Tillbehör för monitorer

Vi är glada över att kunna erbjuda våra kunder ett brett urval av hårdvara och utrustning till konkurrenskraftiga priser. Vi har därför även ett enormt utbud av tillbehör till skärmar, från några av marknadens bästa och populäraste märken. Behöver du några tillbehör till din skärm och vill vara säker på rätt kvalitet har du därför kommit rätt. Oavsett om du behöver en ytrengöringsmedel, skärmrengöringsspray eller något annat, erbjuder vi ett brett utbud av skärmtillbehör för dig. Ta en titt på vårt breda urval av monitortillbehör nedan och gör ett fynd.

Resultat: 2450
Resultat: 2450


loader

Tillbehör för skärmar i alla nyanser

På Fcomputer vill vi kunna möta alla behov. Letar du efter några speciella tillbehör till din skärm finns det därför stora möjligheter att hitta precis det du behöver. Oavsett om du behöver något speciellt till din surfplatta, datorskärm eller något annat så får du inte missa vårt utbud av displaytillbehör. Vi strävar efter att hålla priserna så låga som möjligt, så att du kan göra ett bra köp oavsett din budget.

I vårt sortiment av tillbehör för monitorer hittar du bland annat ett antal produkter inom:

  • Fästen för skärmar

  • Rengöringsprodukter för skärmar

  • Sekretessfilter för din skärm

  • Glasögon med blåljusfilter

  • Datorvagn med hjul

  • Och många andra tillbehör för bildskärmar

Nedan har vi beskrivit dessa kategorier av monitortillbehör mer i detalj, så att du snabbt kan bilda dig en överblick över de produkter inom monitortillbehör som vi kan erbjuda dig.

Fästen för skärmar

I vårt sortiment av tillbehör för skärmar hittar du ett stort urval av fästen för skärmar. Vårt fäste är ett oumbärligt skärmtillbehör som gör att du kan montera våra skärmar på praktiskt taget vilken yta som helst. Vi har både gott om alternativ inom väggbeslag och bordsbeslag, som passar alla typer av väggar och bord.

Väggfäste för skärm: Monteras ofta mycket enkelt med en skruvsats. Fästet vilar på väggen så att det enkelt kan bära upp din monitors vikt. Många av våra modeller är utrustade med ett antal frihetsgrader, vilket gör det möjligt att rotera, luta, höja, sänka, dra och skjuta skärmen. Detta gör det väldigt enkelt för dig att justera skärmens position så att den är helt idealisk i förhållande till var du sitter eller ligger.

Bordsfäste för bildskärm: Om du har din dator och bildskärm på ett skrivbord bör du överväga ett bordsfäste för din bildskärm. Bordsfästet monteras mycket enkelt på bordet med ett skruvsystem. Våra modeller av bordsbeslag finns både för en enstaka skärm, för flera skärmar och även för specialskärmar, såsom en böjd skärm. Det finns möjlighet att välja ett bordsfäste som ger dig full kontroll över din skärms placering i förhållande till bordet.

Produkter för rengöring av skärmar

Damm och smuts byggs upp med tiden som ett lager på alla bildskärmar. Då det inte rekommenderas att rengöra skärmen med vattenbaserade produkter finns det rengöringsprodukter som är speciellt framtagna för att rengöra din skärm utan risk för att skada den.

Om du ofta upptäcker att din skärm är dammig eller smutsig kan det vara riktigt skönt att ha en rengöringsspray precis bredvid monitorn, så att du snabbt och enkelt kan rengöra den innan du ska använda den. Det är väldigt enkelt. Du stänger av skärmen, sprejar ett tunt lager på hela skärmens yta och torkar av den med en mikrofiberduk. På så sätt slipper du irriterande fläckar och damm i bilden, så nu kan du koppla av till din favoritserie.

I vårt utbud av tillbehör för skärmar hittar du rengöringsprodukter för LCD, LED OLED och plasmaskärmar med mikrofiberduk ingår.

