Är du också galen i att streama de senaste filmerna och serierna? Vill du ha enkel och intuitiv tillgång till de stora streamingleverantörerna som Netflix och Disney+? Med en Google Chromecast får du allt. Den smarta lilla maskinen kopplas enkelt till din TV, och sedan kan du ladda ner alla streamingappar som du har ett abonnemang på. Du kan enkelt hoppa från den ena till den andra, och med en Chromecast kan du även casta direkt från din telefon och andra enheter till din TV. Då har underhållningen aldrig varit enklare och smartare, och du kan hänga med i allt från det helt nya till de gamla klassikerna.

Resultat: 6
Resultat: 6


loader

Köp din Google Chromecast på Fcomputer

Här på Fcomputer kan du enkelt köpa din nya Chromecast. Vi erbjuder både de senaste modellerna och de lite äldre och här kan du läsa mer om skillnaderna mellan dem, så att du kan välja den Chromecast som passar dina behov bäst.

Vi erbjuder även andra företags lösningar, men med Chromecast är du åtminstone garanterad att allt bara fungerar. Google har utvecklat en lösning som är enkel, enkel och billig.

Om din TV också behöver en uppdatering, så att du tillsammans med din nya Chromecast ger dig det ultimata resultatet, ta en titt på vårt stora utbud av TV-apparater till bra priser . Vi kan också hjälpa dig att hitta rätt matchning, så att allt bara spelar ihop.

Hög kvalitet genom alla generationer

Sedan starten 2013 har Chromecast gått igenom många generationer, men gemensamt för dem alla är att de alltid har fungerat, men bara blivit bättre och bättre. De senaste modellerna kan spela upp video i upp till 4K-kvalitet, så att du får knivskarpa upplevelser varje gång.

Behöver det vara lite billigare finns även de läckra HD-modellerna som också ger en snygg bild. Kontrollera först vad din TV kan visa.

Gör det enkelt att bli underhållen

Med en Chromecast får du snabb tillgång till all underhållning du kan önska dig. Den ställer upp enkelt och snabbt, så länge det finns wifi som den går att ansluta till. När det är gjort behöver du bara ladda ner de appar som du vill använda dagligen. Chromecast körs på Android OS, men du kan enkelt använda den tillsammans med en iPhone och andra Apple-produkter.

Du kan styra din Chromecast med en snygg liten fjärrkontroll eller med en annan enhet – som din smartphone. Casta video, musik och annan underhållning. Det är enkelt för dina gäster att casta från sina telefoner om de vill visa dig något eller om du vill se något på en streamingtjänst de har tillgång till.

Ta med dig din Chromecast på semestern

Det är lätt att använda, det är billigt och det är lätt att ta med på en resa. När du väl har ställt in din Chromecast är det superenkelt att ge dig ut på äventyr. Du kan ta den med dig och ansluta den till en TV var du än är. Befinner du dig på hotell eller kanske i ett fritidshus har du alltid dina egna streamingtjänster tillgängliga på tv:n, utan att behöva logga in och bråka med mycket. Du kan också kontrollera i förväg om ditt hotell har en Chromecast som du kan hoppa på. Många av de stora har det nu fixat i sina rum så man slipper ta med det och då vet man allt om hur det fungerar hemifrån. Om du måste ta med dig den är den som tur är liten och snygg, så den tar inte så mycket plats i din resväska. Om du är någonstans utan Wi-Fi kan du fortfarande köra din Chromecast över mobildata, så länge du ser till att du inte tar slut.

Många vill gå ut och se saker och njuta av naturen när de är på semester, men man kan också stöta på långa dagar med regn eller trötta kvällar och då är det trevligt att kunna slänga på en bra film från HBO eller Netflix. Om de vuxna vill sova länge medan barnen vaknar tidigt, sätt på en klassiker från Disney+ som barnen kan njuta av medan du sover på. Då kan ni åka på en resa tillsammans när alla är utvilade och klara. Det är bra med lite variation och man ska även kunna njuta av en film i soffan när man är på semester.

Alltid noggrann vägledning på Fcomputer

Här på Fcomputer är vi noga med att erbjuda grundlig vägledning och råd för alla våra produkter. Om du har frågor om en produkt, eller om du vill ha vägledning om vilken modell av Google Chrome du ska välja, står våra kompetenta medarbetare redo att hjälpa dig vidare.

Om du är osäker på om din TV och Chromecast är kompatibla kan vi också enkelt hjälpa dig att hitta svaret, så att du tryggt kan köpa din nya Chromecast av oss.

Du når oss på telefon 70 60 60 64 eller via chatten när vi har öppet. Annars kan du också alltid skicka ett e-postmeddelande till oss på fcomputer.se om du föredrar det. Vi är redo att hjälpa till med alla dina frågor, så vänligen meddela oss om det är något.

Leverans och retur

Ditt köp ska vara så enkelt och billigt som möjligt, därför har vi ett riktigt bra erbjudande på fri leverans med postnord. Du väljer helt enkelt leverans med postnord till PakkeShop, och då är leverans på alla storlekar av försändelser gratis. Det är enkelt, och du behöver inte sitta och gissa vad leveransen kommer att kosta.

Om du vill lämna tillbaka din Chromecast är det såklart också möjligt. Vi har hela tre veckors ångerrätt så det finns gott om tid att returnera om du ångrar köpet.

Du kan också hämta och returnera dina varor i våra två butiker i Tilst, nära Aarhus, och på Frederiksberg, i Köpenhamn. Kolla bara våra öppettider så att du inte missar något. Du kommer alltid att mötas av våra trevliga medarbetare som står redo att hjälpa dig.

FAQ

Kan jag streama gratis med min Chromecast?

När du har köpt din Chromecast är den gratis att konfigurera, men du måste fortfarande prenumerera på apparna du streamar från, som Netflix och Disney+.

Hur mycket kostar leveransen?

Leveransen är alltid gratis när du väljer leverans till PakkeShop med postnord. Du kan också beställa för gratis hämtning i våra butiker nära Århus och Köpenhamn.

Är en Chromecast lätt att ta med på semestern?

Ja, den är väldigt lätt att flytta, så du kan streama från sommarstugan, hotellet osv. Släng det bara i väskan.