Är du redo att sätta färg på din värld när du sitter och spelar eller jobbar vid datorn? Du kan få riktigt cool belysning via Philips Hue och Nanoleaf, men du kan ta det till en helt ny nivå om du har många Corsair-produkter som är kompatibla med Corsair iCUE Murals. iCUE är Corsairs mjukvara som låter dig justera och konfigurera RGB-belysningen i dina Corsair-kompatibla produkter. Det ger dig tillgång till coolast möjliga belysning när du sitter framför din dator. Med iCUE Murals når du dock en helt ny nivå, där RGB-belysningen inte bara finns i dina produkter från Corsair, utan även i dina produkter från Philips Hue och Nanoleaf. Så det är inte bara ditt spelupplägg som plötsligt har blåsor. Det kan vara hela rummet du befinner dig i, som förvandlas till en sammanhängande ljusshow. Det finns många möjligheter med iCUE!

Resultat: 66
Resultat: 66


loader

Revolutionerande teknik: Corsair iCUE gör din spelinstallation komplett

Har du någonsin velat ha kontroll över alla dina enheter i din spelkonfiguration med ett enda program? Med Corsair iCUE kan du göra just det! Corsair iCUE är en roterande teknologi som låter dig integrera och styra alla dina Corsair-enheter med ett enda program. Från tangentbord till möss till delarna av din dator – om det finns RGB-ljus där och det är kompatibelt med iCUE, då är din Corsair-utrustning redo att ge dig den coolaste ljusshowen.

Dessutom kan iCUE även användas med andra enheter, så att du verkligen kan ha ett rum för spel eller arbete där du kan ha de coolaste ljusshowerna medan du håller på. Detta ger dig möjligheten att ha många olika uppsättningar av belysning att välja mellan, beroende på vad du gör. Andra enheter än Corsair-hårdvara som iCUE Murals är kompatibel med är till exempel Philips Hue och Nanoleaf. Kort sagt ger iCUE dig full kontroll över din speluppsättning.

Corsair iCUE – Ett integrerat kontrollcenter för din speluppställning

Vad exakt är Corsair iCUE Murals? iCUE är en avancerad mjukvaruplattform som låter dig integrera och styra alla dina Corsair-enheter med ett enda program. Med iCUE kan du få en överblick över alla dina enheter och deras funktioner, så att du enkelt kan justera och optimera dem för dina behov. Det ger dig en otrolig frihet, där du helt kan välja hur världen runt dig ska se ut när du sitter och spelar om den stora guldmedaljen.

Corsair iCUE låter dig styra och optimera prestandan för alla dina Corsair-enheter med ett enda program. Och det handlar inte bara om att justera ljusstyrkan och formatet på dina RGB-ljuseffekter. Du har också möjlighet att ställa in makron på ditt Corsair-tangentbord, justera DPI i din Corsair-mus och mycket mer – allt från ett enda gränssnitt som du kan ladda ner online. Dessutom har iCUE avancerade funktioner som systemövervakning och profilhantering som hjälper dig att få ut det mesta av din speluppställning. Det ger dig helt enkelt ett hav av möjligheter. Har du något intresse för iCUE Murals? Då kan du läsa mer om det och ladda ner det här.

Integrera alla dina Corsair-enheter med Corsair iCUE

Corsair iCUE är kompatibel med ett brett utbud av Corsair-enheter, inklusive tangentbord, möss, hårdvara i din dator, RGB-belysning och mer. Detta gör det enkelt för dig att integrera alla dina enheter och få bästa möjliga upplevelse. Corsair iCUE är den ultimata mjukvaruplattformen för alla som vill få ut det mesta av sitt spelupplägg. Det ger dig möjlighet att göra precis vad du vill!

Med denna avancerade teknik kan du integrera och styra alla dina Corsair-enheter med ett enda program, optimera prestandan och få bästa möjliga spelupplevelse. När din gamerutrustning är inställd för att passa dig perfekt, blir den bokstavligen inte mycket bättre. Oavsett om det är en mus, tangentbord eller ditt Corsair-headset kan du vara säker på att det finns trevliga inställningar att arbeta med, så länge det är kompatibelt med iCUE. Så vad väntar du på? Komplettera din spelkonfiguration med Corsair iCUE idag!

Få ut ännu mer av din installation med Corsair iCUE-kompatibla enheter

Få ut ännu mer av din installation med Corsair iCUE-kompatibla enheter. Corsair iCUE låter dig inte bara styra och optimera prestandan för alla dina Corsair-enheter, utan också möjligheten att utöka din installation med mer avancerade enheter. Du kan ansluta RGB-ljuseffekter, monitorer, högtalare och mer för att få ut ännu mer av din installation. Det är supersnyggt när man har en stark spelskärm, till exempel en snygg AOC-skärm. Detta innebär att allt i din speluppsättning går till en högre enhet.

Som tidigare nämnt är Philips Hue och Nanoleaf även kompatibla med Corsair iCUE Murals.Detta ger dig ännu fler möjligheter att skapa en uppsättning som är helt unik och perfekt för dig. Placera kedjor, tallrikar och lökar från Nanoleaf som du vill i ditt rum, och kombinera det sedan med iCUE Murals, så kan du få en helt fantastisk upplevelse. Du kan uppnå samma sak med Philips Hue. Här finns även lampor, ljuskedjor och glödlampor av alla de slag, som du kan välja mellan och sätta upp precis som du vill. Så fort allt är klart kan du via kompatibiliteten med Corsair iCUE Murals se till att allt körs i en riktigt snygg ljusshow, där allt hänger ihop.

Bli proffs med Corsair iCUE

Corsair iCUE tillåter även avancerade inställningar och funktioner avsedda för professionella spelare och entusiaster. För det första är möjligheten att ställa in din utrustning exakt efter dina önskemål helt enkelt oöverträffad. Enkel åtkomst till justering av DPI, makronycklar och mycket mer är självklart om allt ska fungera professionellt och effektivt, och därför är detta precis vad du behöver när du vill bli proffs.

Här är det också riktigt häftigt att du kan skapa och spara flera profiler med specifika inställningar som passar de olika spelen du spelar. Det är häftigt att ha RGB-belysning som passar vissa spel så att du kan komma i precis rätt stämning. Det är dock också effektivt eftersom de olika profilerna även kan ha olika makronycklar som gör olika saker beroende på spel, liksom att profilerna även kan ha olika inställningar för DPI på mus etc. i sig. Det ger dig ultimat kontroll över din utrustning för varje datorspel du kan spela. Det finns också möjligheten att övervaka systemets prestanda och se viktig information som temperatur och belastning i realtid, vilket inte bara hjälper dig att ta reda på vilken hårdvara som behöver bytas ut, utan kan också visa dig var de problem du behöver lösa.

Corsair iCUE – enkel att använda

Corsair iCUE är lätt att installera och använda. Den har ett intuitivt gränssnitt som gör det enkelt för dig att navigera och konfigurera dina enheter. Du kan skapa och spara profiler, justera ljuseffekter och ställa in makron med ett enda klick. Med möjligheten att integrera och kontrollera alla dina Corsair-enheter, optimera prestanda och utöka din setup med avancerade enheter, är Corsair iCUE den idealiska lösningen för alla som vill ha en professionell och enkel lösning för sin speluppsättning. Så låt Corsair iCUE ta ditt spelande till nästa nivå, både med Corsair-produkter och med Philips Hue och Nanoleaf!