Om du letar efter ett snyggt och ergonomiskt gamertangentbord bör du ta en titt på den här sidan. Som spelare är din enda begränsning din utrustning, och det är därför viktigt att vara ordentligt klädd för stridens hetta. Med ett riktigt gamertangentbord har du möjlighet att optimera ditt spel och minimera risken för smärta och obehag. Vi har samlat ett brett urval av några av marknadens bästa tillverkare och du kommer förmodligen också att kunna hitta rätt modell för dig och dina behov. Ta en titt på vårt urval av gamer-tangentbord nedan.

Resultat: 239
Resultat: 239


loader

Stort urval av vackra gamer-tangentbord

På Fcomputer är det viktigt för oss att våra gamerkunder kan hitta allt de behöver vad gäller gamerutrustning när de handlar hos oss. I detta avseende är vårt urval av tangentbord för spel inget undantag. Vi har samlat ett antal av världens bästa modeller från de mest erfarna och välrenommerade tillverkarna överhuvudtaget. Du kan till exempel hitta produkter från A4tech, Attitude One, Corsair, Gigabyte, Logitech, Razer, Roccat och SteelSeries.

Speltangentbord är tillverkade för att ge dig de bästa möjligheterna att segra i såväl online som offline datorspel. Samtidigt är gamer-tangentborden designade på ett sådant sätt att de skonar handleder och fingrar så mycket som möjligt. Tillverkarna är medvetna om att de ska vara både skonsamma och kunna hålla under långa användningsperioder.

Alla våra gamer-tangentbord är gjorda av förstklassiga material och är designade så att de tål hårdhänt användning när det blir vilt. Oavsett om du vill ha ett mekaniskt gamer-tangentbord, en modell med dynamisk flerfärgad ljusstyrning eller andra smarta funktioner så kan du förmodligen hitta det här hos oss.

Varför ett speltangentbord snarare än ett vanligt tangentbord?

Om du är en passionerad spelare har du förmodligen vissa krav på din utrustning. I grund och botten måste den fungera optimalt. Men vad betyder det att ett tangentbord ska fungera optimalt? Här är några punkter att tänka på när du köper ett nytt speltangentbord:

· Låg respons tid

· Vridning av N-nyckeln

· Tangentbordskänslighet

· Hållbarhet

· Utseende

Du pratar om millisekunders skillnad i svarstiden på gamertangentbord, men alla som är gamer vet att varje millisekund räknas. Lägre respons tid kan innebära att du kan reagera snabbare än din motståndare. Det är särskilt relevant i FPS-spel. De professionella Counter Strike-spelarna använder alla toppmoderna gamer-tangentbord för att ha de bästa förutsättningarna för att vinna.

N-key rollover beskriver möjligheten att trycka på valfritt antal tangenter samtidigt. Med N-key rollover kan du göra detta och vara säker på att de registreras korrekt och i rätt ordning.

Tangentbordets känslighet kan också vara en parameter att utgå ifrån. Det kan vara skillnad på hur gamertangentbord är i deras känslighet. Som gamer får du ut det mesta av att ditt muskelminne anpassas till tangentbordet.

Speltangentbord är generellt utformade för att vara hållbara. Tillverkare vet att vissa tangenter (t.ex. WASD) används flitigt, och speltangentbord är gjorda för att tåla detta slitage. De är också i allmänhet ganska robusta, så du kan ta den till LAN.

Om du redan tittar på din spelutrustning måste du såklart även ha ett gamertangentbord, som har coola ljusfunktioner och ett snyggt utseende. I vårt urval råder ingen brist på gamer-tangentbord med coola färg- och ljusfunktioner!

Spelartangentbord med membran

Ett membran gamer-tangentbord är ett riktigt trevligt och prisvärt val för dig som är inne på lite mer avslappnat spelande. Det kan vara turbaserade strategispel eller liknande. De lämpar sig även för allmänt datorarbete och skrivuppgifter. Tangenterna på ett membrangamertangentbord fungerar inte oberoende av varandra som på ett mekaniskt tangentbord, utan som en plan yta.

