlig. Du måste dock komma ihåg att kontrollera produkterna noggrant om du ska använda dem på en byggarbetsplats, under extrema förhållanden och liknande, eftersom vad de är specialiserade på varierar från modell till modell.

Utbudet av vad du kan köpa och använda en Lenovo ThinkPad till är extremt brett. Detta innebär också att du kan hitta riktigt budgetvänliga modeller, samtidigt som du, om du behöver ett monster av en bärbar dator, har tillgång till några dyra basar. Eftersom ThinkPads från Lenovo kan användas av så många olika människor känner vi oss på Fcomputer tvungna att ha ett extremt brett utbud av dessa mångsidiga bärbara datorer, så vi kan vara säkra på att du alltid kan hitta en ThinkPad som passar dig . Oavsett om det är en enkel bärbar dator för studien eller en robust modell för jobbet, om du vill få tag på en populär Lenovo ThinkPad Yoga, eller om du vill kolla in alternativen för en grön upcycle IT-produkt – så länge som specifikationerna är korrekta kan du vara säker på att vi på Fcomputer erbjuder dig en fantastisk hållbar produkt!

Den perfekta bärbara datorn för jobbet

Lenovo ThinkPads är några hållbara krabbor. Detta är en av de viktigaste faktorerna som gör dem så populära som arbetsdatorer. Om du bara sitter på ett kontor, där spilld kaffe i allmänhet kommer att vara den största faran din ThinkPad kan utsättas för, så är det fortfarande ett lysande val. ThinkPads från Lenovo är minst lika bra som alla andra typer av arbetslaptop på marknaden, och du kan faktiskt köpa modeller som är kaffetåliga.

Om du behöver använda en bärbar dator på byggarbetsplatsen, ute i skogen, på snöiga vägar eller där sand och damm hela tiden blåser runt, då blir det inte mycket bättre än med en Lenovo ThinkPad. De är som sagt MIL-SPEC-testade, och det är därför helt säkert att du kan hitta en Lenovo ThinkPad som passar förhållandena på din arbetsplats. Hållbarhet kan vara otroligt viktigt. Det är Lenovo väl medvetna om och därför har de sett till att du kan få en bärbar dator som enkelt kan tas med runt samtidigt som den kan ta stryk.

Och oroa dig inte, det betyder inte att du får en klump av maskiner som inte kan göra någonting. Hårdvaran i en Lenovo ThinkPad är modern och effektiv, och det finns alltid möjligheten att du kan köpa en ThinkPad som har precis de specifikationer du behöver. Oavsett om du behöver en dator som är snabb, har lång batteritid, kan användas utan att ansluta en mus eller som håller sig sval även i de hetaste miljöerna, så behöver du inte leta längre än till Lenovo ThinkPad-serien.

Business och ThinkPads

Eftersom en Lenovo ThinkPad är perfekt för jobbet säger det sig självt att dessa är de självklara bärbara datorerna för företag. En bärbar dator som är vätskebeständig – vare sig det är vatten, kaffe eller te – och som tål att tappas på golvet eller tappa något ganska tungt på den, är idealisk för företag. För det händer mycket på arbetsplatsen, och utrustningen måste också klara av lite allt möjligt. Det är ju ingen som vill gå och köpa ny elektronik hela tiden – det handlar om att köpa något från början som faktiskt tål förhållandena.

Behöver du bärbara datorer till ditt företag kan du bli företagskund hos Fcomputer. Detta ger dig möjlighet till erbjudanden om du till exempel behöver använda mycket utrustning på en gång, eller vägledning i förhållande till vad vi tycker passar dig bäst. På Fcomputer är vi intresserade av att skapa en god relation med våra företagskunder istället för att fokusera på opersonlig försäljning. Om du kanske är intresserad av att bli företagskund hos Fcomputer ska du inte hålla igen. Hör av dig till oss – vi hoppas att det finns möjlighet till ett bra samarbete.

