Om du letar efter ett enkelt, smart och praktiskt sätt att transportera din bärbara dator, är här den perfekta produktkategorin för dig. Här kan du se vårt stora utbud av vackra väskor för bärbara och bärbara datorer. Vi har laptopväskor av läder, resväskor med hjul, budväskor, ryggsäckar och mycket mer, så det är mycket troligt att du hittar rätt modell oavsett smak och behov. Ta en närmare titt på utbudet av väskor för bärbara datorer och bärbara datorer på denna sida, och se till att hitta en snygg bärbar datorväska som passar dina behov och önskemål.

Resultat: 1360
Resultat: 1360


loader

Uppmärksamhetspunkter när du köper en väska till en bärbar dator

När du köper en bärbar datorväska är det första du bör vara uppmärksam på den faktiska storleken på din bärbara dator. Till exempel är de tunna ärmarna endast lämpliga för specifika storlekar som 14", 15,6" eller 17,3". Andra laptopfodral, som ryggsäckar och axelväskor, kan rymma mindre (och ibland även större) bärbara datorer än vad som anges på produktsidan Det rekommenderas dock alltid att välja exakt storlek, eller så nära som möjligt, eftersom en för liten bärbar dator kan ligga lös och utsättas för vibrationer, och en för stor bärbar dator kanske inte får plats alls i väskan.

Därefter är det värt att överväga vilka ändamål påsen ska användas för. För längre resor kan det vara bäst att välja en bärbar ryggsäck eller till och med en specialtillverkad rullväska. En axelväska däremot kan vara att föredra till vardags om du pendlar mellan jobb och studier. Andra faktorer som är värda att tänka på kan vara design – ska väskan ha en dämpad, professionell design eller ska den vara lite mer färgglad? Utrymme – behöver du fickor för olika utrustning, eller behöver du bara förvara din bärbara dator säkert? Pris – vill du betala lite mer för extrafunktioner, eller vill du hellre spara lite på budgeten.

De bästa bärbara väskorna för studier och professionell användning

Som student, oavsett om du går på gymnasiet, universitetet eller någon annan läroanstalt, behöver du ofta en bärbar dator för användning i klassen. Detsamma gäller givetvis även på ett stort antal arbetsplatser och även på platser där du har en stationär arbetsdator tillgänglig kan det vara praktiskt att kunna använda din bärbara dator om du t.ex tågpendlar. Det krävs därför en säker och bekväm bärbar väska för att transportera det viktiga arbetsredskapet när du är på resande fot. Bland de viktigaste egenskaperna för en bärbar datorväska för studenter och professionella användare är storleken – helst ska det finnas plats för böcker, pärmar och andra föremål för den långa skol- eller arbetsdagen. Komfort – att arbeta och studera kan vara svårt nog, så ens bärbara väska ska vara bekväm att bära.

Äger du redan en ryggsäck, men saknar ett fack för din bärbara dator? I ett sådant fall kan ett hölster eller slev vara ett utmärkt alternativ till den dedikerade laptopväskan. Din dator är skyddad både mot kosmetiska repor och stötar som kan skada systemet och samtidigt finns de olika skedarna i flera snygga utföranden och färgvarianter.

Alternativt kan du också välja en mer genomarbetad laptopväska i form av en ryggsäck. På så sätt är din bärbara dator säker och sund i en separat ficka, och det kommer fortfarande att finnas gott om plats för laddare, studieböcker, dricksflaskor och allt annat du kan behöva under en lång dag. En bärbar ryggsäck med justerbara remmar och vadderade handtag ger maximal komfort, och rekommenderas särskilt för dig som tar cykeln eller går till skolan eller jobbet.

Resevänlig väska för laptop

Oavsett om du behöver ta med dig din bärbara dator på en längre resa, till exempel en affärsresa eller semester, eller helt enkelt vill använda din dator när du pendlar, behövs en bärbar datorväska. Här på Fcomputer har vi ett brett utbud av smarta produkter från ett brett utbud av tillverkare, så du kan alltid hitta en laptopväska av bra kvalitet.

Till tåg- och bussresan kommer vårt breda utbud av smarta axelväskor att vara självklart att titta närmare på. Här får din bärbara dator på upp till 15,6" ett väl vadderat fack, och den smarta laptopväskan innehåller gott om plats för laddare, anteckningsböcker, mappar och vad du kan tänkas behöva. Med både handtag och en justerbar axelrem är väskan lätt och praktisk att ha att göra med – även om du sitter eller står i tättpackad kollektivtrafik.

Ska du ut på en längre resa, till exempel med flyg, kanske du vill ta en titt på våra lite större portabla nycklar. Det gäller till exempel bärbara ryggsäckar som, förutom en dedikerad ficka för din bärbara dator, innehåller flera separata fack som är extremt praktiska för resor. Slutligen kan du också satsa på ett rullfodral som är speciellt designat för att passa bra på en bärbar dator. Här sitter din PC ordentligt fast, så att den undviker stötar och stötar när du släpar resväskan eller slänger den på bagagebältet.

Väskor, fodral mm för laptop/notebook från ett hav av märken

En bärbar dator är designad så att du kan ta den med dig på språng och därför kommer den naturligtvis att utsättas för lite av varje med tiden. Därför är det viktigt med en väska som ger ett bra skydd och som samtidigt har plats för både kablar och tillbehör.

På Fcomputer har vi därför ansträngt oss för att samla ett så varierat utbud av laptopväskor som möjligt. Oavsett din smak har du därför goda chanser att hitta den perfekta väskan för dig. Vi erbjuder väskor från märken som Acer, ASUS, Dell, Fujitsu, Kensington, Krusell, Lenovo, Sony, Samsung, Samsonite, Toshiba, Deltaco och många, många fler. Från enkla och eleganta laptopfodral och slitstarka resväskor med hjul, till lyxiga läderbärväskor, smarta budväskor och praktiska ryggsäckar. Här på Fcomputer har vi något för alla, oavsett om du är en kräsen affärsman, en upptagen student eller pendlare. Du hittar både moderna ryggsäckar med massor av fack för all din utrustning och snygga ärmar som passar de flesta företagsprofiler.