Nedan har vi samlat ett brett urval av gamingbord. På Fcomputer erbjuder vi spelare allt de behöver för den ultimata spelupplevelsen och i det sammanhanget är ett skrivbord för gaming viktigt. Med rätt gamingbord kommer du att sitta mycket bekvämare, vilket är extra viktigt när du sitter i samma position i flera timmar åt gången. Vårt utbud av gamingbord kommer från marknadens ledande varumärken, som vet vad ett bord för en gamer måste kunna. Du har flera alternativ, både vad gäller färg, mönster och bentyp, och självklart uppdaterar vi kontinuerligt vårt utbud med nya modeller. Ta en titt på vårt urval och hitta den modell som passar din personliga stil.

Resultat: 20
Resultat: 20


loader

Vi har gamingbord för alla typer av gamers

Alla typer av gamers kan dra nytta av ett bra gamingbord. Oavsett om du är en ambitiös gamer och utövar din sport till perfektion, eller om du är helt ny på spel och inte har spenderat många timmar bakom skärmen så är det en bra investering att köpa ett bra gamingbord. Spelbord är designade för att hålla i många timmars användning, och de är arrangerade så att du får gott om plats till din spelutrustning.

Hos Fcomputer kan du välja bland många gamingbord, alla av solid kvalitet och gjorda av lättstädade material, så att du inte behöver oroa dig även under de vildaste spelsessionerna.

Gamingbord med fokus på maximal komfort och prestanda

Vill du prestera på ditt allra bästa när du spelar? Älskar du långa spelsessioner? Prioriterar du din hälsa och styrka? Då är ett av våra ergonomiska gamerbord rätt val för dig. Om du vill ha många timmars bekvämt spelande är det viktigt att sitta med en ordentlig hållning. Sitter du fel och obekvämt kommer det snabbt att märkas i ditt spel. Trötthet och muskelömhet förstör din koncentration och överblick. Därför är det viktigt att ha ett bra gamingbord.

Det är dock inte bara i förhållande till din prestation som ett bra gamingbord är nödvändigt – även i förhållande till din komfort och hälsa är det viktigt att du sitter rätt. Många spelare kan typiskt sett finna sig i att sitta många timmar i rad i samma position, vilket snabbt kan orsaka ömhet och stelhet i muskler och leder. På lång sikt kan dåliga sittställningar leda till allvarligare besvär i rygg, axlar och nacke. På Fcomputer har vi samlat ett stort urval av gamingbord som fokuserar på ergonomi och komfort, så att du kan ta extra hand om din hälsa och komfort.

Gamingbord med ergonomi och hälsa i centrum

Med ett ergonomiskt gamingbord minimerar du risken för problem med dina muskler i nacke, axlar och rygg. Förutom att ge dig möjligheten att välja ett specifikt höj- och sänkbart skrivbord, låter våra modeller dig justera höjden benen så att ditt gamingbord passar perfekt till din egen längd. Den ser till att du kan sitta avslappnad med sänkta axlar, vilket är alfa och omega för att undvika nackspänningar.

Gamingborden ger gott om plats för både tangentbord, mus och flera bildskärmar. Detta säkerställer att du kan vila dina underarmar på bordet när du spelar. Flera modeller är böjda på framsidan, så att du kan komma närmare bordet. Det är viktigt för dig att kunna sitta med en avslappnad och korrekt hållning. Med ett ergonomiskt gamingbord kan du luta dig tillbaka och njuta av långa spelsessioner med vänner med gott samvete.

Gamingbord med ett hav av smarta funktioner

Förutom en gedigen och ergonomisk design hittar du hos Fcomputer gamingbord med massor av genomtänkta detaljer och coola lösningar. På så sätt kan du ordna din gamingsetup så att det passar dig och dina krav perfekt. På många modeller hittar du en smart hållare för ditt headset och med kabelhantering har du möjlighet att dölja dina kablar så att de inte ligger och gör oreda på golvet eller bordet. Det skapar ordning och reda på gamingbordet och ger dig utrymme att fokusera på vad som händer på skärmen när du spelar.

Ytterligare en smart detalj du hittar på flera modeller av gamingbord är en tvättbar musmatta som täcker hela bordsskivan. På så sätt får du full rörelsefrihet med din mus och säkerställer bättre spårning av alla typer av sensorer.

Komplettera looken med coola färger på ditt gamingbord

Spelupplevelsen blir på många sätt roligare och häftigare med snygg utrustning som ser cool ut. Kanske har du valt en viss färg som reflekteras i ljuset i din spelhårdvara, på din mus och gamingstol. Kanske vill du att din spelstation ska passa in i resten av dina möbler och det du har på väggarna. Här på Fcomputer har vi ett stort urval av de coolaste färgkombinationerna på bordsskivor och ben. Gå på upptäcktsfärd bland de enskilda gamingborden och se vilka alternativ du har för att hitta ett gamingbord som passar dig och din stil.

Gamingbord från erkända tillverkare

Vi kan erbjuda populära modeller till skarpa priser från märken som Arrozi och Fourze. Det svenska märket Arozzi erbjuder gamingbord i kvalitetsmaterial och genomtänkta design för den ambitiösa gamern. Deras gamingbord finns i olika storlekar, så att du enkelt kan hitta ett som passar in i ditt hem. Beroende på modell finns de med massor av detaljer. Gamingborden har justerbara ben, som ser till att bordet står stadigt även under de vildaste spelsessionerna. De flesta modellerna är utrustade med en tvättbar och utbytbar musmatta i mikrofiber som täcker hela bordsskivan och kabelhanteringssystem som håller bordsskivan snygg och stilren. Gamingborden från Arrozi finns i massor av läckra färgkombinationer som ger din spelstation den sista touchen.

Flera modeller av spelborden från danska Fourze finns med höj-sänkmotor, så du kan byta från sittande till stående på några sekunder. Detta innebär bättre arbetsställningar och ger med en liten ansträngning ett stort lyft för din hälsa och komfort. Gamingborden är robusta och stabila och erbjuder gott om plats för din gamingsetup. Många modeller har en musmatta som täcker hela bordets yta, smart kabelhantering och coola detaljer som den lilla färgade randen längs bordets kant.

Vill du höra mer om vårt utbud av gamingbord, eller har du frågor om de enskilda modellerna? Kom ihåg att vi finns redo i kundtjänst via e-mail för att hjälpa dig. Du hittar informationen längst upp och längst ner på sidan.