På denna sida hittar du vårt urval av renoverade skärmar. Om du vill spara pengar på marknadens bästa datorutrustning kan du inte gå fel med vår återanvända datorutrustning. På Fcomputer säljer vi många olika renoverade datorskärmar billigt online. Det finns därför stor chans att du hittar precis den som passar dina behov. Som alltid har vi flera populära märken och med snabb leverans när du handlar hos oss. Ta en titt på alla våra modeller nedan, eller kontakta vår kundsupport om du har några frågor angående produktval.

På denna sida hittar du vårt urval av renoverade skärmar. Om du vill spara pengar på marknadens bästa datorutrustning kan du inte gå fel med vår återanvända datorutrustning. På Fcomputer säljer vi många olika renoverade datorskärmar billigt online. Det finns därför stor chans att du hittar precis den som passar dina behov. Som alltid har vi flera populära märken och med snabb leverans när du handlar hos oss. Ta en titt på alla våra modeller nedan, eller kontakta vår kundsupport om du har några frågor angående produktval.

Inga produkter hittades

Vilken typ av koncept är upcycle it?

Det produceras en hel del nya elektroniska komponenter varje år, där mycket skräp också kommer från massproduktionen men också från den vanliga medborgaren som slänger och köper den nya elektroniken. Med upcycle it-konceptet görs ett försök att motverka detta.

Upcycle det handlar om att köpa begagnade företagsdatorer som har antingen nya eller daterade komponenter, som sedan upcycles. Där komponenterna därför uppgraderas eller byts ut, så lyckas produkten framstå som nästan ny. Den rankas sedan utifrån 3 kategorier: Grade A, Grade B och Grade C, som berättar hur kosmetiskt ny produkten ser ut.

Med konceptet får du givetvis en fullt fungerande begagnad skärm som har uppgraderats så att den framstår som en ny eller nästan ny skärm. Genom att köpa en renoverad skärm från upcycle it kan du därför både hjälpa miljön, genom att ta tillvara på återvinning och upcycling, och hjälpa din plånbok.

Upcycle it-produkter är riktigt billiga! Du kan därför få en billig datorskärm för några ganska överkomliga priser, beroende på vilken gradering den har. Detta är perfekt om du letar efter en ny skärm men vill spara så mycket pengar som möjligt utan att kompromissa med kvaliteten.

Genom att köpa en upcycle IT-produkt kan du göra ett hållbart val på dina egna villkor, så att du både får en schysst produkt till överkomliga priser, samtidigt som du stöttar miljön genom återvinning.

Refurbished skärmar efter dina önskemål hos Fcomputer

Fcomputer har satt ihop ett så varierat urval av renoverade datorskärmar som möjligt för att tillgodose alla önskemål du kan ha. Utbudet av märken, storlekar med mera kan dock variera beroende på vad som återvinns. Men har du specifika krav och önskemål när det kommer till en ny bildskärm så kommer det ändå att finnas en god chans att hitta en begagnad datorskärm som passar dessa.

Oavsett om du har ett speciellt märke, en specifik skärmstorlek eller en specifik prisklass i åtanke, bör du därför inte lura dig själv att ta en titt på dina alternativ för att köpa renoverade skärmar på denna sida. Vi har gjort det så enkelt som möjligt för dig att hitta det du letar efter, då du enkelt kan söka efter det du vill ha i sökfiltret på höger sida.

Med sökfiltret kan du söka efter ditt föredragna videoformat, upplösning, hz och ännu mer. Eftersom vi regelbundet uppdaterar vårt utbud förbehåller vi oss rätten till löpande förändringar i sortimentet. Du kommer därför ofta att kunna hitta nya spännande erbjudanden på renoverade skärmar, så håll utkik på sidan om du inte vill missa en bra affär!

Slå ett slag för miljön med en Refurbished skärm

Det finns många fördelar med att välja en renoverad skärm online hos Fcomputer. Förutom att det är ett mycket billigare alternativ är det också det miljövänliga. När du köper en återvunnen datorskärm bidrar du inte till global produktion.

Istället bidrar du till en mer hållbar värld – utan att behöva nöja dig med en medioker produkt. Eftersom alla produkter är fullt fungerande, är testade och har 2 års garanti på sig – och de är ofta uppcyklade från märken som redan är riktigt kvalitetsmedvetna med sin tillverkning av datorskärmar.

Se vårt fina utbud av begagnade datorskärmar på denna sida där du kan göra ett bra köp där du både får en riktigt billig skärm men du också stöttar vår kollektiva miljö.

Vilket betyg ska du välja när du väljer en renoverad skärm?

Du har säkert märkt att upcycle it-produkterna rankas i Grad A, Grad B och Grade C när du har tittat igenom vårt urval. Detta görs på basis av produktens estetiska och kosmetiska kvalitet. Där produkterna antingen ser ut som helt nya produkter eller har mindre till fler tecken på användning.

Betyg A är för begagnade datorskärmar som är ett bra alternativ för den som vill ha en återvunnen skärm som ska se ny ut. Så om du vill vara miljömedveten och hållbar, men samtidigt vill att allt du äger ska se så nytt ut som möjligt, då är en datorskärm av klass A ett självklart val.

Betyg B är när de använda datorskärmarna har smärre kosmetiska tecken på användning då fokus har legat på produktens värde. Du får alltså en datorskärm som är till och med billigare än en Grade A-skärm, med mindre tecken på användning, vilket de flesta kommer att vara nöjda med.

Betyg C är renoverade datorskärmar som ska användas i en miljö där slitage och tecken på användning med största sannolikhet kommer att dyka upp direkt. De är fullt fungerande, men de har också betydande tecken på användning redan - vilket också gör dem ännu billigare än datorskärmar i de andra betygen. En skärm från denna kategori är därför bra för dig som behöver använda den i en miljö där du inte behöver oroa dig för att den ska få repor och slitage.

Köp Refurbished skärmar med större säkerhet

När du köper en begagnad skärm genom upcycle it-konceptet får du ännu mer säkerhet än om du köper begagnade skärmar från second hand-butiker eller privatpersoner på sociala medier. Denna säkerhet kommer genom att upcycle it-produkter testas av den skickliga personalen som upcyclar dem, så att du kan vara säker på att de är fullt fungerande.

Du får även 2 års garanti på alla upcycle it-produkter, inklusive de upcyclede skärmarna, vilket ger dig sinnesro i form av att skulle något gå fel med produkten har du en garanti att falla tillbaka på.

Att köpa begagnat online har aldrig varit enklare - så kom och köp hållbara skärmar här på Fcomputer.

Har du frågor om ditt köp eller Refurbished skärmar?

Har du frågor om ditt köp av renoverade skärmar, upcycle it-konceptet, betygssystemet eller något helt annat ska du vara mer än välkommen att kontakta Fcomputer Computers kundsupport. Du kan kontakta vår duktiga kundsupport via mail.

Fcomputer är alltid redo att ge dig råd vid ditt köp, så att du får den produkt som bäst passar dina behov och din budget.