Här hittar du vårt utbud av läckra gamerväskor. Om du vill ha en hållbar väska till din gamerutrustning, då har du kommit till rätt ställe. Vi bär gamerväskor från ett brett sortiment av marknadens absolut bästa märken i både den låga och höga delen av prisskalan. Vad du än skulle vilja ha en kompakt, billig gamerväska eller en stor modell som rymmer ännu större gamerutrustning så hittar du den förmodligen här. Om du vill vara säker på att din hårdvara är väl skyddad på språng, ta en närmare titt på urvalet nedan och gör ett bra köp.

Resultat: 367
Resultat: 367


loader

Gamerväskor i snygg design och slitstarka material

Vet du inte var du ska placera all din utrustning när du går till LAN? Ta då en titt på vårt urval av väskor för spel. Med en riktig gamerväska behöver du inte packa utslitna shoppingväskor med all utrustning och svepa in den dyra datorn i en handduk. Vi har gjort oss besväret att samla ett urval av tuffa, snygga och extremt tåliga gamerväskor. Vi erbjuder dem i vitt skilda prisklasser.

I en gamerväska kan du ta med din gamerutrustning på språng. Det gör att den måste tåla lite av varje. Det är därför många av våra modeller är extremt hållbara, utan att kompromissa med utseendet. Vi kan bland annat erbjuda snygga gamerväskor från tillverkare som Acer, Dell, Kensington, Lenovo, MSI, Razer, Targus och många fler. Dessa väskor är alla designade för att möta alla behov som spelare har.

Förutom att vara extremt noggrant designade är gamerväskorna också väldigt rymliga. Det ska såklart finnas plats för en äkta gamerlaptop i en ryggsäck, men det ska även finnas plats för mus, headset, musmatta och tangentbord och så vidare. Här förklarar vi vad du ska leta efter om du letar efter en ny spelväska.

Kriterierna för en bra gamerbag

Om du är en gamer och du ibland ordnar LAN med dina vänner vet du nackdelarna med att transportera all din gamerutrustning i en bärväska. Musen, tangentbordet och headsetet staplas upp mot varandra, kablarna slits och det finns en rädsla för hål i botten av bärväskan. Detta är inte en hållbar situation. Vanliga väskor eller skolväskor är inte heller särskilt lämpliga. De har för lite utrymme och för få rum. För det mesta prioriteras även utseendet högre än vanliga väskors hållbarhet.

Det är här en spelväska kommer in i bilden. En väska för spel är specialdesignad så att du kan ta med dig all din gamerutrustning, och den är dessutom väl skyddad. Det vanligaste kriteriet för en gamerbag är förstås att din utrustning måste vara säkrad. Den måste anpassas till den ömtåliga och ömtåliga gamerutrustningen som man har – och som ofta är ganska dyr. Samtidigt ska väskan vara smart och funktionell. Den ska sitta bekvämt, vilket är extra viktigt om du ska ut på långresa med din utrustning. Sist men inte minst ska det helst se smart ut.

Tillverkare har alla dessa saker i åtanke när de designar sina gamerväskor. Vi har modeller som är extra vadderade och tillverkade av starkt material. Vissa av våra gamerväskor är till och med vattentäta. Vi har modeller med många olika fickor och möjligheter för justering i bland annat remmarna och fack. Vi har modeller med bekväma handtag och remmar. Och så har vi såklart gamerväskor som ser supercoola ut. Vi erbjuder spelväskor i ett brett urval av färger.

Skillnaden mellan de billigaste och de dyraste spelväskorna

Om du behöver en prisvärd gamerväska för att transportera till exempel din bärbara dator och mus, då kan du enkelt hitta en väska som uppfyller det behovet. Även våra billigaste väskor för gamers finns med vattentåliga material om du cyklar till och från jobbet med din dator och vill skydda den från regn. De finns även med justerbara axelband, vadderade ryggar, snabbåtkomstfickor, rivskydd, dedikerade fack och liknande. Om du har en bärbar dator eller en mindre bärbar dator på cirka 15 tum så är en sådan väska en solid lösning.

För dig som ska packa all dyra gamerutrustning med jämna mellanrum finns det såklart även tillval. Vi har spelväskor som rymmer cirka 17 tums bärbara datorer som har utbyggbara huvudfack, nätfickor för tillbehör, sidfickor, remhanteringssystem och kabeldragning. Vi har miljövänliga väskor, och vi har till och med väskor med låsmekanismer på dragkedjan, för dig som vill ta extra hand om din dyrbara gamerutrustning. Samtidigt som de är optimerad för att transportera din utrustning är gamerväskor framtagna för att vara ergonomiskt korrekta. Detta är en stor fördel om du använder den mycket och vill undvika dålig hållning och ryggsmärtor.

Stor variation och många fantastiska märken

Oavsett om du behöver en slit- och vattentålig väska i stark polyuretan eller polyester eller en miljövänlig gamerväska i återvunnet material så har vi modellen för dig. Vi säljer väskor i många olika storlekar och vikter. Vi har även spelväskor från ett hav av olika märken som är ledande innovatörer och designers på marknaden.

Targus är en av de mer framstående tillverkarna, och de tillverkar till exempel väskor med DefenseGuard-teknik. Det är en antimikrobiell teknolog som minskar antalet bakterier på ytan av produkterna. De är extremt medvetna om detaljerna. En Targus gamerbag är en väska som är lätt att hålla ren. År 2022 hedrades de på CES för innovation i deras Cypress Hero EcoSmart, för vilken cirka 26 återvunna plastflaskor används för att producera varje påse. Man kan lugnt säga att Targus tänker modernt när de gör sina spelväskor.

Alternativt säljer vi gamerväskor från ASUS, Lenovo och MSI. Dessa märken är kända för sina produkter för spelare. De är ofta erkända och hyllade av datorgemenskaper. Anledningen är att de lyssnar på spelare och utvecklar produkterna utifrån det. Vi är stolta över att kunna hantera varumärken som har sådan integritet.

Det finns en väska för varje budget och behov

Om du har en specifik bärbar dator och vill veta om väskan är kompatibel med den kan du titta på produkternas utökade specifikationer och få en uppfattning om om de passar ihop. Här kan du även få en överblick över bland annat produktmaterial, mått, vikt och egenskaper. Har du speciella krav eller önskemål för din nästa gamerväska kan du använda vår sökfunktion. Här kan du till exempel välja pris, tillverkare, färg, kompatibilitetsmått och mycket mer.

Vi hoppas att du kan hitta en gamerväska som passar dina behov bland våra många modeller. Dessutom är du självklart mer än välkommen att kontakta vår kundtjänst om du har några frågor angående vårt utbud eller specifika produkter. Vår kompetenta personal står redo att hjälpa dig!