Sekretessfilter

Som ett extra tillbehör till skärmar kan vi erbjuda ett urval av sekretessfilter. Dessa filter gör det möjligt att förhindra nyfikna personer i din närhet från att följa vad du gör på din skärm. Sekretessfiltren består av ett filter genom vilket ljuset passerar vinkelrätt och som bara avger en liten mängd ljus i större vinklar från skärmen. För den nyfikne som sitter bredvid dig på bussen, tåget eller flyget blir skärmen istället helt suddig eller mörk.

Ett sekretessfilter är ett smart skärmtillbehör som är väldigt enkelt att installera på din skärm. Du fäster helt enkelt de medföljande dubbelhäftande fästena och sedan kan du enkelt ta på eller av sekretessfiltret när du behöver det.

Innan du köper ditt sekretessfilter, kom ihåg att se till att dimensionerna på filtret matchar dimensionerna (bredd och höjd) på din bildskärm. Som tur är har vi ett större urval av integritetsfilter i vårt urval av tillbehör för skärmar, så du kan enkelt hitta ett filter som passar just din skärm.

Glasögon med blåljusfilter

Tillbringar du många timmar om dagen framför din skärm? I så fall utsätts dina ögon för en stor mängd blått ljus under dagen. Stora mängder blått ljus kan göra dina ögon trötta och om du använder din skärm sent in på kvällen kan det blå ljuset göra det svårt för dig att somna. Det rekommenderas generellt att du försöker minska mängden blått ljus som du utsätts för under dagen.

Ett smart skärmtillbehör som hjälper dig att undvika stora mängder blått ljus är ett par glasögon med blåljusfilter. Glasögonen fungerar som solglasögon, men istället för att göra allt mörkare blockerar de helt enkelt de blå ljusvågorna i den korta änden av ljusspektrumet.

Glasögonen, som du hittar under våra tillbehör för skärmar, har snygg design och sitter väldigt bekvämt. Vi har ett större utbud så du kan hitta några glasögon med blåljusfilter som passar just dig.

Datorvagn med hjul

Behöver du en dator och bildskärm som är mobil? Då hittar du här i kategorin tillbehör till skärmar flera modeller av datorvagnar med hjul. Med en datorvagn med hjul har du möjlighet att placera hela datoruppsättningen (bärbar dator, mus, tangentbord, högtalare och bildskärm) på ett ställe, vilket gör det väldigt enkelt att flytta runt.

Datorvagnarna finns i många olika modeller som passar olika behov. Har du t.ex. behöver en datorvagn med lådor som rymmer mycket, denna hittar du enkelt i vår kategori tillbehör för bildskärmar.

Skärmtillbehör från de bästa märkena

Om du vill vara säker på att kvaliteten på dina bildskärmstillbehör är i topp, bör du inte lura dig själv genom att ta en titt på vårt utbud. Vi kan locka med tillbehör till skärmar från en lång rad erkända tillverkare med mångårig erfarenhet på marknaden, såsom Sandberg, AOC, Samsung och Philips.

Utrustning från AOC

AOC gör snygga tillbehör till sina bildskärmar. Behöver du en arm för att montera dina spelmonitorer hittar du bra alternativ från AOC.

Philips stöder din bildskärm

Med armar och fästen för montering, levererar Philip all rätt utrustning för din skärm.

Samsung har allt

Store Samsung har alla monitortillbehör du kan behöva. Fästen, armar och mycket mer.

Ställ alla dina frågor

Om du har några frågor angående våra tillbehör för skärmar, eller om du är intresserad av att höra mer om specifika produkter, är du mer än välkommen att kontakta vår kundtjänst.

FAQ

Ska jag välja tillbehör från min bildskärms märke?

Det är inte alltid nödvändigt, men det gör det lättare att se till att de är kompatibla.

Kan jag byta ut mina tillbehör?

Ja, om de inte används kan dina varor bytas ut i tre veckor.