Behöver du ett kraftfullt och mångsidigt speltangentbord? Gillar du att spela alla typer av spel - från MMO med vänner, actionfyllda enspelarspel själv eller stora esporttitlar som CS:GO eller Dota 2? Då är en Razer BlackWidow precis grejen för dig. Dessa ikoniska tangentbord startade livet som världens första mekaniska speltangentbord redan 2010. Designen på Razer BlackWidow har utvecklats sedan dess, så att du idag står med ett tangentbord som är precis som du kände och älskade det redan 2010, men i en ny och modern förpackning. Prestandan är på topp med Razer BlackWidow, och samtidigt finns det massor av coola småsaker med den, som tillgång till RGB-belysning med Razer Chroma. Ska din gamer-tagg gå in i historieböckerna? Så låt det eko genom Razer BlackWidow.

Resultat: 10
Resultat: 10






loader

Razer BlackWidow - stort utbud hos Fcomputer

Redan 2010 hände något revolutionerande i speltangentbordsvärlden. Det första Razer BlackWidow-tangentbordet kom ut på marknaden. Det kanske låter lite självkomponerande, men den första Razer BlackWidow var bokstavligen ett tangentbord som förändrade spelvärlden som vi känner den. Det var det första mekaniska speltangentbordet, och när det släpptes 2010 var det extremt lyxigt och med bra prestanda.

Razer BlackWidow som vi känner den redan 2010 skulle fortfarande vara ett ganska anständigt tangentbord nuförtiden. Den tillverkas eller säljs dock inte längre. Detta betyder dock inte att den ikoniska Razer BlackWidow-designen inte längre existerar. Tvärtom, Razer BlackWidow lever och mår bra. Designen då var fantastisk och epokgörande, så det fanns ingen anledning till att Razer inte bara kunde utveckla den. Och det har de gjort.

Det betyder att vi här på Fcomputer kan sälja dig ett starkt utbud av Razer BlackWidow-tangentbord. För om det finns en produkt som är både lika bra och historisk som Razer BlackWidow, hur ska vi då hålla nallarna från den? Svaret är att det kan vi inte göra mer än du och därför tänker vi inte heller göra det. Vi ser det som en dygd att ha vårt utbud av Razer BlackWidow-tangentbord, och samtidigt är det också något vi vill ha.

Specifikationer – det är detta som gör Razer BlackWidow speciell

Det är mycket som ligger bakom att göra en Razer BlackWidow till ett väldigt speciellt tangentbord. Det räcker långt när det gäller design och form, och det är såklart något som fans av serien har älskat sedan 2010. Men specifikationsmässigt har de senaste modellerna i serien seriöst mycket att erbjuda. De är högteknologiska underverk som ger dig som spelare allt du kan önska dig av ett tangentbord.

En modern Razer BlackWidow är tillverkad i en kraftig toppram i aluminium vilket ger dig ett slitstarkt och stilrent tangentbord som tål att användas till vad som helst. Dessutom finns det även ett snyggt handledsstöd som går att sätta på eller ta av tangentbordet beroende på vad du föredrar och behöver. Ergonomin är därför i sin ordning när du sitter och leker i timmar i taget.

Om du gillar ett riktigt coolt tangentbord som är sjukt blåsigt, då är en Razer BlackWidow också en av dina bästa vänner här. Med Razer Chroma RGB får du den vildaste bakgrundsbelysningen från ditt tangentbord medan du spelar. Du kan antingen sätta upp din egen Razer Chroma-setup själv, eller så kan du använda redan utvecklade profiler. Det finns även möjlighet att välja belysning anpassad efter de spel du spelar. Då lyser ditt tangentbord vid speciella tidpunkter i ditt spel så att det matchar det som händer på skärmen – så länge du har en bra spelmonitor . Allt du behöver är din Razer BlackWidow och en installation av Razer Synapse och du är på god väg mot dina RGB-drömmar.

Själva knapparna på en Razer BlackWidow är också riktigt hållbara. De är gjorda av ett dubbelt lager ABS-plast vilket gör att du kan hamra iväg på dina nycklar i timmar utan att de tar hand om det. Det gör också att nycklarna inte slits ut, så bokstäver, siffror och tecken på tangenterna försvinner aldrig, även efter extremt lång användning.

Nu när vi pratar om tangenter är tekniken bakom tangenterna på en modern Razer BlackWidow det bästa med tangentbordet. Med Razer Mechanical Switches omdefinierade Razer världen av speltangentbord. Dessa nycklar tar supersnabbt upp dina klick, samtidigt som de klarar 80 miljoner klick innan de ens börjar tänka på att de har använts. Samtidigt är de otroligt resistenta mot damm och vätskor, så du kan nästan fortsätta spela i evighet. Det finns också olika nyckeltyper, kallade gröna eller gula, för olika typer av spelare. Razer Green Mechanical Switch är klassikern – de taktila klickningarna och den mekaniska känslan när du trycker är precis vad du förväntar dig och älskar. Med en Razer Yellow Mechanical Switch får du ett tystare tangentbord samtidigt som de är snabbare än de gröna tangenterna.

Mångsidigt tangentbord för e-sport och äventyr

Oavsett vad du behöver ett gamertangentbord till är en Razer BlackWidow ett bra val. Det är ett mångsidigt tangentbord som fungerar för alla spel inom alla genrer. Det är därför det är ett favoritval bland spelare runt om i världen, och det förstår vi på Fcomputer mycket väl.

Vill du ge dig ut på äventyr själv eller med vänner? Det finns många vilda upplevelser i beredskap i de populära MMORPG-spelen och enspelarspelen – oavsett om det är World of Warcraft med alla dina vänner eller Assassin's Creed för dig själv. Beväpnad med en stark gamerdator , en snabb mus och en Razer BlackWidow är du redo att ta dig an alla utmaningar. Du kan skapa vägen till din egen legend och bli den spelare du alltid var menad att vara. Så länge du har rätt utrustning står ingenting i vägen.

Om du lever och andas e-sport så är en Razer BlackWidow också grejen. Razer tillverkar i allmänhet inte produkter som inte är topptrimmade för e-sport, såvida de inte är speciellt gjorda för något annat – som Razer Naga, som är en spelmus speciellt gjord för MMO. Eftersom Razer BlackWidow är ett mångsidigt speltangentbord betyder det att det även fungerar riktigt bra för konkurrenskraftiga PC-speltitlar.

Frågor?

Har du några frågor om vårt utbud av gamer-tangentbord, och i synnerhet om Razer BlackWidow? Tveka då inte att kontakta oss! På Fcomputer är vår kundtjänst glad och redo att svara på alla dina frågor. Du kan komma i kontakt med oss via chatten på denna sida, via e-post eller genom att ringa oss. Vi hjälper dig förmodligen att hitta just det speltangentbord som passar dig bäst. Så fort du har bestämt dig för ett tangentbord och beställt det skickar vi det snabbt.