Om du vill säkerställa underhållning, även när du reser med tåg eller besöker vänner, då är det här sidan för dig. Vi är glada över att kunna erbjuda våra kunder ett brett urval av gamer bärbara datorer från HP. Med en av de coola modellerna nedan är datorspel inte längre något som är reserverat för vardagsrummet eller spelrummet. Du kan helt enkelt packa ner din HP gaming laptop i väskan och ge dig av. Rörligheten är inte minst smart när du ska gå över till dina vänner och hålla i ett LAN-event. Ta en titt på urvalet här och hitta din nästa kraftfulla HP gamer-laptop.

Resultat: 3
Resultat: 3


loader

Stort urval av kraftfulla HP gamer bärbara datorer

En bärbar dator är inte bara en bärbar dator, vilket snabbt blir tydligt när man tittar närmare på HP:s gamer bärbara datorer. I decennier har HP varit kända för sin innovativa design och kraftfulla datorer, och i detta avseende är deras gamer-bärbara datorer absolut inget undantag. Därför är vi här på Fcomputer också glada över att kunna erbjuda ett varierat utbud av de bästa gamer-laptoperna från HP.

Vi kan erbjuda modeller i både den billigare och dyrare delen av prisskalan, så att alla kan delta över budget och behov. Om det är en kraftfull och hårdvaratung gamer-laptop du skulle vilja ha, så är en HP gamer-laptop från Pavillon-serien idealisk. Med en HP gaming laptop har du att göra med en komplett multimediastation som kan hantera både filmer och spel. Självklart håller vi fingret på pulsen i förhållande till de senaste produkterna från den populära tillverkaren.

HP:s profil och spel

Amerikanska HP (Hewlett-Packard) grundades ursprungligen 1939. De är nu ett väletablerat och välrenommerat varumärke som producerar högkvalitativa spelbärbara datorer och annan PC-utrustning. 2021 fick de ett iF designpris för en gamer-laptop i deras Spectre-serie. 2015 fick de ett Reddot-pris för produktdesignen av en gaminglaptop i Omen-serien, och 2022 hedrades de av CES för sin innovation i samma serie. De är en av marknadens stora aktörer och utvecklar kraftfulla och snygga spelbärbara datorer. Det är i grunden därför de får beröm från recensenter och varför kunderna väljer dem.

GPU (Graphics Processing Unit) och CPU (Central Processing Unit)

En av anledningarna till att HP gamer bärbara datorer är lämpliga för spel är den starka hårdvaran. Det är till stor del GPU:n och CPU:n som får dra lasset som de stora spelen ger.

NVIDIA GeForce är en fantastisk serie enormt kraftfulla grafikkort. Man skulle kunna tänka sig en HP gamer laptop med en sådan här. Annars gör AMD och Intel kraftfulla grafikkort. Både AMD Ryzen och Intel Core producerar också kraftfulla processorer. Vi erbjuder HP Gaming-laptops med hårdvara från både NVIDIA GeForce, AMD Ryzen och Intel Core, så du får en kraftfull gamer-laptop som du kan ge den gas med.

RAM och SSD för din HP gaming laptop

RAM (Random Access Memory) är det element i din dator där data lagras under en kort tid. Data som lagras i RAM är data som används aktivt. Det är den del av din dator som låter dig växla mellan program, spel och uppgifter. RAM-minnet är därför viktigt för hastigheten och prestandan hos din HP gamer-laptop. Om du inte spelar de stora och krävande spelen kan du nöja dig med 8 GB RAM, men om du är en passionerad spelare är minst 16 GB RAM till din HP gaming laptop en bra idé.

De flesta av våra HP-datorer för gamer kommer med SSD. SSD (Solid-State Drive) är en nyare och smartare teknik än hårddisken. Hårddisken (Hard Disk Drive) tar längre tid att komma åt data i en slags fram och tillbaka rörelse. SSD kommer åt data mycket mer omedelbart, och det innebär till exempel att HPs spelbärbara datorer med SSD laddar spel snabbare. Som en hardcore-spelare skulle du verkligen vilja ha mer RAM och en SSD i din HP gamer-laptop.

HP gamer laptop har skärm av högsta kvalitet

Det finns många saker du kan tänka på när det gäller din bärbara HP gamer-skärm. Först och främst är det resolutionen. Förr var 1080p-upplösningar mycket använda och mycket populära, men tekniken har avancerat. Nu finns HP gamer-bärbara datorer med 1440p-upplösning (2K eller QHD) eller 4K-upplösning. 2K är dubbelt så hög upplösning som 1080p och 4K är fyra gånger så hög upplösning. Upplösningen mäts i pixlar, som är de minsta komponenterna på skärmen. Ju fler pixlar, desto mer detaljer får du. En större skärm på den bärbara HP gamer-datorn kompletterar en högre upplösning mycket väl.

Uppdateringshastigheten är en beskrivning av hastigheten med vilken bilden på skärmen ändras. 60Hz betyder att bilden ändras 60 gånger per sekund. 60Hz är inte längre särskilt snabbt. Nu kan du få HP spelbärbara datorer med cirka 144Hz. Ju snabbare bilden ändras, desto mer flytande blir bilden. Svarstiden är den tid det tar för datorns utdata att visas på skärmen. Som spelare har du ett högre behov av låg respons tid för att få ett försprång i spel som kräver snabb reaktion.

Kraftfulla och snygga HP-datorer för gaming för alla behov

Med en HP gamer laptop får du en produkt som tillverkaren har tagit fram med största omsorg. Det finns en HP gaming laptop för alla behov. Det är inte bara hårdvaran som står för datorns prestanda som är viktig. Det yttre har också sin rätt. Chiclet-tangentborden som sitter på de flesta spelbärbara datorer är lämpliga för spel. De är mycket hållbara och slits inte lätt ut. Dessutom är de snabbreagerande, platta och platsbesparande. De avger mindre ljud än till exempel mekaniska tangentbord, vilket är trevligt om man är ute offentligt. Vissa av våra HP gamer-bärbara datorer kommer också med det coola RGB-ljuset i tangentbordet. Det är blåsigt och kan vara ganska praktiskt om du spelar i mörkret för LAN.

Slutligen, med en HP gamer laptop får du fantastiskt ljud. Som med allt annat i HPs bärbara speldatorer har Hewlett-Packard utvecklat sina ljudsystem med spelarens spelupplevelse i åtanke. Med Bang & Olufsen ljudsystem i din HP gamer-laptop får du det bästa ljudet som ackompanjerar den kraftfulla hårdvaran. Det finns inget bättre än när alla sinnesintryck spelar ihop i spel!

Hitta HP gamer-datorn som uppfyller precis dina behov

Det finns många alternativ när du ska välja din HP gamer laptop. I filterfunktionen till höger på denna sida kan du sortera urvalet efter pris, tillverkare, processor, grafikkort, skärmstorlek och mycket mer. Vi strävar efter att göra ditt köp så enkelt som möjligt.

Oavsett om du behöver en prisvärd och kompakt bärbar dator för dagligt bruk eller en kraftfull, avancerad HP-dator för gaming, har vi modellen för dig. Vi har bärbara datorer som du både kan se Netflix på med en snygg bild och spela spel på den med de högre grafikinställningarna. Vi är redo att hjälpa dig om du har några frågor om HP gamer bärbara datorer eller om du har några tvivel om vårt utbud. Kontakta oss gärna - vi ser fram emot att höra från dig!