Om du vill ha högkvalitativt ljud när du spelar är ett gamingheadset viktigt. På denna sida kan du se hela vårt stora utbud av headsets. Vi kan erbjuda gamingheadset från de bästa tillverkarna på marknaden i många olika färger, former och utföranden. Därför kan du absolut hitta just det headset som passar dig och din smak. Med ett gamingheadset från ett av våra många världskända varumärken kommer din röst att höras klart och tydligt av dina lagkamrater. Samtidigt kan du höra alla olika nyanser i spelet. Ta en titt på hela urvalet av gamingheadsets nedan och få den bästa möjliga spelupplevelsen.

Resultat: 325
Resultat: 325


loader

Stort utbud av gamingheadset från välkända märken

Den optimala gamingsetupen måste ha bra ljud. Lyckligtvis är marknaden full av otroligt vackra headset. Behöver du ett coolt gamingheadset med mikrofon så att du också kan prata med dina vänner medan du spelar? Vill du att ljudet i dina spel ska vara tydligt och väldefinierat, så att du kan fånga alla nyanser?

Vi kan erbjuda gamingheadset från de mest erfarna tillverkarna på marknaden, så du får kvalitet i toppklass när du handlar hos oss. Vi har headset från märken som ASUS, Kingston, Mad Catz, SteelSeries, Corsair, Logitech, Razer, Roccat, Thermal Take och många fler. Kvaliteten från dessa tillverkare kan inte klandras. Naturligtvis är deras headset också väldigt bekväma att använda och finns med bland annat memory foam, öronkuddar och konstläderstoppning. Mikrofonen på gamingheadseten du hittar här hos oss är också av hög kvalitet, och din röst kommer tydligt fram i stridens hetta.

Nedan hjälper vi dig att hitta ditt föredragna headset. Vi granskar ljudet i gamingheadset, mikrofonen och estetiken. Läs vidare för att ta reda på hur du väljer vilket gamingheadset är rätt för just dig.

Hur ska den sitta?

Först kan du bestämma om du vill ha ett in-ear (hörlurstelefoner), on-ear eller over-ear gamingheadset i full storlek. Vi har till och med glasögon med ljud i om du är intresserad av att prova annorlunda. Ett gamingheadset som sitter i örat är generellt sett det budgetvänliga alternativet. Det kan vara riktigt smart, och det är helt klart lättare att transportera de små och kompakta hörlurarna om du ska ut och resa. För en bärbar gamingdator kan det vara lösningen. Dessa gamingheadset kommer bara med stereo, vilket fortfarande levererar riktigt bra ljud. Men om du vill ha ett high-end gamingheadset, överväg ett over-ear gamingheadset.

I många fall har du på dig ditt gamingheadset på huvudet under en längre period. Därför är det viktigt att det är bekvämt. Sennheiser har till exempel modeller med metallgångjärnssystem som ger bra rörlighet och är anpassade till flera huvudformer. Med dessa gamingheadset kan du justera pannbandet så att du ökar eller minskar trycket (om det är för löst eller för hårt). Öronkuddarna ger ventilation och är ergonomiskt utformade för att passa örats form. Gamingheadsets från Steelseries Arctis-serie använder athletics-inspirerad tyg i sina öronkuddar. De kallar tekniken Airweave. Dessa gamingheadset är mjuka samtidigt som de är luftiga, så dina öron har största möjliga komfort. Tillverkare lägger mycket kraft på att göra gamingheadset så bekväma och ergonomiska som möjligt.

Gamingheadset med ett bra ljud

För många spelare kommer ett surroundljud-gamingheadset att ge en utmärkt upplevelse i spel. En 5.1 eller 7.1 surroundkanal beskriver teknik som gör att ljudet träffar användaren från flera olika håll. Att ljudet kommer från flera olika håll kallas också omni-directional ljud. Ett omni-directional gamingheadset kan ge dig en fördel i konkurrenskraftiga spel som Counter Strike och Overwatch. Det är en lyxfunktion som du kanske inte behöver, men det höjer spelupplevelsen. Den som inte är intresserad av den här typen av småfinesser kan dra nytta av att köpa ett gamingheadset med stereoljud. Den kommer också att ha ett riktigt fint ljud.

Något du kan vara intresserad av, oavsett vad du ska använda ditt gamingheadset till, är ljudisolering. Om du vill att buller från gatan eller närliggande rum ska blockeras bör du satsa på ett headset som är väl vadderat och som sitter nära öronen. Det är också en fördel på LAN. Vi erbjuder även headset med ANC-teknik. ANC står för Active Noise Cancellation. Vissa av våra gamingheadsets är designade för att isolera nästan allt externt ljud. På så sätt kan du verkligen fördjupa dig i spelet.

Mikrofon och trådlösa anslutningar

Ljudisolering gäller även för mikrofonen. Du vill förmodligen ha ett gamingheadset med mikrofon som gör att dina vänner kan höra dig tydligt. Som tur är så är de stora varumärkena måna om att skapa teknik som gör detta möjligt. Vi har headset som har boom-mikrofoner (eller shotgun-mikrofoner). En boom-mikrofon fångar upp ljud från den riktning mot vilken den är riktad. Den lämpar sig alltså för att skära av ljud i rum med dålig akustik eller där det finns många ljud – till exempel för LAN.

Du kan även välja om ditt gamingheadset ska ha kabel eller inte. Ett trådbundet headset har länge varit standard för de flesta spelare. Men tekniken bakom trådlösa headsets utvecklas ständigt och idag kan du få gedigna trådlösa gamingheadset.

Gamingheadset med stilrent utseende

Ljudet och ljudkvaliteten i ditt gamingheadset är givetvis det viktigaste, men det är även värt att tänka på hur ditt headset ska ser ut. Just på den punkten är vi stolta över att kunna presentera gamingheadset i ett hav av olika färger och uttryck. Oavsett om du vill ha ett headset i klassiskt svart eller vitt kan du hitta något för din smak. Vi har även gamingheadset med olika färgkombinationer vilket ger ett riktigt coolt kontrastförhållande.

Funktionen som vi själva är väldigt entusiastiska över är våra gamingheadset med RGB-ljus, RGB står för Red Green Blue. Dessa headset kan lysa upp i ett stort färgspektrum mellan de tre grundfärgerna vilket ger en snygg look. Det ser snyggt ut när du sitter på LAN och spelar i mörkret. Den här typen av saker tillför verkligen något unikt till atmosfären när du spelar. Slutligen, ta en titt på vårt stora utbud av spelheadset med RGB-ljus.

Vi hjälper dig hitta gamingheadsetet som passar dina behov

Allt som återstår är att du dyker in i vårt sortiment. Vi har ett stort utbud av de stora gaming-orienterade varumärkena som Corsair, Logitech och Razer. Vi har gamingheadset i otaliga former, färger och mönster, så du har goda chanser att hitta exakt den modell som passar din personliga smak bäst. För att göra din sökning så enkel och tydlig som möjligt kan du använda vår sökfunktion till höger på sidan. Här kan du välja tillverkare, hörlurstyp, trådlös teknik och mycket mer.

Vi lägger kontinuerligt till nya modeller i vårt utbud för att säkerställa att våra kunder får bästa möjliga ljudupplevelser. Om du har tvivel, hjälper vi dig mer än gärna på vägen så att du kan hitta precis det gamingheadset du behöver. Kontakta oss gärna om du har några frågor angående vårt urval.