Gaming utrustning

På Fcomputer har vi allt till gaming. På den här sidan kan du hitta allt du behöver för datorspel, som vi har samlat i specifika underkategorier så att det är lättare för dig att hitta precis det du behöver till gaming. I vårt stora utbud har vi bland annat gamingdatorer och gaminglaptops, gamingutrustning, gaminghårdvara, konsoler, spel och spelpaket. Så oavsett om du letar efter en ny kraftfull gamingdator, ett av de senaste grafikkorten till din gaming dator, en gamingskärm med den ultimata upplösningen eller ett smart gaming-tangentbord och -mus så kan du definitivt hitta det i vårt sortiment. Se vårt detaljerade utbud under respektive kategori, där vi har populära gamingprodukter till rimliga priser.

På Fcomputer har vi allt till gaming. På den här sidan kan du hitta allt du behöver för datorspel, som vi har samlat i specifika underkategorier så att det är lättare för dig att hitta precis det du behöver till gaming. I vårt stora utbud har vi bland annat gamingdatorer och gaminglaptops, gamingutrustning, gaminghårdvara, konsoler, spel och spelpaket. Så oavsett om du letar efter en ny kraftfull gamingdator, ett av de senaste grafikkorten till din gaming dator, en gamingskärm med den ultimata upplösningen eller ett smart gaming-tangentbord och -mus så kan du definitivt hitta det i vårt sortiment. Se vårt detaljerade utbud under respektive kategori, där vi har populära gamingprodukter till rimliga priser.

All den coolaste gamingutrustningen du kan tänka dig, till hands

Här på Fcomputer är det viktigt för oss att det finns något till alla gamers. Det har vi säkerställt med vårt urval av olika gamingutrustning. Du kan hitta gamingdatorer, hårdvara, bärbara speldatorer, spelpaket, konsoler och spel. Vårt gamingutbud är väldigt varierat och du får det till bra priser! Oavsett om du behöver en kraftfull speldator eller en toppmodern ny gamingmonitor så har vi alternativ för dig.

Vår spelutrustning produceras av stora tillverkare som Acer, Roccat, MSI, NVIDIA, AMD, Sony och ännu fler. Det gör att det är hög kvalitet förknippad med våra produkter. Dessa märken är ledande tillverkare av spelutrustning, och de har alltid bra koll på vad spelare vill ha. Läs vidare nedan för att lära dig mer om vårt enorma utbud för spel.

Gamingdatorer för de passionerade spelarna

Oavsett om du är en passionerad gamer eller bara spelar för skojs skull med vänner så har Fcomputer en gamingdator för just dina behov. Vi erbjuder färdigmonterade gamingdatorer som är laddade med all den bästa gaminghårdvaran och byggda av våra skickliga datorexperter. De är redan färdig för avhämtning, så det är helt enkelt okomplicerat. Fcomputer erbjuder även möjlighet till konfigurerbara datorer, där du kan specialbygga och anpassa din nya dator precis som du vill, där våra experter sedan bygger den åt dig. Där kan du själv bestämma vilken spelutrustning som används i datorn.

Våra gamingdatorer kommer med hårdvara från bland annat Intel Core, AMD Ryzen och NVIDIA GeForce. De kraftfulla processorerna och grafikkorten från dessa tillverkare gör att du kan få den mest flytande och grafiskt imponerande spelupplevelsen. Om du tar din spelupplevelse på största allvar bör du välja den senaste hårdvaran från dessa märken. På så sätt kommer din speldator att kunna hålla jämna steg med de nya speltitlarna med de högsta grafikinställningarna, och det kommer att vara ett sätt att säkerställa att din dator kan hålla under en längre tid utan en uppgradering i förhållande till spelen på framtiden. Du får i sin helhet bästa möjliga prestanda för pris och kvalitet.

Allt man kan önska sig inom spelutrustning

Är du en seriös gamer? Då är rätt spelutrustning ett måste. I vårt stora utbud hittar du gamingbord och stolar, headset, möss, tangentbord, musmattor och skärmar allt avsett för gaming. Allt måste självklart samspela för att du ska kunna få den häftigaste spelsessionen. Kanske är du också intresserad av en gamingkeps eller en gamingväska – det får man inte skippa! Vi säljer spelutrustning från de största märkena som MSI, SteelSeries, Razer, Roccat och många fler.

