Gamingtillbehör

Fcomputer har ett stort utbud av gamingtillbehör och utrustning för gamers till bärbara datorer, stationära datorer, Mac och olika konsoler. Vi har delat in dem i ett antal underkategorier, så att du snabbt kan hitta exakt den typ av gamingtillbehör du behöver. Vi har allt från blixtsnabba gamingmöss med hög precision, smarta gamingmusmattor, gamingtangentbord till gamingheadset med kristallklart ljud – och ännu mer än så! Oavsett om du letar efter billig eller förstklassig spelutrustning så har vi ett fantastiskt utbud just här på sajten. Hos Fcomputer har vi alltid ett stort utbud av gamingtillbehör på lager från några av de bästa tillverkarna på marknaden, så du kan alltid vara säker på att hitta högkvalitativ spelutrustning för riktigt bra pengar. Så om du letar efter någon toppsmart gamingtillbehör som ger dig en mer komplett spelupplevelse så kan du gärna titta på vårt utbud av gamingutrustning där vi bland annat har gamingbord, headset, kontroller, stolar, skärmar och mycket, mycket mer. Ta en titt på urvalet nedan och hitta det du behöver för att optimera din spelupplevelse!

Resultat: 2213
Resultat: 2213


loader

Allt inom gamingtillbehör och gamingutrustning till bra priser hos Fcomputer

Vi anstränger oss för att kunna erbjuda våra kunder de bästa gamingtillbehören på marknaden för gamers. Behöver du något speciellt för att förbättra din spelupplevelse har du därför kommit rätt. Vi kan till exempel erbjuda ett brett urval av de bästa gamingmössen och gamingtangentborden från de mest erfarna tillverkarna på marknaden. Du kan till exempel hitta gaming-tangentbord eller datormöss från ASUS, Corsair, Logitech, Roccat, SteelSeries och många fler när du handlar hos oss. Om det är ett snyggt gamingheadset som du vill lägga till din gamingutrustning så kan du hitta modeller från bland annat Fourze, Razer, Kingston och många fler.

Vill du vara säker på att sitta ordentligt under dina spelsessioner så har vi även ergonomiska och snygga gamingbord från till exempel Arozzi of Fourze, i flera olika färger och prisklasser. Vi kan såklart även erbjuda flera olika gamingstolar från bland annat Arozzi, AKracing och GEAR4U. De är alla kända för en hög standard när det kommer till behaglig utrustning i cool design. Så du kan få den ultimata komfortupplevelsen när du spelar och till riktigt bra priser.

Om du vill spela racingspel eller flygsimuleringar har Fcomputer även rattar och pedaler för både datorer och konsoler, så att du kan få den ultimata upplevelsen när du spelar. Du hittar även extremt bra gamingskärmar i riktigt hög upplösning, som är perfekta för högspännings spel. Bland våra gamingtillbehör hittar du verkligen alla tillbehör och all utrustning som du kan använda för att uppnå en perfekt gamingsetup hemma.

Oavsett om du behöver en spelkontroll, utrustning för inspelning och streaming eller kanske ett par smarta gamingglasögon som skyddar ögonen så hittar du det definitivt här. Ta en titt på underkategorierna ibland vårt gamingtillbehör högst upp på sidan för att hitta exakt det du letar efter.

De mest toppmoderna gamingmössen och stilrena gamingmusmattor

När det kommer till gamingtillbehör ska man givetvis inte kompromissa med kvaliteten och utseendet på sin gamingmus och gamingmusmatta, då det verkligen är en av de viktigaste sakerna inom utrustning för spel. Därför erbjuder vi även gamingmöss  av högsta kvalitet som är optimalt anpassade för gaming från flera av de största tillverkarna på marknaden inom spel. Här kan du alltid välja mellan både optiska gamingmöss och laser gamingmöss, som är extremt snabba med hög precision, och därför perfekta för spel. Oavsett vilken gamingmus du väljer, vare sig den är optisk eller laser, är de designade för att hantera lite av varje så att du kan spela hela natten utan problem.

