Gaming Laptops

Här kan du ta en titt på vårt utbud av kraftfulla och prisvärda bärbara gamingdatorer. Om du ofta är på resande fot eller om du gillar att spela med dina vänner, då är en bärbar gamingdator ett måste. Du kan hitta både avancerade, high-end modeller och mer prisvärda modeller när du handlar hos oss. Vi kan erbjuda bärbara gamingdatorer från många av de absolut bästa tillverkarna på marknaden och du kommer förmodligen också att kunna hitta en som passar dig perfekt. Om det låter som något för dig, ta en titt på vårt breda urval av bärbara gamingdatorer här på den här sidan.

Resultat: 114
Resultat: 114


loader

Kraftfulla bärbar gamingdator till skarpa priser

Om du vill ha en bärbar dator med hårdvara som en stationär som också är enkel att ta med dig på språng, då har vi lösningen på den här sidan. Vi har samlat ett antal extra kraftfulla bärbara datorer inom gaming. Bra grafik, bra ljud, snabb respons, coolt utseende, flexibilitet i specifikationer, användarinställningar och möjligheten att ta med sig allt. Om det här är saker du värdesätter, bör du verkligen överväga en bärbar gamingdator.

Med en bärbar gamingdator får du den perfekta blandningen av kraften hos en stationär dator och mobiliteten hos en bärbar dator. Du kan spela så mycket du vill, var du vill, och din spelupplevelse kommer fortfarande att vara på topp. Alla våra bärbara gamingdatorer är tillverkade med de bästa komponenterna på marknaden och har en extremt lång livslängd. Dessutom ligger tillverkarna av bärbara gamingdatorer alltid i framkant av de modernaste designerna, så du får även en bärbar dator som ser bra ut.

En bärbar gamingdator är inte bara en bärbar gamingdator. Den kan anpassas på en mängd olika sätt. Du kan hitta en som passar dig, oavsett vem du är och vad du behöver den till. Läs vidare för att lära dig mer om vad våra bärbara gamingdatorer kan göra.

Den senaste tekniken finns även i bärbara gamingdatorer

Naturligtvis finns det en anledning till varför bärbara gamingdatorer vanligtvis används av spelare. Det här är bärbara datorer som är utvecklade specifikt för spelare och med stor uppmärksamhet från tillverkaren för att ge den optimala användarupplevelsen inom spel. De förbättras hela tiden utifrån det. Till exempel förnyar MSI sina processorkärnor. Detta gör dem extra kompatibla med det ökande behovet av multitask.

Annars finns det rejäla bärbara gamingdatorer från Lenovo. Deras Legion-serie är ett svar på spelarens önskan att slita sig från sitt skrivbord och ta med sig sin utrustning ut i världen – och till exempel in i en alternativ värld som Virtual Reality. De har både utmärkta ljudsystem och många användarvänliga element, så att du får den bästa spelupplevelsen. Det finns även Dells Alienware bärbara gamingdatorer där man med tekniken lägger extra stor vikt vid utmärkt värmehantering, så att du kan få en längre och intensiv spelupplevelse.

En spelares värsta fiender är hög ping, störningar, dålig grafik och ljud. Med en seriös gamingdator från vårt urval får du:

· De bästa processorerna och mer RAM (minimalt lag)

· Bra batterikapacitet och välfungerande kylsystem (minimal risk för att krascha)

· De bästa grafikkorten (möjligheten att spela med högsta grafiken)

· De bästa ljudkorten och högtalarna (möjligheten att njuta av det bästa ljudet)

Med en gamingdator kan du vinka hejdå till långsam, hackande och repig spelupplevelse och säga hej till läcker upplösning, snabb respons och blixtrande bra ljud.

För alla behov och situationer

Du får en produkt som är specialgjord för att ge de bästa förutsättningarna för spel. Detta betyder dock inte att den endast kan eller bör användas för det ändamålet. De är också lämpliga för videoredigering, affärsmöten online, streaming och mer. Många tycker att det är värt investeringen att köpa en kraftfull gamingdator – då ser de till att de inte plötsligt missar något som de inte hade räknat med.

Om du är en hardcore-spelare eller kanske till och med proffs kan du överväga en gaminglaptop i den höga prisklassen, eftersom den är extremt kraftfull och väldigt mobil på samma gång. Om du är mer avslappnad kan du överväga en lågprisdator för spel. Den kommer, utan att kompromissa med prestanda, uppfylla alla kriterier för bra spel och allmän datoranvändning.

Bärbara gamingdatorer är olika i bland annat skärmstorlek, hertz (uppdateringsfrekvens) och vad för slags tangentbord. Du kanske känner igen dig själv som en typ som antingen:

1 Spelar Counter Strike eller World of Warcraft varje dag

2 Använder ofta den bärbara datorn för uppgifter inom videoredigering eller för krävande arbetsuppgifter

3 Ta ett litet spel då och då när du är på språng

4 Vill streama serier i sängen på en bärbar dator med snygg skärm och bra ljud

Oavsett var du hamnar på det spektrumet finns det goda skäl att skaffa en gamingdator.

Stort urval bland de bästa märkena

Priset hålls på en ganska rimlig nivå även med de mer hårdvaratunga modellerna. Naturligtvis har vi bärbara gamerdatorer till ett riktigt lågt pris som fortfarande kan köra de nyare och krävande speltitlarna. Dessutom erbjuder vi mer avancerade och kraftfulla modeller som enkelt kan köra även de mest grafiskt utmanande spelen och ge en utmärkt spelupplevelse. För att säkerställa att våra kunder har tillgång till de bästa bärbara gamingdatorer har vi allierat oss med de bästa tillverkarna på marknaden.

Hos oss kan du därför hitta gamingdatorer från märken som Acer, ASUS, Dell, HP, Lenovo, MSI och Microsoft. Dessa är alla kända för speldatorer i världsklass. Med vår sökfunktion kan du själv välja dina föredragna specifikationer och göra din sökning mycket mer specifik. Här kan du välja bland annat processortyp, RAM, hårddisk, GPU. Det finns även estetiska och praktiska val i kategorier som färg, skärmstorlek och vikt. Därmed kan du snabbt sortera dig fram till exakt den produkt som passar dina behov och önskemål.

Skärmstorlek, uppdateringsfrekvens och upplösning

Vi har bärbara gamingdatorer med skärmstorlekar på ca. 12 tum för dig som behöver en liten, kompakt och smart laptop. Det finns även skärmstorlekar på ca. 15 tum vilket är en riktigt gedigen mellanting för dig som värdesätter både rörlighet och spelande. Eller runt 17 tum för spelaren som verkligen uppskattar en stor, bred skärm när man spelar.

Du kan få bärbara gamingdatormodeller med till exempel 144hz eller 165hz på skärmen. Hz (hertz eller uppdateringsfrekvensen) bestämmer hur snabbt bilderna visas. Ju högre uppdateringsfrekvens, desto bättre flyter bilderna på. 144hz eller 165hz är en ganska bra lösning och kommer att ge ett bra flöde i bildvisningen. Med hög uppdateringsfrekvens, låg responstid och ett bra grafikkort har du goda förutsättningar för spel där det ska gå fort. Det kan vara särskilt en fördel i FPS-spel som Counter Strike eller Call of Duty.

Våra modeller har hårdvara från AMD Ryzen, NVIDIA GeForce och Intel. En high-end modell med en toppmodern NVIDIA GeForce kommer att ge din bärbara dator möjligheten till de högsta grafikinställningarna och den bästa, ostörda bilden i hög upplösning. Vi har flera modeller med 1920 x 1080 Full HD-upplösning. Med CPU från AMD Ryzen eller Intel till exempel, kommer din gamingdator att kunna bearbeta uppgifter och spel blixtsnabbt.

Du vill antagligen höja din bärbara gamingdators prestanda och påskynda den så mycket som möjligt. Våra modeller har SSD-hårddiskar för att uppfylla den önskan. SSD (solid-state drive) är en annan typ av enhet än hårddisk. Hårddisken "snurrar" runt om och om igen för att hämta data. SSD kan komma åt data mycket mer direkt, vilket gör att din bärbara dator till exempel laddar spel snabbare. Våra bärbara gamingdatorer kommer också med flera TB (Terabyte) hårddiskutrymme, så du har gott om plats för dina spel och program.

Utsidan av en gaming laptop är också viktig

Det är inte bara vad som finns inuti datorn som räknas. Chiclet-tangentborden som är standard på bärbara speldatorer är designade för spel. Du kan mycket väl frukta att du snabbt sliter ut tangentbordet när du spelar. Men så är inte fallet eftersom tillverkarna utvecklar dem för att vara extra hållbara. Samtidigt är de utvecklade för att vara snabbreagerande. Chiclet-tangentbord är plattare och mer utrymmeseffektiva än traditionella tangentbord. De avger också mindre ljud än andra typer av tangentbord, vilket är trevligt när du använder din gaminglaptop på tåget eller på ett café.

Några av våra bärbara gamingdatorer är tillgängliga med RGB-teknik. Med bakgrundsbelysning av RGB-tangentbord får du möjlighet att dela upp ditt tangentbord i färger. Du kan välja bland en myriad av designs med specifika tangenter i just de färger du tycker är coola. Bakgrundsbelysning är också extremt användbar i situationer där du spelar i mörker. Så du får slitstarka, snabbreagerande och snygga tangentbord på din gamingdator.