Om du är i fart över fältet och du gömmer en inre fartdjävul bör du titta närmare på den här sidan. Här hittar du vårt utbud av rattar och pedaler för dator- och konsolspel. Vi har ett stort utbud av sofistikerade rattar och pedaler som ger dig en autentisk körupplevelse till ett skarpt pris. Vi kan självklart erbjuda de mest populära märkena på marknaden och du kommer därför troligen också att ha rätt utrustning. Om detta låter som något för dig, ta en titt på vårt utbud nedan och välj den uppsättning ratt och pedaler som passar din dator eller konsol.

Resultat: 66
Resultat: 66


loader

Få en autentisk körupplevelse med ratt och pedaler från välkända märken

De flesta spelare vet hur viktigt det är för glädjen att spela med rätt utrustning, och i detta avseende är racingutrustning verkligen inget undantag. På Fcomputer kan vi därför erbjuda marknadens bästa ratt och pedaler, från de mest erfarna tillverkarna överhuvudtaget.

Hos tillverkare som Logitech, SpeedLink, THRUSTMASTER och Trust kan du nästan känna lukten av det brända gummit rakt in i vardagsrummet. Vi har rattar och pedaler i både den billiga och den mer avancerade delen, så att du oavsett budget och behov kan hitta rätt produkt här hos oss. Du kan hitta produkter som är kompatibla med de senaste konsolerna, såväl som naturligtvis PC. Med 6-läges pedalvinklar, växelspak och autokalibrering, progressiv broms, mattgreppssystem och ratt täckt av handsytt kvalitetsläder får du en autentisk körupplevelse. Dina alternativ är många när du handlar hos Fcomputer. Vill du kunna känna rattens över- och understyrning, Force Feedback som simulerar krafteffekter och en realistisk körställning, går du inte fel i stan med vårt stora utbud.

För att säkerställa att du har den mest högteknologiska ratten och pedalerna att välja på när du handlar hos oss håller vi oss naturligtvis uppdaterade om de senaste produkterna. Använd gärna vår sökfunktion till höger på sidan där du har möjlighet att göra din sökning enklare och mer hanterbar. Dessutom är du alltid mer än välkommen att besöka oss i våra butiker eller kontakta vår kundtjänst, om du har några frågor angående val av produkt eller i förhållande till utbudet i övrigt.