Här på Fcomputer.se hittar du alltid många spännande produkter inom kategorin POS-monitorer. Vi har flera varianter i lager, och säljer märken som BIXOLON och HP. Två varumärken som utmärker sig inom POS-monitorer, genom att de alltid levererar högkvalitativa produkter som är perfekt anpassade till många olika butiksmiljöer och som är lätta att använda. Skulle det hända att du har frågor, till exempel angående vilken typ av POS-monitor som passar bäst för just din butik, eller liknande, är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst. Då ger vi dig gärna ett bra tips eller två på vägen.

Resultat: 27
Resultat: 27


loader

POS-skärmar FAQ

Vad är en POS-skärm?

En POS-skärm är en datorskärm som används i kassasystem för att visa priser, vara information och transaktionsdetaljer.

Behöver jag en särskild dator för att använda en POS-skärm?

En POS-skärm kan användas med vilken dator som helst, så länge som den har rätt programvara för att hantera kassaflödet.

Vad är fördelen med en touch-screen POS-skärm?

En touch-screen POS-skärm underlättar kassaarbetet genom att elimenera användandet av fysiska knappar och tangentbord. Detta sparar tid, gör processer enklare och minskar risken för felinmatningar.

Hur lätt är det att installera en POS-skärm i mitt kassasystem?

Installationen av en POS-skärm är enkel och kräver minimal teknisk kunskap. De flesta POS-skärmar kan anslutas till kassasystemet via USB eller HDMI-portar och kan användas direkt efter installation.

Vilken storlek ska jag välja för min POS-skärm?

Storleken på POS-skärmen beror på storleken på kassan och antalet transaktioner som görs. För mindre kassor kan en mindre skärm fungera, medan större butiker och snabbköp är mer lämpade för större skärmar.

Effektivisera ditt kassaarbete med en POS-skärm

Med en POS-skärm i ditt kassasystem, kan du effektivisera ditt företags arbetsflöde och minska riskerna för felinmatningar. POS-skärmar har blivit en standardkomponent i många företags kassasystem, oavsett storlek på butiken eller antalet transaktioner som görs.

En POS-skärm jämfört med traditionella kassaterminaler har möjligheten att visa produktinformation, kampanjer eller annan relevant information på skärmen.

Touch screen teknologi är oftast en valmöjlighet och innebär att inmatning via tangentbord och mus elimineras, vilket sparar tid och minskar risken för felinmatningar. POS-skärmar har också en hög kontrast och visar en tydlig bild, vilket ökar användarvänligheten och minskar stress i en högpresterande miljö.

Vilken POS-skärm passar bäst för mitt företag?

Inspektera ditt företags kassaområde och bestäm vilken storlek din POS-skärm ska ha. En mindre POS-skärm passar i allmänhet en mindre butik, medan en större POS-skärm passar en större butik eller snabbköp.

Välj också den mest lämpliga tekniska aspekten för ditt företag. Om du har hög personalomsättning är en skärm med touch screen överlägsen för att spara tid och minska risken för felinmatningar.

När du köper en POS-skärm, var säker på att den har rätt programvara för att hantera ditt kassasystem.

Vilken är den bästa placeringen för min POS-skärm?

Typiskt brukar POS-skärmen placeras framför kassan och inom synhåll för både kassörskan och kunden. Det rekommenderas att POS-skärmen är placerat i ett område med bra belysning och utan hinder i synfältet för både kassörskan och kunden.

Placera POS -skärmen i en överblickbar position där kassörskan kan övervaka skärmen och samtidigt ha full uppmärksamhet på kundens aktiviteter på kassan.