Har du e-sport i blodet och skulle du vilja spela som världens bästa? Då är spelutrustning från Logitech precis rätt för dig, och det blir inte bättre än med deras Logitech G pro-serie. På den här sidan har vi samlat ett starkt sortiment av möss, tangentbord och headset från Logitech G pro-serien, så saknar du någon av delarna får du inte ett bättre erbjudande än på denna sida. Om du föredrar trådlös teknik har vi även flera trådlösa Logitech G pro-produkter, så att du kan bli av med kablar som belamrar ditt bord. Vi har gamerutrustning för alla, och om du vill nå toppen av ditt spel är Logitech G pro helt klart vägen framåt. Kolla in vårt utbud av tangentbord, möss och headset – det lönar sig!

Resultat: 80
Resultat: 80


loader

Proffsen behöver det bästa, och det gör du också

E-sport växer i popularitet. Proffsen kämpar för sina liv för att vinna, oavsett om det är i Fortnite, CS:GO eller League of Legends – de vill alla vinna, och det finns ofta mycket pengar på spel. Det betyder också att alla har stora möjligheter att se deras spännande matcher utvecklas, antingen live eller på en VOD. Twitch, YouTube och andra sajter erbjuder alla goda möjligheter för dig att enkelt följa din favorit e-sport. Det finns mycket underhållning att se när toppskiktet spelas ut, och du kan definitivt lära dig mycket också.

Naturligtvis har de professionella e-sportatleterna en enorm mängd färdigheter för att backa upp sitt spelande, och de tränar också hårt för att bli bättre än alla andra. Det är dock inte det enda som gör dem så bra. De ser också till att de har den bästa gamerutrustningen , så att deras förmågor kan utvecklas på bästa möjliga sätt. För även om du är nästa Faker eller S1mple kan du lätt förlora mot folk som är lite sämre än dig om de bara har bättre utrustning än du. Speldatorn och allt som hör till går trots allt inte bättre än hårdvaran. Detsamma gäller även dig när du sitter och spelar, och därför får du alltid en bättre upplevelse, vilket ökar dina chanser så mycket som möjligt, om du har det bästa av det bästa. Det är därför vi föreslår Logitech G pro-serien.

Logitech G pro - inget motstånd

Logitech G pro är serien av Logitechs spelutrustning. Tillverkaren är känd för att göra extremt bra utrustning för datorer, och de har både cool kontorsutrustning, som deras MX Keys och MX Master -serier, och deras spelutrustning, där Logitech G pro-linjen är den mest avancerade och kraftfulla. På Fcomputer är vi stora fans av e-sport och bra spelutrustning, därför har vi sett till att fylla på väl med Logitechs produkter. De har massor och massor att välja mellan, som Logitech-ratt och -pedaler , Logitech-högtalare och en massa andra vanligare produkter, som Logitech-möss , Logitech-tangentbord och Logitech-headset . Här är de bästa av de bästa produkterna från Logitech G pro-serien, och det är därför vi har samlat dem alla här på ett ställe. Och låt oss bara säga att det finns en hel del coola produkter att titta på.

Logitech G pro X superljus

Letar du efter den ultimata gamermusen ? Det finns många bra märken att välja på, och det kan därför vara svårt. Razer-möss är riktigt läckra, och Corsair-möss ska inte heller underskattas i den utsträckningen. Ändå är Logitech gamermöss några av de bästa, och deras Logitech G pro X Superlight -serie är här de mest avancerade i sitt slag. Det här är gamermöss som väger otroligt lite, samtidigt som de har all den hastighet och precision man förväntar sig av en bra mus för spel. Vill du ha en trådlös version så finns det även den trådlösa musen Logitech G pro, som fungerar precis lika bra som en trådbunden mus, men utan att du behöver krångla till sladdar.

Logitech G pro tangentbord

Ett gamertangentbord är ungefär som en gamermus. Du vill ha en som svarar snabbt och exakt när du trycker på tangenterna, och du kan helt enkelt inte kompromissa med kvaliteten om du vill vara på toppen av ditt spel. Som alltid finns det många bra tillverkare av speltangentbord, men Logitech G pro-serien av tangentbord är bara något speciellt. Mycket bättre tangentbord får du inte, de är snygga och lyhörda som du förväntar dig, samtidigt som de har coola extraknappar och extremt snygg RGB-belysning, som du kan konfigurera själv i G-hub.

Logitech G pro headset

Om du inte kan höra vad som händer när du sätter dig ner och spelar seriösa rankade spel, då har dina motståndare en enorm fördel. Hur ofta utnyttjar du inte att du kan höra att en motståndare kommer, eller att du slår en motståndare med en av dina förmågor? Information är viktigt och ljud är information. Därför är ett Logitech G pro headset vägen framåt om du vill ha perfekt ljud. Du kommer att kunna höra varje skott, varje explosion och allt annat som händer när du sitter och spelar. Samtidigt framträder dina vänner och lagkamrater kristallklart i dina öron, samtidigt som du tydligt passerar dem via den inbyggda mikrofonen. Om du vill ha en trådlös anslutning på ditt headset finns även Logitech G pro wireless på menyn här. Ditt spel når toppen när du inkluderar Logitech G pro-linjen.

Konfigurera din utrustning med Logitech G-hubben

Om du sitter inne i en eller flera Logitech G pro-produkter kan du mycket väl önska att de bara var lite annorlunda. Tänk om RGB-belysningen var inställd för att matcha ditt datorspel, eller baserat på din alldeles egna idé? Vad händer om musen och tangentbordet har speciella snabbtangenter som passar dina behov perfekt?

Med Logitech G-hubben kan du själv konfigurera mycket av din spelutrustning från det välkända varumärket, och det gäller särskilt Logitech G pro-produkter. Om du är intresserad av att testa och leka med de olika funktionerna kan du ladda ner G hub här .

Lämna inte Logitech G pro ensam – skaffa rätt dator

Oavsett om du vill ha Logitech G pro trådlös utrustning, eller om du vill ha en kabel i hela tiden, kommer du säkert att hitta något på den här sidan som fångar ditt intresse. Det är dock något väldigt viktigt att komma ihåg, att när du uppgraderar ditt spelupplägg med utrustning i Logitech G pro-linjen är det inte allt som behövs för att du ska bli en av de bästa.

Du kanske har en snygg mus, ett coolt tangentbord och ett fantastiskt headset från Logitech G pro. Men om allt inte är anslutet till en trevlig gamer-dator så spelar det ingen roll. Därför föreslår vi att du tittar på vårt urval av speldatorer . Vi har många olika modeller, och du kan definitivt hitta en som tillsammans med din Logitech G pro-utrustning kan ta ditt spel till nästa nivå. Om du vill ha något mer specifikt kan du ta en titt på våra konfigurerbara datorer . Här får du bygga din egen PC på vår hemsida och sedan monterar vi den åt dig. Logitech G pro förtjänar det bästa, och med det kan du bli en av de bästa.