Med det sagt så ska du givetvis välja den gamingmus som passar dina behov bäst. Om du är inne på precisionsspel så kan en optisk mus vara optimal, eftersom den är bäst på mjuka ytor och har en flytande effekt i låga hastigheter. Samtidigt är lasermöss generellt sett mer känsliga, där de är lämpliga för högintensivt och snabbt spelande, och kan användas på de flesta ytor. Oavsett om du väljer en optisk eller lasermus är en gamingmus absolut nödvändig gamingtillbehör.

När du ska köpa en gamingmus bör du fundera på vad den ska användas till. Är det för snabba spel eller är det för shooters som Call of Duty där man måste vara exakt och tillförlitlig? Är det för MMORPG eller RTS, World of Warcraft eller Age of Empires? Vilket grepp föredrar du? Hur stor och tung ska den vara? Du kan välja trådlösa möss som är smarta för spel på språng. Det finns även gamingmöss med många knappar för den som behöver många lättåtkomliga knappar direkt på musen. Du kan anpassa många av våra gamingmöss så att de passar dig, din speluppställning och resten av dina gamingtillbehör perfekt.

Om du går in på de tekniska specifikationerna på gamingmöss så kan du fundera på vilken CPI, IPS och acceleration din framtida gamingmus ska ha. Här betyder det att CPI (Counts Per Inch) beskriver den allmänna känsligheten hos din gamingmus. Där en CPI på 1000 flyttar gamingmusen 1000 pixlar på skärmar för varje tum du flyttar musen över musmattan. En hög CPI i sig själv är inte nödvändigtvis en kvalitetsstämpel. Men kanske har gamingmusen också en hög IPS (Inches Per Second), vilket är den maximala hastighet som musens sensor kan upptäcka rörelser med, vilket ger att du kan flytta musen otroligt snabbt när du behöver reagera i spelet. Om gamingmusen då även har en hög maxacceleration, vilket är viktigt för hur sensorn reagerar på snabba rörelser, och med en hög rapporthastighet, som är en måttenhet för hur snabbt musen rapporterar sin position till datorn. Nåväl, det börjar faktiskt likna något!

En mus med upp till till exempel 16 000 CPI, 400 IPS, 40 G acceleration och en rapporthastighet på 1000hz är en utmärkt mus – vilket är specifikationer på möss som vi också säljer bland annat. I vårt sortiment av gamingtillbehör har vi även sladdhållare till musen. Med en Mouse Bungee får du stabilitet för din muskabel, och kabeln fastnar därmed inte eller stör skrivbordet – det ger bättre spelande för pengarna.

Det är alltså mycket att tänka på när man letar efter en gamingmus när man behöver utöka sin gamingutrustning, för att ha större chans att vinna i sina datorspel och även mot andra. Men när du tittar på en gamingmus av hög kvalitet är det nästan också viktigt att överväga vilken gamingmusmatta som passar perfekt med din gamingmus, gamingdator och hela din gamingsetup.

Marknadens bästa musmattor som passar din gamingsetup

En gaming-musmatta är ett nödvändigt gamingtillbehör. Det ger precision eller hastighet till din mus beroende på vad du behöver. På de mjuka gamingmusmattorna i tyg flyttar du din mus långsammare, så du träffar mer exakt. Hårda gaming-musmattor är däremot ofta gjorda av plast eller aluminium och är till för den som behöver fart i musen.

Gaming-musmattor kommer från cirka 20 centimeter långa till cirka 1 meter och 20 centimeter långa. En liten gaming-musmatta är kompakt och en bra lösning för de flesta spel. Men om du verkligen behöver precision med låg muskänslighet behöver du en musmatta som tillåter stora handrörelser.

Tjockleken på spelmusmattor sträcker sig vanligtvis från ca. 2 mm till ca. 5 mm. De tunnare har fördelen att de är lättare att transportera medan de större har bra grepp om bordet och ger bäst stabilitet.

Du kan också överväga de extra funktionerna som vissa spelmusmattor innehåller. Det finns bland annat trådlös laddning för musen, RGB-belysning i mattans kanter (som kan synkroniseras med annan RGB-spelutrustning) och USB-ingångar, så att din mus till exempel kan kopplas direkt till musmattan och anpassas till resten av dina gamingtillbehör, så att hela din gaming-setup blir komplett.