Det finns även den lite mer speciella utrustningen som livestreamingutrustning för dig som vill börja streama ditt spel på till exempel Twitch eller YouTube. Dessutom har vi alla typer av kontroller och simuleringsutrustning som rattar och joysticks. Du behöver inte gå hem tomhänt från Fcomputer om du har kommit för att hitta något till din gaming-setup!

Kraftfull spelhårdvara

Är en del av den gamla gaminghårdvaran redo att ersättas? Då behöver du inte oroa dig. Du hittar alltid de senaste typerna av gaminghårdvara för en mängd olika typer av datorer i denna kategori. Behöver du till exempel ett nytt, blixtsnabbt gaming-grafikkort eller mer hårddiskutrymme? Då har vi nästan säkert en modell som uppfyller dina förväntningar.

Grafikkortet är förstås en en viktig del av spelutrustningen. Vi bär kraftfulla grafikkort från till exempel NVIDIA, ASUS och AMD. Vi har toppmoderna kylsystem som hjälper dig att reglera din dators temperatur. Det finns både fläktar och vattenkylning, så det finns något för alla. Vi har även produkter för chassimodding, så att du kan anpassa hur ditt chassi ska se ut med coola ljus och färger.

Smarta gaming laptops som du kan spela på utanför hemmet

Om du letar efter en ny, kraftfull dator att spela på, överväg en bärbar speldator. Här får du både styrkan att spela de nyare spelen med höga grafikinställningar och rörligheten att ta med dig det. Det är en ganska smart lösning till dig som gamer som ska resa eller om du behöver ta den med dig till LAN. Hårdvaran består ofta av kraftfulla processorer från Intel Core eller AMD Ryzen. Med ett av dessa och ett nytt grafikkort från NVIDIA GeForce är du på god väg mot ett bra spelande. Om möjligt, gå för en bärbar dator som också har en stor skärm och hög uppdateringsfrekvens. Det kommer att ge dig en utmärkt bild.

Vi säljer de starkaste spelbärbara datorerna från stora tillverkare som MSI, Acer, Lenovo och HP i vår spelutrustning. Det är nästan ohanterligt att börja räkna utmärkelserna som de tillsammans har fått från iF Design, Reddot, Good Design och CES. Men detta gör att de är extremt vassa i sin design och innovation och är därför perfekta för spel.

Spelpaket med allt som behövs för spel

Om du vill köpa all spelutrustning på en gång, och det ska vara så enkelt som möjligt, så är ett av våra spelpaket ett fantastiskt alternativ för dig. Här får du paket med gamingdator, bildskärm, mus, tangentbord, musmatta, headset, antivirus och ibland även en cool gamingstol. Det kan inte bli mycket smartare! Allt du behöver göra är att ställa in det hemma i gaminghörnan, och sedan är du redo att spränga noobs i Counter Strike och Call of Duty.

Paketen är sammansatta av den bästa spelutrustningen. Det är Fcomputer Computers duktiga personal som ansvarar för detta. De väljer komponenter och utrustning som passar bra ihop. Då kan du få den bästa upplevelsen med din spelutrustning. Datorerna har kraftfull hårdvara från till exempel AMD, Intel eller NVIDIA. Skärmarna har höga uppdateringsfrekvenser och låga svarstider. Musen är snabb och tangentbordet har cool belysning. Ljudet i ditt headset är utsökt och du kan höra alla dina fiender innan de ser dig.

Konsoler och spel i långa lopp

Bland vår spelutrustning har vi såklart även konsoler och all den utrustning du behöver till din konsol. Oavsett om du behöver en konsol från Sony PlayStation, Microsoft eller Nintendo har vi förmodligen det du letar efter. Du kan också få kontroller, skärmskydd eller coola amiibo-videospelkaraktärer till din konsol. Oavsett vilken konsol eller PC du spelar på så säljer vi även spel du kan använda. Vi håller noga koll på vilka nya spel som kommer ut på marknaden och sedan ser vi till att de är tillgängliga för dig.

Köp all spelutrustning du kan önska dig här på Fcomputer

Som ni ser har vi ett enormt utbud av allt för spel, oavsett om det är hårdvara, konsoler, själva gamingdatorn eller något helt annat, så har vi det. Så ta en titt och upptäck vårt enorma utbud på den här sidan, och undersök varje kategori mer i detalj.