Behöver du en snygg spelkontroll som ligger bra i dina händer har du kommit till rätt sida. Vi har samlat ett varierat urval av de bästa spelkontrollerna på marknaden, från ett antal av branschens absolut bästa leverantörer. Du hittar både billiga kontroller och avancerade joysticks när du handlar hos oss och vi lägger regelbundet till nya produkter i utbudet. Om du vill vara säker på att vara väl rustad för dina spelsessioner, oavsett om du spelar på konsol eller PC, ta en titt på vårt utbud nedan och hitta din nya spelkontroll, här hos oss.

Resultat: 259
Resultat: 259


loader

Spelkontroller från erkända tillverkare för många olika konsoler

Här på Fcomputer är vi mycket stolta över att kunna leverera ett heltäckande utbud av gamerutrustning för datorspel och spelkonsoler, inklusive naturligtvis spelkontroller. Vi har bland annat traditionella spelkuddar och joysticks, men även gitarrkontroller och rattar och pedaler för datorer och konsolspel, så att du får den mest autentiska spelupplevelsen någonsin. Oavsett om du gillar racingspel, flygsimulatorer eller något helt annat, med vårt utbud får du precis vad du behöver för att förbättra både din prestation och ditt underhållningsvärde.

Vi erbjuder våra kunder högkvalitativ utrustning från marknadens bästa varumärken, inklusive THRUSTMASTER och SteelSeries, som om någon förstår design, funktionalitet och användarvänlighet. Som gamer spenderar man ofta flera timmar åt gången med en spelkontroll i händerna och det är därför viktigt att produkten passar. För att du ska kunna minimera risken för obehag i händerna har vi därför samlat några av marknadens mest ergonomiska spelkontroller. Självklart kan du även hitta olika rörelsesensorer som ger en ännu mer realistisk spelupplevelse. Från pedaler och en ratt i metall och läder, till joysticks som ger en autentisk känsla av att sitta i en riktig sittbrunn och mycket mer – på Fcomputer har vi lite av allt. Vi är alltid på jakt efter de senaste spelkontrollerna så att du har tillgång till det bästa av det bästa när du handlar hos oss. Du är också varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst om du har speciella frågor angående vårt stora utbud.