Behöver du en extremt bra mus för spel? Vill du spela på proffsens nivå? Då bör du överväga att lägga vantarna på en Logitech G pro X superlight. Dessa extremt lätta gamingmöss väger knappt 63 gram, och via sin smarta design blir det därför inget motstånd när man för dem över musmattan. Med Logitech G pro X superlight får du därför konkurrensfördelen, eftersom hela dess design och alla dess coola funktioner är gjorda med ett syfte: att eliminera allt motstånd, både fysiskt och online, när du är mot dina motståndare. Låter det som något för dig? Se då vårt utbud av Logitech G pro X superlight och Logitech G pro X trådlöst här på sidan. Din nästa spelmus väntar!

Resultat: 11
Resultat: 11


loader

Logitech G pro X superlight FAQ

Vad är Logitech G pro X superlight?

Logitech G pro X superlight är en trådlös gamingmus som är designad för att ge dig en exceptionell spelprestanda samtidigt som den är otroligt lätt och bekväm att använda.

Vad är skillnaden mellan Logitech G pro X superlight och andra gamingmöss?

Logitech G pro X superlight är en av de lättaste gamingmössen på marknaden, vilket gör den idealisk för spelare som vill ha maximal rörelsefrihet och kontroll. Den har också en hög precision och anpassningsbarhet, vilket gör den till ett utmärkt val för seriösa spelare.

Vad är de viktigaste funktionerna i Logitech G pro X superlight?

Några av de viktigaste funktionerna i Logitech G pro X superlight inkluderar en snabb 25 600 DPI-sensor, Lightspeed-trådlös teknologi, anpassningsbara RGB-belysning och sex programmerbara knappar för att skapa dina egna inställningar.

Vilka typer av spel är Logitech G pro X superlight bäst lämpade för?

Logitech G pro X superlight är särskilt lämplig för FPS-spel, MOBA-spel och andra snabba spel där precision och hastighet är avgörande.

Varför ska jag välja Logitech G pro X superlight?

Logitech G pro X superlight är idealisk för allvarliga spelare som vill ha maximal rörelsefrihet, precision och prestanda. Det är också en av de lättaste gamingmössen på marknaden, vilket gör det till enkelt att hantera under långa spelsessioner.

Logitech G pro X superlight - Tillverkad för hög prestanda och maximal komfort

Logitech G pro X superlight är en gamingmus skapad för spelare som kräver den högsta nivån av prestanda och bekvämlighet. Med en vikt på endast 63 gram är det en av de lättaste gamingmössen på marknaden, utformad för maximal rörelsefrihet och precision. Med en snabb 25 600 DPI-sensor, Lightspeed-trådlös teknologi och anpassningsbara RGB-belysning finns det ingen bättre partner att spela med.

Logitech G pro X superlight - Överlägsen precision och anpassningsbarhet

Logitech G pro X superlight är en gamingmus som är byggd för att ge dig en överlägsen prestanda. Med en högprecisionssensor och anpassningsbara RGB-belysning kan du skapa den perfekta spelinställningen. Musen har också sex programmerbara knappar som du kan konfigurera för att passa din spelstil. Oavsett om du är en FPS-pro eller en MOBA-legend, ger Logitech G pro X superlight dig allt du behöver för att ta din spelupplevelse till nästa nivå.

Logitech G pro X superlight - Innovativ teknik för enastående spelupplevelse

Med Lightspeed-trådlös teknologi och en batteritid på upp till 70 timmar, gör Logitech G pro X superlight det möjligt för dig att spela trådlöst utan någon störning. Tillsammans med den ultramoderna HERO 25K-sensorn samt anpassningsbar RGB-belysning är Logitech G pro X superlight en av de bästa mössen på marknaden när det gäller prestanda och kvalitet.