Coola gaming-tangentbord med färger och ljus

Din gamingsetup är inte komplett utan rätt gamingtangentbord. Vad ska du välja ditt gamingtangentbord utifrån? Ska det till exempel vara membran eller mekaniskt? Här är några användbara punkter att välja mellan:

  • Låg respons tid
  • N-nyckel vältning
  • Tangentbordskänslighet
  • Hållbarhet
  • Utseende

Det är bara en fråga om millisekunders skibllnad när det kommer till responstid på speltangentord. Men spelare vet att det kan vara skillnaden mellan seger och nederlag. Med N-key rollover kan du trycka på alla tangenter du vill samtidigt, och tangentbordet kommer fortfarande att registrera det korrekt. Det kan vara skillnad på hur känsliga gaming-tangentbord är och vilka preferenser du har för den aspekten. Hållbarhet är alltid viktigt när det kommer till gamingtillbehör. Men lyckligtvis gör tillverkare av gaming-tangentbord sina tangentbord så att de är riktigt hållbara och klarar nästan alla typer av press och hardcore-spel. På Fcomputer bär vi gaming-tangentbord i alla möjliga färger och former och med cool RGB-belysning som kan koordineras med annan spelutrustning. Så det finns verkligen något för alla!

Du kanske tänker "vad är skillnaden mellan ett mekaniskt och ett vanligt tangentbord?" och det är faktiskt lite skillnad, där ett vanligt tangentbord (membrantangentbord) inte har tangenter som är oberoende av varandra, som ett mekaniskt speltangentbord har. Däri ligger skillnaden mellan mekaniska och membrantangentbord för spel. När det kommer till att välja ett gamingtangentbord som en del av din gamingsetup kan du fundera på om det ska vara ett membran gamingtangentbord eller ett mekaniskt gamingtangentbord.

Ett membrantangentbord är ett fint speltangentbord, väl skyddat mot slitage och det är budgetvänligt. Mekaniska tangentbord har tangenter som skannas oberoende av varandra. De har N-key rollover-teknik och är generellt lite känsligare än membranspeltangentbord. Titta igenom vårt utbud av gaming-tangentbord och hitta det som bäst passar din gaming setup!

Gaminghögtalare och gamingheadset

Gaminghögtalare kan vara en uppgradering till vilken samling av gamingtillbehör som helst! Antalet högtalare är ytterst relevant. 2.1 (två högtalare och en subwoofer) är en riktigt solid lösning för spel. Om ditt ljudkort stödjer det kan du även investera i den helt vilda spelutrustningen 5.1 (fem högtalare och en subwoofer). Då får du bra surroundljud. Du kan välja dina gaminghögtalare baserat på mängden watt. Fler watt i den nominella uteffekten gör att gaminghögtalarna kan spela högre utan förvrängning i ljudet. Du kan också välja baserat på frekvensgången. Skillnaden mellan lägsta och högsta hertz är i allmänhet relaterat till ljudkvaliteten. Det finns alltså många alternativ att välja mellan när det kommer till att utöka din gamingutrustning med några högkvalitets gaminghögtalare.

Vi har ett hav av olika gamingheadset, som var och en uppfyller olika önskemål som gamingtillbehör. Vi har smarta modeller som kan kopplas till exempelvis iPhone och Android-telefoner. Vi har lösningar som passar öronen på olika sätt, och vi har trådlösa gamingheadset. Vi erbjuder headset med fantastisk ljudisolering, så att du verkligen kan fördjupa dig med när du spelar. Vi har båda headset med stereo, 5.1 och 7.1 surroundkanaler. Oavsett om komfort, ljudisolering eller ljudkvalitet är det du bryr dig mest om så finns det ett gaming-headset för dig.

