Behöver du ett coolt speltangentbord? Ta då en titt på vårt utbud av Razer-tangentbord. Razers produkter är gjorda för spel, och Razer-tangentbord är inget undantag. Oavsett om du vill ha en cool ljusshow med Razer Cynosa, ett snabbt tangentbord för e-sport med en Razer Huntsman eller om en mångsidig Razer BlackWidow är något för dig, så har Fcomputer det i sitt sortiment. Vi ser alltid till att ha ett brett urval av Razer-tangentbord eftersom vi inte tycker att spelaren ska gå utan ett av sina viktigaste verktyg. Razer-tangentbord är gjorda av spelare för spelare, och vi rekommenderar dem definitivt till dig som har en brinnande passion för spel. Om du är intresserad är det bara att titta runt här på sidan. Så fort ett nytt Razer-tangentbord kommer ut på marknaden måste vi nog slänga in det här.

Resultat: 35
Resultat: 35


loader

Stort utbud av Razer-tangentbord hos Fcomputer

I spelvärlden är Razer en av de största spelarna när det kommer till spelutrustning. De är särskilt kända för sina möss , men både Razer-tangentbord, headset och annan hårdvara är också älskade av många spelare världen över. Och för att vara ärlig, det finns en bra anledning till varför Razers produkter är så älskade.

Razers produkter är gjorda av spelare för spelare. Det betyder att du med ett Razer-tangentbord får ett toppstämt tangentbord som är gjort speciellt för spel. Det är en riktigt häftig upplevelse när du jämför ett Razer-tangentbord med något slumpmässigt tangentbord som är ganska bra, men som bara inte är gjorda för spel.

Razer-tangentbordet gav bara en annorlunda upplevelse. Därför har vi på Fcomputer alltid ett stort utbud av Razer-tangentbord i vårt sortiment. För om du ska använda ett Razer-tangentbord tycker vi också att du ska ha tillgång till ett. Det betyder också att vi ser till att få in de senaste Razer-tangentborden i vårt sortiment när tillverkaren kommer med något nytt och spännande samt att vi har en hel del olika serier och modeller inom dessa serier.

Razer-tangentbord – gjort för spel

Razer-tangentbord är som sagt uppenbarligen gjorda för spel. De låter dig sätta fart över varje virtuell motståndare på rekordtid och med så mycket bling och bling som möjligt, varefter du kan lämna dem i dammet bakom dig. Ett Razer-tangentbord är dock inte bara ett Razer-tangentbord. Det finns flera olika serier med flera olika modeller, så du har möjlighet att välja just det Razer-tangentbord som passar dig bäst. En gamer är trots allt inte bara en gamer. Det finns många olika genrer av spel, och du bör helst ha något som passar dig och de spel du spelar.

Razer Huntsman

Vill du jaga dina fiender och förstöra dem så snabbt och effektivt som möjligt? Då kan du behöva få tag i en Razer Huntsman. Dessa Razer-tangentbord är optiska speltangentbord som har nära 0 ingångsfördröjning. Om du behöver blixtsnabbt när du trycker på tangenterna, då är en Razer Huntsman din nya bästa vän. Prestandan är i toppklass och tangentborden svarar oklanderligt på varje klick du gör.

Samtidigt är dessa Razer-tangentbord också otroligt hållbara, och de är designade för att kännas helt fantastiska när du trycker på tangenterna. Det är en upplevelse att få skriva på, och de är förstås lika läckra att använda när man ska spela om den stora medaljen. Det har även jobbats på ljudet så att du får alla mekaniska klick du älskar, men utan de irriterande ljud som ofta kan dyka upp när du trycker ner tangenterna hela vägen.

Så om du är en tävlingsspelare som behöver snabbhet över fältet när du klättrar i graderna i CS:GO, Fortnite eller League of Legends, är Razer Huntsman-serien med tangentbord precis vad du behöver.

Razer Blackwidow

Redan 2010 släpptes den första Razer BlackWidow. Det var ett Razer-tangentbord som tog spelvärlden med storm. Då definierade Razer BlackWidow hela kategorin av mekaniska speltangentbord och gjorde dem till det populära valet. Även om det uppenbarligen var ett fantastiskt tangentbord, har Razer inte bara låtit BlackWidow dröja kvar i historieböckerna. De har fortsatt att utveckla serien, så att det nu finns fler modeller, och man kan få moderna och extremt bra versioner.

Du kan antingen skaffa en Razer BlackWidow, som taktilt och med starka klickljud berättar att du jobbar på tangentbordet, eller en tyst version som minskar ljudet från dina klick så mycket som möjligt på alla tänkbara sätt. På så sätt finns det ett alternativ till ett speltangentbord som passar dig, oavsett vad du föredrar. De moderna modellerna är dessutom extremt tåliga så det är bara att klicka iväg – det kommer att ta lång tid innan du sliter ut tangentbordet. Och så finns det förstås möjlighet till en bra omgång RGB-belysning med Razer Chroma, om det är det du är ute efter.

Razer Cynosa och Razer Ornata

Om coola färger via Razer Chroma och Razer Synapse är något för dig kanske du vill ta en titt på Razer Cynosa- och Razer Ornata-serien av Razer-tangentbord. Dessa tangentbord är specialgjorda för att ha den coolaste RGB-belysning du kan tänka dig i ett tangentbord.

Razer Cynosa i synnerhet är helt galen här, med programmerbara tangenter och makron i överflöd, såväl som lampor i varje tangent. Du kan därför bli helt galen av att själv välja hur ljusshowen i din Razer Cynosa ska se ut. Razer Ornata har istället zoner på tangentbordet där ljuseffekterna dyker upp. Å andra sidan är det ett extremt ergonomiskt tangentbord som med sina lågprofilerade tangenter låter handen ligga bekvämt på tangentbordet när du spelar. Tangenterna är också väldigt speciella, eftersom det är en fusion mellan membrantangenter och mekaniska tangenter - det ger dig det bästa av två världar i ett och samma läckra Razer-tangentbord.

Spela som bäst – tangentbord gjorda för e-sport

Razer-tangentbord är gjorda för spel. Men det är en sak som är gjord för spel. Något annat görs för e-sport. Razers tangentbord hittar såklart även hem här och på grund av sin höga kvalitet kan de alla användas till det. Det är dock ingen hemlighet att Razer Huntsman är det självklara valet om du spelar MOBAs eller shooters där det lätt kan gå fort och hur snabbt din utrustning reagerar är allt som spelar roll.

Har du några frågor om vårt urval av Razer-tangentbord eller något som förbryllar dig? Då kan du dra nytta av vår kundtjänst. Vi finns alltid redo via mail, i chatten och på telefon och vi svarar gärna på din fråga och guidar dig mot ditt nästa tangentbord. Hittar du något här på Fcomputer som du gillar är det bara att beställa det – vi skickar det troligen gratis till dig med GLS.