Tänk smart med en Lenovo ThinkPad för studion

Om du pendlar och letar efter en bärbar dator som du kan använda både i skolan och på resan till/från din utbildning, då kan en Lenovo ThinkPad vara en idealisk följeslagare för dig som resenär. Då den bärbara datorn, oavsett modell, är riktigt tålig och smart i storleken kan du enkelt ta med dig den när du går till studion. Du kan enkelt bära din Lenovo ThinkPad i väskan utan att den tar för mycket plats eller väger för mycket, speciellt om du väljer en av modellerna som är mer kompakt i storleken och väger ännu mindre än de flesta bärbara datorer. Du kan bland annat hitta flera modeller som är 13 tum och 14 tum vilket gör det extremt enkelt att skriva på din bärbara dator då du ändå har bra överblick över hela din skärm utan att kompromissa med upplösningen.

Eftersom en Lenovo ThinkPad är byggd för att vara hållbar är den därför också ett självklart val för dig som studerar längre bort från din utbildningsort och är beroende av kollektivtrafik. Du kan känna dig trygg när du arbetar på tåget, eftersom de flesta modeller klarar slitage ganska lätt. Om du därför reser mycket till och från studion, så ska du titta på någon av våra många modeller av ThinkPads, där du kan vara helt säker på att hitta en Lenovo ThinkPad som passar dina önskemål, behov och budget.

Kraftfull Lenovo ThinkPad för spel

Kan du bara spela, men måste fortfarande kunna ta din dator med dig? Då är en gamer-laptop det självklara valet för dig. Många spelare kan inte släppa tanken på ett stationärt monster som tornar upp sig och äter upp allt utrymme runt det, där den breda speluppsättningen nästan rinner ut i hela rummet den är placerad i. Den har sin charm och kraft att den utsträckningen. Men det har också sina begränsningar, eftersom det hela är stationärt. Det är inte för att ta med vänner eller LAN-evenemang. Om din speldator dessutom ska användas till någon form av arbete så är det också glänsande att den står permanent parkerad hemma och att du därför inte kan ta den med dig.

En Lenovo ThinkPad kan vara din väg framåt här. Serien är inte direkt designad för att vara speldatorer, men om du inte måste spela de mest hårdvaruintensiva datorspelen så är detta absolut inga problem. Bland de olika Lenovo ThinkPads hittar du en hel del som är utrustade med grafikkort i toppklass, kraftfulla processorer, rikliga mängder RAM och en SSD du aldrig behöver vänta på. Du kan därför hitta en Lenovo ThinkPad som är idealisk för spel, och om du även behöver använda den som arbetsdator så har du vunnit på att hitta den perfekta bärbara datorn för dig. Det är särskilt en enorm vinst om du med en av de starkare Lenovo ThinkPads helt undviker att spendera pengar på en stationär speldator. Men om du vill ha en riktig bärbar dator gjord speciellt för spel, kanske du vill överväga en bärbar dator från Lenovo Legion . Det här är Lenovos spelmärke, och det är därför verkligen självklart för er spelare.

Välj din ThinkPad – rätt specifikationer är viktiga

När du letar efter rätt Lenovo ThinkPad för dig kan du använda de specifikationer som är viktigast för dig som utgångspunkt. Du vet vad din bärbara dator kommer att användas till. Därför är du också den självklara personen att söka efter det du behöver. Om du tvivlar på exakt vilken ThinkPad som skulle vara bra för dig, eller för din arbetsplats, vänligen fråga vår support - på Fcomputer vi dig gärna till rätt val.

Om du ska se film, spel eller har med grafiskt arbete att göra, då är en bra skärm viktig. Annars får du inga optimala upplevelser av det. Det enda du dock måste komma ihåg om du vill ha en större skärm är att ju större skärm, desto större är den bärbara datorn – och därmed blir den också tyngre att släpa på.

Batteritiden kan också vara otroligt viktig för någon. Ska man ut på långa resor eller jobba ute, och det inte precis finns uttag inom realistiskt räckvidd, då måste PC:n klara sig länge utan att behöva laddas. Här är det lika viktigt att datorn snabbt kan laddas om olyckan är över. Som tur är finns det många modeller av Lenovo ThinkPad, där batteriet både håller länge och snabbt laddas till nästan fullt.