Ett gamingheadset kan vara avgörande för hela din gaming-setup och även en viktig del bland dina gamingtillbehör, eftersom det kan fullborda hela din spelupplevelse genom att ge dig en fantastisk ljudupplevelse från ditt datorspel. Ett gamingheadset kan inte bara återge ljuden och musiken från ditt datorspel, det kan också hjälpa dig i hårresande strider eftersom du kan höra när dina fiender närmar sig din position - du kanske också kan, beroende på spel, höra om det finns något viktigt i närheten av din spelkaraktär. Ett gamingheadset kan därför vara riktigt viktigt som en del av dina gamingtillbehör, så att du kan få den bästa upplevelsen när du spelar.

Spelskärmar i toppkvalitet från de största märkena

Det finns många saker du bör tänka på när du skaffar en datorskärm till din spelutrustning. Uppdateringshastighet, responstid, anslutningstyp, paneltyp, form och bildförhållande är några av dem. Högre uppdateringsfrekvens gör att fler bilder visas snabbare på skärmen, och responstid beskriver den tid som går från det att en signal skickas från en komponent tills den tas emot i en annan. Dessutom finns anslutningstypen, där DVI och DisplayPort (DP) är de vanligaste för datorskärmar. Med DVI kan du få ut mycket av en 1080p-skärm, men vill du gå upp till en upplösning på 4K med 144hz uppdateringsfrekvens till exempel är DisplayPort det du ska satsa på. Här är det viktigt att komma ihåg att ens gamingutrustning, speciellt ens hårdvara, måste kunna hänga med för att få ut det bästa av en high-end gamingskärm.

Till ens gamingsetup kan du antingen köpa en platt eller en böjd spelskärm. En platt bildskärm är alltid en solid lösning, men om du är en passionerad spelare bör du definitivt överväga en böjd skärm för din spelutrustning. 1920 x 1080 i upplösning är också en fin lösning, men vill du ha det coolaste spelandet kan du investera i en skärm med 4K-upplösning, som visar fyra gånger så många pixlar.

Du kan också välja baserat på paneltyp (TFT-teknik), varav det finns tre vanliga typer. TN Filmpaneler (Twisted Nematic + Film), IPS (In-Plane Switching) och VA (Vertical Alignment). Alla tre paneltyperna har olika fördelar. Alternativt kan du titta på mjukvaran som ofta följer med skärmen, till exempel NVIDIA G-sync eller AMD Freesync.

Vi erbjuder gamingdatorskärmar från ett antal av de största tillverkarna som ASUS och Acer, så du har ett stort utbud av gamingtillbehör!

Gamingbord och gamingstolar i hög kvalitet som kan optimera ditt spelande

Om du vill maxa dina gamingtillbehör, så finns det ännu mer spelvärlden kan erbjuda dig förutom gamingmöss, tangentbord, musmattor, headset och monitorer! Det finns ett hav av mer gamingtillbehör som väntar på att få leva i din gaminghörna.

Du kan bland annat gamingtillbehör i form av gamingbord och gamingstolar som Fcomputer har att erbjuda. Här hittar du utrustning för ditt gamingsetup i en mängd olika färger, storlekar och priser - det finns plats för alla att vara med! Du kan investera i ett smart höj- och sänkbart bord från bland annat Fourze som ger dig möjlighet att anpassa din gamingsetup så att det passar höjden och syftet du har för det. Med ett höj- och sänkbart gamingbord får du även en ergonomiskt korrekt ställning som gör att du kan spela längre utan att känna obehag – det är smart när du har långa spelsessioner med vänner eller över Twitch om du streamar när du spelar.

Förutom den smarta höj- och sänkfunktionen som flera av de gamingbord vi erbjuder har så finns de även i olika färger och olika märken. Du kan bland annat hitta smarta gamingbord från Arozzi och Fourze, så om du redan har en förkärlek för dessa tillverkare kan du enkelt utöka ditt gamingtillbehör så att du håller dig till dina favorittillverkare och varumärken.

