Behöver du en ny ficklampa för ditt friluftsliv, eller behöver du en ficklampa som säkerhet för om strömmen går och det är helt mörkt? Det kan finnas många anledningar till varför du skulle vilja ha en ny ficklampa. Här på Fcomputer har vi ett stort utbud av alla typer av ficklampor, både stora och små, och med olika ljusstyrkor. Vi har alla välkända och populära märken, så du kan alltid få de bästa produkterna här hos oss. Kom ihåg att vi alltid har fri frakt med GLS, så när du beställer en ficklampa från oss är det priset på produkten som du i slutändan betalar.

Resultat: 96
Resultat: 96


loader

Ficklampor - för en ljusare tillvaro

Även om vi lever i en tid där tekniken har gett oss mobiltelefoner med inbyggda ficklampor, finns det inget som slår en riktig ficklampa. Hos oss hittar du ett brett sortiment av ficklampor för alla behov - från vandrings- och arbetslampor till lätta modeller att ha med i fickan.

Vilken typ av batteri rekommenderas för min ficklampa?

Det beror på modellen, många ficklampor använder AA- eller AAA-batterier medan andra kräver speciella uppladdningsbara batterier. Kolla på produktbeskrivningen för att se vilket som gäller för just din ficklampa.

Är det bättre med en ficklampa med många lumen?

Inte nödvändigtvis. Det beror på vad du ska använda ficklampan till. För vardagsbruk och camping räcker ofta en lampa med låg till medelhög lumen. För vandring eller professionellt bruk kan det krävas en starkare lampa.

Kan jag använda min ficklampa under vatten?

Det beror på modellen. Vissa ficklampor är vattentäta medan andra inte är det. Kolla på produktbeskrivningen för att se hur vattentät din ficklampa är.

Hur länge räcker batteriet i min ficklampa?

Det beror på modellen och hur mycket du använder lampan. De flesta ficklampor har en angiven batteritid i produktbeskrivningen.

Vilken typ av ficklampa är bäst för utomhusaktiviteter?

För vandring och camping rekommenderas en ficklampa som är både lätt och tålig. Det är också bra med en lampa som har flera olika ljuslägen och eventuellt SOS-läge för nödsituationer.

Finns det ficklampor med inbyggd laddare?

Ja, många ficklampor har inbyggd USB-laddare eller solcellspanel för att kunna laddas upp utan extern laddare.

Är det bättre med en ficklampa med fokusjustering?

Det beror på användningsområdet. Fokusjustering gör det möjligt att ändra bredden på ljusstrålen - bra om du vill lysa upp stora ytor. Om du däremot ska använda lampan för läsning eller annan nära belysning är det bättre med en lampglödlampa som sprider ljuset jämnare.

Fördelar:

  • Praktisk hjälp vid strömavbrott eller bortfall av annan belysning
  • Perfekt för utomhusaktiviteter såsom vandring och camping
  • Finns i många olika modeller och prisklasser

Nackdelar:

  • Kräver regelbunden batteribyten/ uppladdning
  • Olika modeller passar för olika användningsområden, kan vara svårt att veta vilken som är rätt för dig
  • Kan vara svårt att välja mellan modeller med olika lumen, batteritid och funktioner