Resultat: 173
Resultat: 173


loader

STAEDTLER tuschpennor FAQ

Vilka färger finns tillgängliga?

STAEDTLER tuschpennor kommer i en mängd olika färger. Från ljusa toner som rosa och himmelsblå till djupa toner som mörkgrön och vinröd. Det finns också flera nyanser av svart och grå, inklusive en vattenfast variant.

Kan tuschpennor användas på olika ytor?

STAEDTLER tuschpennor har en mångsidig formula som gör att de kan användas på olika ytor, inklusive papper, kartong, plast och metall. De är också idealiska för designprojekt på tyg eller keramik.

Är tuschpennor vattenfasta?

Ja, vissa STAEDTLER tuschpennor är vattenfasta och lämpliga för användning under blötare förhållanden. Dessa är perfekta för utomhus konstverk eller för att skriva på ytor som kan bli fuktiga.

Finns det märkbar lukt från tuschpennorna?

Nej, STAEDTLER tuschpennor har en låg lukt och är fria från skadliga lösningsmedel. Detta gör dem till ett miljövänligt val för både professionella och hobbyanvändare.

Är tuschpennor lämpliga för användning i skolan?

Ja, tuschpennor från STAEDTLER är perfekta för användning i skolan och är lätta att använda för både elever och lärare. De kommer i en mängd olika färger och lämpar sig för olika projekt och uppgifter.

Allt du behöver veta om STAEDTLER tuschpennor

STAEDTLER är ett varumärke som är känt för högkvalitativa och pålitliga skrivinstrument, och tuschpennorna från detta varumärke är inget undantag. Med hög pigmentering och en smidig formula är dessa tuschpennor idealiska för en mängd olika applikationer. Läs vidare för att lära dig mer om dessa fantastiska pennor.

Varför du bör använda STAEDTLER tuschpennor i din konstverksamhet

STAEDTLER tuschpennor är idealiska för konstnärer av alla kunskapsnivåer, från hobbyentusiaster till yrkesverksamma. Dessa pennor erbjuder en djup och levande färg, tillsammans med en mångsidig formula som fungerar på en mängd olika ytor. Med en mångfald av färger att välja mellan och en vattenfast variant som gör att flyta i blötare förhållanden, är dessa pennor perfekta för alla typer av konstverksamhet.

Hur STAEDTLER tuschpennor kan hjälpa eleverna att ta sin inlämnade skoluppgift till nya höjder

STAEDTLER tuschpennor är det perfekta skrivverktyget för elever i alla skolnivåer samt deras lärare. Dessa pennor erbjuder rika och djärva färger, vilket gör att eleverna kan skapa fantastiska projekt och presentationer. Med tuschpennor som passar till alla typer av ytor är de lämpliga att använda för en mängd olika skoluppgifter, däribland vetenskapliga diagram, matteproblem och konstprojekt.