På fcomputer.dk har vi ett brett utbud av nätverksutrustning. På denna sida hittar du vårt stora utbud av utrustning och tillbehör för nätverkssäkerhet. Du kan bland annat få brandvägg, VPN, nätverkssäkerhetsprogram och specialiserade nätverksenheter. Om du behöver en lösning för nätverkssäkerhet, ta en närmare titt på dessa sidor. Se urvalet av alternativ för nätverkssäkerhet nedan så hittar du garanterat en lösning som passar dina behov och önskemål.

Resultat: 875
Resultat: 875


loader

Nätverkssäkerhet – Håll ditt nätverk tryggt och säkert

Vår nätverkssäkerhetskategori innehåller allt du behöver för att hålla ditt nätverk tryggt och säkert. Här hittar du brandväggar, antivirusprogram, VPN-programvara och mycket mer, både för företag och privatpersoner. Vi erbjuder produkter från ledande varumärken och experter inom nätverkssäkerhet, så att du kan känna dig trygg och lugn med ditt nätverk.

Varför behöver jag en brandvägg?

En brandvägg skyddar ditt nätverk mot obehöriga försök att ta sig in på det. Den fungerar som en säkerhetsbarriär mellan ditt interna nätverk och internet.

Vad är VPN och varför behöver jag det?

VPN står för Virtual Private Network och används för att skapa en säker anslutning mellan dig och internet. Det är ett viktigt verktyg för att skydda din internettrafik från oönskade tredje parter.

Vad är en DDOS-attack?

En DDOS-attack är när ett nätverk, en server eller en hemsida översvämmas av trafik från tusentals olika källor samtidigt. Detta kan ta ner hela nätverket eller servern.

Vilket antivirusprogram är bäst?

Det finns många olika antivirusprogram tillgängliga på marknaden. Vi rekommenderar att du väljer ett program från en pålitlig tillverkare och ser till att programvaran har dagliga uppdateringar.

Hur fungerar en brandvägg?

En brandvägg fungerar genom att analysera all trafik som går in och ut från nätverket. Om brandväggen upptäcker något som kan vara farligt eller oönskat stoppas trafiken från att gå igenom.

Är det säkert att använda offentliga Wi-Fi-nätverk?

Offentliga Wi-Fi-nätverk anses vara en säkerhetsrisk eftersom vem som helst kan ansluta till dem. Vi rekommenderar att du använder en VPN-tjänst för att skydda dina uppgifter när du ansluter till offentliga nätverk.

Vad är tvåfaktorsautentisering?

Tvåfaktorsautentisering är en säkerhetsmetod där du förutom ditt lösenord också behöver ange ytterligare en faktor för att bekräfta din identitet, till exempel en kod som skickas till din mobiltelefon. Detta gör det svårare för någon annan att ta sig in på ditt konto.

Fördelar:

  • Skyddar ditt nätverk mot obehörig åtkomst och attacker
  • Ger dig trygghet och säkerhet på internet
  • Hjälper dig att undvika förödande dataförluster

Nackdelar:

  • Kan vara kostsamt att implementera och underhålla
  • Kan orsaka långsamma nätverkshastigheter beroende på vilken säkerhetslösning du använder
  • Kan kräva teknisk expertis för att konfigurera och hantera