Fcomputer erbjuder inte bara smarta och funktionella gamingbord, utan vi erbjuder naturligtvis även ett brett urval av kvalitets gamingstolar. De är designade för att ge bra komfort och gott om stöd i ryggen samt ländryggen när du spelar, där flera gamingstolar kan erbjuda funktioner som:

  • Justerbar höjd
  • Justerbart armstöd
  • Tiltfunktion med mekaniskt lås
  • Nackkudde som kan justeras i höjdled för bästa komfort

Vi har gamingstolar i vårt urval av gamingtillbehör från de ledande tillverkarna som AKRacing, Arozzi, GEAR4U med flera som alla är av högsta kvalitet och ergonomiskt utformade så att du kan spela långt in på natten utan att ha problem med ryggen. Vårt utbud av gamingstolar finns även i flera olika utföranden, material och färger, så du kan välja den gamingstol som passar bäst med resten av dina gamingtillbehör.

Merchandise, väskor, kläder och mycket annat som kompletterar dina gamingtillbehör

Fcomputer har ett enormt utbud av högkvalitativ gamingtillbehör till rimligt bra priser, där du alltid kommer att kunna hitta precis det du behöver för att fullfölja ditt gamingsetup hemma. Vi har därför även ett stort utbud av bland annat gamingväskor från gamingorienterade märken som är smart designade så att du kan bära dina gamingtillbehör och utrustning i olika fickor och fack. Så din gamingutrustning är också väl skyddad när den transporteras med dig vart du än går.

Vi har även olika varor, som t-shirts och kepsar med riktigt cool gamingdesign, så att du kan se cool ut när du spelar med dina vänner, och självklart kan du även få toppsmarta gamingglasögon som inte bara skyddar dina ögon när du spel, men som också ser ganska coola ut när du bär dem.

Med de smarta gamingglasögonen från bland annat Arozzi kan du skydda dina ögon från det hårda ljuset när du spelar på kvällen, natten eller hela dagen. Du kan hitta dem i vårt urval i olika färger och former, men samma för alla är att de verkligen hjälper till att skydda dina ögon om du spelar mycket. Så om du lider av huvudvärk, suddig skärm och trötta ögon efter att ha spelat mycket så är gamingglasögon ett självklart val för dig! Så tveka inte om det här är du, och skynda dig att lägga till smart designade gamingglasögon bland dina gamingtillbehör.

All gamingtillbehör du behöver för den virtuella världen när du vill streama eller ha en uppslukande upplevelse

Streaming har exploderat under de senaste åren, och även med det mest grundläggande gamingtillbehöret är du aldrig långt från innan du kan börja streama. Du kan överväga att boosta dina gamingtillbehör med en bra webbkamera, en bra mikrofon och en videoinspelningsadapter som kan överföra det du spelar till en streamingtjänst som YouTube eller Twitch. Så om du skulle vilja vara en del av ett streamingcommunity där du streamar medan du spelar dina favoritdataspel, så bör du se över och utöka dina gamingtillbehör med lite streamingutrustning.

Även om de mest grundläggande spel- och streamingtillbehören är bra, kan det vara en bra idé att undersöka de olika streamingprodukterna för att se vilka som bäst passar dina streamingbehov. Det finns några märken inom videoinspelning som är specialiserade på enklare redigering av videor och enklare tillgång till att ladda upp dina videor till webben - så titta igenom specifikationerna för att hitta den streamingutrustning som borde bli en del av dina gamingtillbehör.

Har du stor erfarenhet av racingspel, luftstridsspel, simuleringsspel och liknande så har vi även gamingtillbehören för det. Vi har rattar och pedaler från stora märken som Thrustmaster och Logitech, som kan kopplas till bland annat PC, PlayStation och Xbox. Det är coola gamingtillbehör som ger dig den mest autentiska upplevelsen i racingspel. Det finns joysticks och instrumentpaneler för flygsimulatorer, så det känns som att sitta i en riktig cockpit. Slutligen erbjuder vi en myriad av spelkontroller, så att du kan spela precis som du föredrar, oavsett om det är på konsol eller PC.

Titta definitivt igenom våra gamingtillbehör för att hitta exakt vad som passar dina behov!

Fcomputer erbjuder allt du kan tänka dig för din perfekta gamingsetup

Vi har all gamingtillbehör som behövs för att skapa den perfekta spelatmosfären och de bästa förutsättningarna för att vinna i Counter Strike, League of Legends och alla andra häftiga datorspel. Upptäck vårt breda utbud av gamingtillbehör. Det finns definitivt något för dig!