Håll dig uppdaterad med omvärlden och dina bekanta med en mobiltelefon från Fcomputer. Vi har ett stort utbud av mobiltelefoner från de största tillverkarna på marknaden som t.ex Apple och Samsung som förser dig med mobiltelefoni av högsta kvalitet. Är du intresserad av en helt ny mobil eller vill du spara pengar på en refurbished mobil? Då kan du välja just det du är intresserad av från vårt utbud av mobiltelefoner.

Resultat: 1005
Resultat: 1005


loader

Enormt onlineutbud av mobiltelefoner hos Fcomputer

Letar du efter en helt ny mobiltelefon? Då har du kommit rätt, då du på denna sida hittar Fcomputer Computers stora utbud av mobiltelefoner från de allra bästa märkena på marknaden. Du hittar mobiltelefoner från LG, Samsung, Apple, Sony, Nokia och många, många fler i vårt onlineutbud.

Om det är en ny mobiltelefon du letar efter kommer du att kunna hitta den här på Fcomputer. Vi har sett till att samla ett urval av mobiltelefoner till både budgetvänliga priser och avancerade priser, i såväl smartphones som de klassiska mobiltelefonerna med knappar. Det finns därför många olika alternativ att välja mellan efter dina önskemål.

Välj rätt mobiltelefon för dina behov

Att välja rätt mobiltelefon kan vara en utmanande uppgift eftersom det finns så många alternativ på marknaden. Vi vill göra det enklare för dig att göra ett genomtänkt val och vi har därför samlat några smarta tips som kan hjälpa dig att fatta rätt beslut:

#1 Tänk noga på din budget

En av de viktigaste att tänka på när du letar efter en ny mobiltelefon är hur mycket du vill lägga på din budget. Priserna kan variera kraftigt på marknaden för mobiltelefoner och priset kan därför betyda mycket i förhållande till vad du vill ha prestandamässigt.

Om du letar efter en grundläggande mobiltelefon som bara kommer att kunna ringa eller skriva SMS, så bör du också ha en relativt liten budget för detta, eftersom dessa telefoner inte kräver en hel del hårdvara – speciellt eftersom det inte är nödvändigt att ha till webben eller använda speciella appar. Vill du ha den senaste och modernaste tekniken i gengäld kan du räkna med att sätta din budget relativt sett högre då mobiltelefoner ofta ligger i en högre prisklass för detta.

#2 Vilket operativsystem föredrar du?

Det finns inte bara ett operativsystem på marknaden för mobiltelefoner, något som du säkert har lagt märke till och du bör därför fundera på om du föredrar iOS eller Android då detta har betydelse för vilken mobiltelefon du ska välja.

Båda operativsystemen har sina för- och nackdelar beroende på dina behov och önskemål och det kan vara bra att noga överväga vilken preferens du har. Du kan t.ex. förvänta dig alltid samma kvalitet från iOS då det är Apple och deras iPhones som kör med detta, medan Android ofta kan se olika ut beroende på vilken tillverkare du väljer – och med det sagt har du också ett större utbud av olika märken.

#3 Skärmstorleken är ofta viktig för många

För många är skärmstorleken på mobiltelefoner avgörande för deras val av vilken mobiltelefon de ska välja. Det finns en tendens att tillverkare på mobiltelefonmarknaden producerar allt större skärmstorlekar och det märks verkligen på de alternativ som finns då många har en relativt stor skärmstorlek. Därför bör du också noga överväga vilken skärmstorlek som passar dina händer och dina skärmbehov bäst och välja rätt storlek för dig.

Fundera på om skärmar ska vara större eller mindre och titta igenom urvalet för att hitta rätt för dig.

#4 Fundera på vilken prestanda du föredrar för dina behov

För många är prestanda något man tänker på när det kommer till val av laptop eller dator, men det kan faktiskt vara en bra idé att fundera över vilken prestanda din mobiltelefon ska ha efter vilka behov du har av den. Om du behöver en mobiltelefon för krävande uppgifter som spel eller redigeringsprogram bör du överväga en mobiltelefon med en kraftfull processor och en hel del RAM.

Om du "bara" behöver använda din mobiltelefon som de flesta vanliga medborgare, så är detta inget du nödvändigtvis ska tänka på då de flesta mobiltelefoner är skapade för vanligt vardagsbruk: sms:a, ringa, scrolla i sociala medier, spela mindre krävande mobil spel och mer.

#5 Kamerafunktioner och upplösning

De flesta mobiltelefoner på marknaden tar fantastiska bilder och kan användas av vem som helst utan problem, men om du vill experimentera med fotografering bör du överväga att välja en mobiltelefon med en exceptionellt bra kamera vad gäller upplösning och pixlar.

Många olika märken av mobiltelefoner

Hos Fcomputer har du möjlighet att välja bland ett hav av olika av de bästa märkena på marknaden för mobiltelefoner. Om du letar efter en specifik tillverkare eller modell av mobiltelefon kan du hitta den just här i vårt onlinesortiment. Du kan bland annat hitta mobiltelefoner från dessa fantastiska märken:

  • Äpple
  • Samsung
  • SOM OSS
  • Doro
  • Huawei
  • Google

Titta igenom vårt utbud och hitta den perfekta mobiltelefonen för dig!

Har du frågor om våra mobiltelefoner eller behöver du hjälp?

Om du har frågor eller behöver råd i förhållande till att välja rätt mobiltelefon är du alltid mer än välkommen att kontakta Fcomputer. Vi finns redo via mail för att ge dig råd om ditt köp av en ny mobiltelefon. Våra kontaktuppgifter hittar du högst upp på sidan.