Du måste också komma ihåg att välja en Lenovo ThinkPad med rätt hårdvara, beroende på vad du ska använda den till. Hårddisk, processor, grafikkort och annan hårdvara kan vara skillnaden mellan om du kan använda den bärbara datorn till precis vad du vill. Därför bör du alltid vara helt säker på om du kommer att använda din bärbara dator till spel, arbete, studier eller lite av varje och sedan välja hårdvara utifrån det.

Oavsett dina behov finns det en stor chans att de kan tillgodoses med en Lenovo ThinkPad. Så kolla äntligen in vårt breda utbud, så skickar vi förmodligen ditt val till dig utan kostnad.

Köp en begagnad ThinkPad från Lenovo

Hos Fcomputer kan du både minska ditt klimatavtryck och minska dina utgifter när du köper en bärbar dator från vår renoverade kategori. Vi har alltid ett bra utbud av upcycle IT-bärbara datorer, där du kan hitta begagnade Lenovo ThinkPads till låga priser. Du kan fritt välja om det ska vara betyg A, B eller C, vilket påverkar hur många användningsspår datorn måste ha. Om du därför letar efter en begagnad ThinkPad, som ska se ny ut, så ska du satsa på betyg A. Om din nya bärbara dator kan ha några eller fler spår av användning så ska du satsa på betyg B eller C.

Vi har alltid ett större utbud av begagnade Lenovo ThinkPads som har uppgraderats så att de fungerar nästan helt nya, du kan därför titta igenom vårt utbud för din nästa Lenovo ThinkPad – vårt utbud utökas över hela sidan då vi får in nya ThinkPads från företag, du kan därför ha turen att hitta den perfekta bärbara datorn till ett riktigt lågt pris.

FAQ

Vad är en ThinkPad?

En ThinkPad är en bärbar dator från Lenovo. De är otroligt håriga och passar många olika behov, och de är särskilt bra för affärer, men kan även användas för spel eller studier. Du kan få både budgetvänliga och avancerade modeller, beroende på dina behov.

Vilken ThinkPad ska jag välja?

Det finns många olika ThinkPads på marknaden, som var och en täcker olika behov.

  • Lenovo ThinkBook

  • Lenovo Thinkpad E-serien

  • Lenovo Thinkpad L-serien

  • Lenovo Thinkpad P-serien

  • Lenovo Thinkpad T-serien

  • Lenovo Thinkpad X-serien

  • Lenovo ThinkPad X1 Carbon

  • Lenovo ThinkPad Yoga

Oavsett vilken ThinkPad du väljer får du en bra och pålitlig bärbar dator från Lenovo.

Är Lenovo ThinkPad en bra dator?

ja! Lenovo ThinkPads är några av de bästa arbetsdatorerna på marknaden. Du får mycket för pengarna, och du får en stabil, robust och pålitlig bärbar dator som kan hålla ström i många timmar.

Hur lång är garantin på en ThinkPad?

3 års garanti, men 1 års garanti på batteritid.

Vad är skillnaden mellan ThinkBook och ThinkPad?

ThinkBooks och ThinkPads är båda skapade för företag, även om de är mångsidiga nog att användas för många andra ändamål. Skillnaden mellan dem är att ThinkBooks ofta är mycket starkare, då de behöver kunna köra tunga program för kreatörer, där ThinkPads är mer allround.

Har du andra frågor om ditt köp av en ThinkPad?

Om du är intresserad av att köpa en Lenovo ThinkPad kan du redan nu enkelt göra det via vår hemsida. Men om du har några frågor om vilka modeller vi har, vilka specifikationer de har och vad de kan ge dig kan du alltid kontakta vår duktiga kundtjänst. Du kan kontakta Fcomputer kundtjänst på mail så får du svar så snart som möjligt! Vår kundtjänst är alltid redo att ge dig råd vid ditt köp.