Letar du efter en gamerstol som kommer att följa dig i tjockt och tunt genom otaliga timmar av virtuella strider? Eller letar du kanske efter en spelstol som måste passa in i en väldigt specifik speluppsättning? Hur som helst, du har kommit till rätt ställe. På denna sida har vi samlat ett fantastiskt urval av gamerstolar som alla har det gemensamt att de är tillverkade i kvalitetsmaterial från några av de bästa märkena på marknaden. Vi säljer ett brett utbud av gamingstolar i olika prisklasser, som finns i många olika färger och utföranden.

Resultat: 117
Resultat: 117


loader

Vad bör du tänka på när du köper gamerstolar?

När du letar efter gamerstolar som passar dig är det bra att ha ett antal överväganden. Pris, funktioner, material och märken på spelstolen är alla viktiga kriterier som du kan ta hänsyn till i din sökning. Hos oss hittar du ett brett utbud som täcker de flestas behov när det kommer till en bekväm spelupplevelse. Vi har ett brett utbud av priser, från prisvärda gamerstolar, som täcker alla de viktigaste behoven, till lyxiga gamerstolar fullproppade med funktioner.

På sajten hittar du ledande varumärken inom spelbranschen, som har dig, spelaren, i centrum för deras design. Oavsett om du gillar neutrala färger eller letar efter färger med en twist, så finns det gamerstolar som matchar resten av din gameruppsättnings färgtema. Vi säljer gamerstolar med ett brett urval av material. Du har valet om din spelstol ska vara klädd i läder, PU-syntetskinn eller polyester och om ramen ska vara av plast eller metall.

Justerbara funktioner i gamerstolar

För att få ut det bästa av din gamingstol är det viktigt att kunna justera den så att den passar just din kropp. Gamerstolarnas justerbarhet ger både komfort, men säkerställer samtidigt att rygg, axlar och nacke inte belastas och orsakar obehag. Därför hittar du i vårt sortiment av gamerstolar ett brett utbud av justerbara funktioner som hjälper till att förbättra dina spelupplevelser. De flesta spelare känner till känslan av att en timme framför datorn snabbt förvandlas till två, tre eller till och med fler. Plötsligt har det gått en hel kväll med spelande, chatt med vänner och kul på nätet. Många spelare sitter ofta flera timmar framför datorn varje dag, varför en bekväm spelstol som ger tillräcklig komfort är en ovärderlig investering. Detta gäller särskilt modeller med funktioner som:

  • Justerbara armstöd
  • Tiltfunktion med låsmekanism
  • Justerbar höjd
  • Nackkudde som kan justeras i höjdled

Gamerstolar från marknadens ledande tillverkare

Det kan ofta vara svårt att veta var man ska börja leta i jakten på en ny gamerstol. Här på Fcomputer har vi gjort research åt dig och samlat gamerstolar och tillbehör från marknadens ledande och mest erfarna tillverkare, som förhandlas fram till ett skarpt pris. I vårt sortiment hittar du gamingstolar från de ledande tillverkarna på marknaden.

AKRacing startade sin produktion av stolar inom racingsporten och har sedan dess expanderat till spelvärlden. De står själva för 100% av designen av sina stolar, produktutveckling och testning av produkter, med tanke på användarupplevelsen. Deras serie spelstolar är designade speciellt för dig som en gamer som letar efter en produkt av högsta kvalitet.

Arozzi producerar ett brett utbud av spelprodukter, inklusive gamerstolar. Genom åren har de tagit fram många serier av stolar som passar alla storlekar och behov.

Corsair är kanske ett av de mest kända varumärkena inom spelbranschen. De är även specialiserade på spelbranschen och erbjuder en lång serie produkter, inklusive gamerstolar och hög kvalitet.

Material av hög kvalitet

Att välja överdrag och stomme är viktiga överväganden du bör göra när du undersöker vilken spelstol du vill köpa. Idag är överdraget oftast av syntetiskt läder eller textil som har en bekväm yta och är extremt slitstark. Det är viktigt att det finns ett visst friktionsmotstånd så att du inte glider ner i stolen. Dessutom är det viktigt att överdraget är skönt att sitta på. Undvik att köpa material som kan repas eller som du lätt glider ner i stolen. Köper du gamingstolar med högkvalitativa ramar säkerställer du en lång livslängd för din gamingstol. Ramar av metaller som järn och stål ger en mycket robust stol, men väger oftast lite mer. En stomme av PVC ger en lättare spelstol, men är inte riktigt lika robust som en stomme av järn eller stål. Den moderna PVC som används av kvalitetsmärken är dock extremt robust idag.

De vackraste färgerna

När den perfekta gamingstolen har hittats har vi ett stort sortiment av färger inom våra gamerstolar, vilket gör det möjligt att hitta precis den som passar in i ditt spelupplägg. En vanlig svart eller grå gamerstol är t.ex. perfekt om du vill ha en klassisk och elegant inredning, eller om den ska matcha andra möbler i rummet. Däremot hittar du även ett antal smarta gamerstolar i fräscha färger som tillför massor av personlighet och liv till ditt setup. Var det t.ex. något med en gamerstol med röda, gröna eller kanske orange detaljer? Vårt breda utbud av stolar för spel i olika färger och design ger dig massor av möjligheter att komplettera din speluppsättning, t.ex. genom att låta en eller flera färger gå igen mellan stol, mus, skärm osv.

Håll fokus med gamerstolar designade för spelare

Som gamer utsätts man ofta för stor press, eftersom man både måste tänka snabbt och hålla koncentrationen när det blir tufft. Med en ergonomisk spelstol får du de bästa möjligheterna att utnyttja din fulla potential, då den ger din kropp avlastning och stabilitet. Spelstolarna vi har samlat på den här sidan är designade av specialister på spelutrustning som vet exakt vad spelare behöver.

I designen av gamingstolarna har tillverkarna även sökt inspiration från de många krav som racerförare ställer på sina säten när det kommer till ergonomi och komfort. Detta är en av anledningarna till att många av de gamerstolar vi säljer på denna sida är utrustade med en robust metallram som säkerställer optimal stabilitet. Samtidigt är spelstolarna i vårt sortiment ofta tillverkade i PU-läder eller andra andningsbara textilier som aktivt leder bort värme från kroppen och ökar lufttillförseln, så att du håller en behaglig kroppstemperatur.

Tillbehör till gamerstolar

Letar du efter tillbehör till gamerstolar så säljer vi även dessa. Se t.ex. vårt utbud av fotpallar och golvmattor som kan bli pricken över i:et till din speluppställning, samt reservdelar som utbyteshjul om din gamla gamerstol behöver en kärleksfull hand.

Behöver du vägledning? Tveka inte att kontakta oss!