Det finns tre goda skäl att köpa ett membrantangentbord för spel. De är mycket lämpliga att ta med dig om du är på språng eller till LAN. De är också väl skyddade mot slitage, vätska och smuts. Om du bryr dig mycket om hållbarhet är ett membranspeltangentbord ett bra alternativ. Äntligen är de självklara för dig som vill ha ett budgetvänligt tangentbord.

Mekaniska speltangentbord

Ett membrangamertangentbord kan enkelt användas tillfredsställande för alla former av spel. Men om du är en passionerad gamer och skulle vilja investera i ett tangentbord specifikt för högintensivt spelande, kan du överväga ett mekaniskt gamertangentbord. På Fcomputer erbjuder vi ett stort urval av mekaniska tangentbord för spel.

Mekaniska gamer-tangentbord har mycket låg respons tid. De har N-key rollover-teknik. Alla tangenttryckningar skannas oberoende av varandra. Mekaniska speltangentbord använder fjäderbaserade omkopplare i tangenterna. När du trycker på strömbrytaren i tangenterna fungerar tangenterna individuellt. Mekaniska gamer-tangentbord är vanligtvis modulära, så du kan faktiskt byta ut switcharna på de flesta mekaniska tangentbord om du föredrar olika. De kan till exempel vara mer eller mindre bullriga och ge mer eller mindre motstånd.

Mekaniska speltangentbord är generellt lite känsligare och har en något lägre respons tid än membranspeltangentbord. Där ett membrangamertangentbord är ett bra val för spel i alla former och till exempel skrivuppgifter, är det mekaniska gamertangentbordet utvecklat och optimerad för hektiskt och intensivt spelande.

Exempel på funktionerna

De flesta gamer-tangentbord har programmerbara tangenter (makron). Det vill säga att du kan tilldela en viss åtgärd från spelet till en viss knapp på tangentbordet. I MOBA och MMORPG-spel som League of Legends eller World of Warcraft är det smart när man ska använda många olika färdigheter och förmågor. Med makron kan du till och med justera profilen utifrån vilket spel du spelar. Det betyder att du inte behöver ändra makron varje gång du spelar ett nytt spel.

Många gamer-tangentbord kommer med bakgrundsbelysta tangenter. Det finns till exempel RGB-bakgrundsbelysning med många olika färger. Du kan skapa en cool atmosfär i mörkret när du spelar med RGB-bakgrundsbelysning, särskilt i actionspel och skräckspel. Det kan också vara ganska praktiskt att fördela visst ljus på vissa knappar om man sitter i mörkret. Ögonen tar snabbt upp vilken knapp de ska trycka på om de är färgkodade.

Du kan också välja ett trådlöst tangentbord för spel snarare än ett gamertangentbord med kabel. Det kan vara riktigt skönt att bli av med kablar om man vill ha en okomplicerad installation eller sitta långt från skärmen.

Hitta ditt tangentbord för spel hos Fcomputer

Det finns ett hav av tangentbord för spel i vårt sortiment – även från välkända märken som Logitech, Roccat och Steelseries. Vi hoppas att du kan hitta något som passar dig. Speltangentbord är i allmänhet utformade för att vara hållbara och ergonomiskt korrekta. Vill du ha det extra bekvämt kan du överväga gamer-tangentbord med vaddering för armarna.

Våra speltangentbord finns även i prisvärda versioner och i avancerade modeller. De finns även med olika inmatningsenheter för gränssnittet som Bluetooth och USB. Du kan filtrera efter dina behov till höger.

Vi lägger regelbundet till nya produkter i vårt sortiment, så att du har goda möjligheter att hitta den bästa möjliga modellen. Dessutom hjälper vi alltid gärna till med sökandet. Om du har några frågor angående utbudet i övrigt eller angående produktval är du därför alltid varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst.