Om du vill kunna spela de senaste speltitlarna oavsett var du befinner dig bör du ta en titt på den här sidan. Här hittar du vårt urval av ASUS gamer bärbara datorer som erbjuder hög prestanda, smart design och lång batteritid. Vi kan erbjuda många olika ASUS gamer laptop-modeller i båda ändar av prisskalan och du har därför goda chanser att hitta just den gamer laptop du behöver. Oavsett om du vill ha en billig modell eller en avancerad ASUS gamer-laptop så är det här den ska finnas. Ta en närmare titt på hela urvalet nedan.

Resultat: 38
Resultat: 38


loader

ASUS gamer laptop med toppmodern hårdvara

För bara några år sedan var idén med dedikerade gamer-bärbara datorer nästan otänkbar. Lyckligtvis har företag som ASUS ändrat det. Idag är det möjligt att få en bärbar dator packad med toppmodern hårdvara som tidigare var reserverad för stationära datorer. Med en ASUS gaming laptop, som de nedan, är det möjligt att få laptopens rörlighet och vackra design. Samtidigt får du en bärbar dator med så kraftfull hårdvara att den kan köra de senaste spelen – även med bra grafik.

För att säkerställa att alla kan hitta en gamer-bärbar dator som passar deras budget och behov, har vi gamer-bärbara datorer från ASUS både i den billiga och avancerade delen. Om du letar efter en budgetvänlig gamer-laptop kan du till exempel få något från ASUS VivoBook-serien. Detta sortiment består av ett brett utbud av pålitliga modeller till starka priser. Vill du däremot få tag i en high-end modell så att du helt kan skruva upp spelets grafikinställningar är det värt att ta en närmare titt på ASUS ROG gamer laptop-serien.

Ett urval av de senaste och mest mångsidiga bärbara datorerna

Vi gör vårt bästa för att uppdatera vårt utbud när ASUS senaste gamer-bärbara datorer kommer ut på marknaden. Så du kan alltid hitta de bästa bärbara datorerna när du handlar hos oss. För några tusen kronor kan du få en rejäl och pålitlig ASUS gaming laptop. Det kommer att ge dig möjlighet till bra spel när du är på resande fot eller besöker vänner. Å andra sidan kan du investera i en dyrare high-end-modell, som har den kraftfullaste hårdvaran. Med en sådan ASUS gaming laptop kommer du att kunna köra de nya speltitlarna med högsta grafik.

ROG står för "Republic of Gamers", och hårdvaran har verkligen inte sparats här. ROG-serien av ASUS gamer bärbara datorer finns även i flera olika modeller och hårdvaran varierar naturligtvis därefter. Den här serien är för den passionerade spelaren. Du får toppmodern kylning, skärmar med höga uppdateringsfrekvenser och mycket hållbara produkter. Det finns även ASUS gamer-laptops från TUF-serien med kraftfulla grafikkort från till exempel NVIDIA GeForce. Det är extra hållbara produkter vars material tål mycket.

ASUS spelbärbara datorer och företagsprofil

ASUS är dedikerade till innovation inom till exempel deras gamer-bärbara datorer, och de siktar på att leverera högsta kvalitet. De har fått erkännande från de välrenommerade tidningarna Fortune och Forbes och fått en mängd utmärkelser genom åren. De är ett företag som strävar efter att utveckla den bästa tekniken. Det är därför det också finns många spelare (och även professionella spelare) som väljer sina gamer-bärbara datorer.

ASUS målgrupp är dock inte begränsad till spelare. Om du inte spelar mycket eller inte alls, kan du ha andra önskemål för din bärbara dator. Det kan till exempel vara viktigare för dig att det är lätt att transportera och lätt att använda offentligt. I så fall är en liten och kompakt ASUS gamer-laptop med standard chiclet-tangentbord en bra satsning. Den är mobil och tangentbordet avger inte så mycket ljud. Du får stor hårddiskkapacitet och lång batteritid i din gamer-laptop från ASUS. Den är fantastisk för att spela upp videor och filmer. Den kan köra videoredigeringsprogram, och gamer-bärbara datorer är mer lämpade för multitasking om du behöver ha flera dokument som visas samtidigt. Den starka hårdvaran i ASUS gaming bärbara datorer gör detta helt enkelt.

Även om de är gjorda för spel, uppfyller de alla behov som en icke-spelare kan ha. Slutligen, låt dig inte skrämmas av det faktum att det kallas en ASUS gamer laptop. Det betyder bara att det är en kraftfull bärbar dator. Fördelen med att investera i en spellaptop är att du aldrig missar något prestandamässigt.

Toppmoderna specifikationer för den passionerade spelaren

Man kan inte kalla den en gaminglaptop om den inte kan användas för spel – och gamerlaptops från ASUS kan i den utsträckningen. Deras hårdvara tillhandahålls av bland annat AMD Ryzen och Intel Core som producerar processorer. Dessutom finns branschens bästa grafikkort från NVIDIA GeForce. Med så kraftfull hårdvara får du den bästa upplösningen och flytande spel.

För den passionerade spelaren finns ASUS spelbärbara datorer med skärmar på cirka 17 tum, så att du inte missar något i spelet. Förutom den låga respons tid som kommer med de kraftfulla processorerna och de bra grafikkorten får du skärmar med hög uppdateringsfrekvens. Ju mer hertz/hz (uppdateringsfrekvens) skärmen har, desto snabbare spelar den upp bilderna. En skärm med till exempel 144hz visar en riktigt snygg och flytande bild.

En snygg och flytande bild med låg fördröjning (respons tid) ger dig de bästa förutsättningarna för att vinna. Det är väldigt relevant i FPS-spel som Counter Strike eller Call of Duty, där du måste reagera snabbt om du inte vill förlora. Men även i MOBAs som League of Legends, där du måste vara medveten om vad som händer runt om på fältet, är det smart att ha en gamer-laptop från ASUS, så att du snabbt kan flytta din vy över slagfältet. Små händelser på minikartan är till exempel också lättare att följa med en detaljerad upplösning på 1920 x 1080.

Det sista att nämna är en SSD (Solid State-enhet). Med en SSD i din ASUS gaminglaptop läses datorns data blixtsnabbt och det gör att spel till exempel laddas snabbare. Allt som allt, med en ASUS gamer laptop får du en teknisk produkt som är optimerad för att ge dig den sublima spelupplevelsen.

Fördelar med en gaming laptop från ASUS

Vi har ett otroligt stort utbud av ASUS gaming laptops och har många alternativ för olika behov. Det finns något för både spelaren och icke-spelaren. Det kan vara så att du uppskattar en eller flera av följande saker:

  • Enormt kraftfulla processorer från Intel Core eller AMD Ryzen
  • Kraftfulla grafikkort från NVIDIA GeForce
  • SSD med stor hårddiskkapacitet

Sammanfattningsvis betyder det: stark hårdvara som ger de allra bästa förutsättningarna för en bra spelupplevelse. Eller kanske du orienterar dig mer mot följande:

  • En snygg skärm med bra upplösning
  • En stilren look med ett coolt tangentbord och bra ljud
  • Kompakt och mobil design

Sammanfattningsvis betyder det: en snygg och smart bärbar dator som kan användas på språng. Oavsett vad du värdesätter har vi en ASUS gamer laptop för dig.

Hitta en ASUS gamer laptop som passar dig

Vi uppmuntrar dig att bläddra i vårt utbud av ASUS gamer bärbara datorer. Du kan sortera efter skärmstorlek, processorer, grafikkort, RAM-minne, vikt, pris eller vad du nu kan tänka dig. Vi hoppas att du kan hitta en ASUS gaming laptop som passar dig.

Om du inte är en spelare och behöver råd, vänligen kontakta oss. Vi är redo och hjälper dig mer än gärna att välja en ASUS gaming laptop. Om du är en passionerad och erfaren gamer, men ändå tvivlar på något, så finns vår kompetenta personal såklart också alltid tillgänglig. Vi älskar att ha tekniskt snack om ASUS-datorer för gaming. Vi ser fram emot att höra från dig!