Är du galen i virtuell verklighet, eller har du funderat på att investera i det och testa det? Med vårt stora utbud av VR-headset finns det något för alla som vill prova virtuell verklighet. Här på Fcomputer hittar du VR-headset för många olika konsoler och spel som du kan utforska i timmar. Här hittar du VR-headset som kan användas av både barn och vuxna för en mängd roliga spel och scenarier. Ta en titt på vårt vilda utbud, och läs mer om dem och alternativen längre ner på sidan här.

Resultat: 11
Resultat: 11


loader

Köp de coolaste VR-headseten hos Fcomputer

Det spelar ingen roll om du är en inbiten spelare eller om du bara tycker att VR är en rolig grej att utforska, du kan hitta ditt nya VR-headset här på Fcomputer. Vårt breda utbud gör att det finns ett VR-headset som passar alla huvuden. De flesta VR-headset kan enkelt justeras för att passa alla storlekar - stora som små.

Vi bär både den läckra klassikern, Oculus (även känd som Meta), och märken som Sony. Det finns VR-headset för både PC, konsoler och för enbart användning, så det är bara att välja vilka behov du har.

VR-headset för PC

Om du är en PC-spelare kan du välja ett VR-headset som kan kopplas till din PC. Då kan du spela många av dina favoritspel i VR. Det betyder att du verkligen kan fördjupa dig i spelets värld. När du sätter på dig ditt VR-headset förflyttas du till en annan värld. Du kan ge dig ut på äventyr med alver, skjuta fiender, lösa uppdrag och mycket mer.

VR-headset för konsol

Du kan även få VR-headset som passar konsoler. Sony har själva gjort modeller som passar deras PlayStation. De flesta av dem fungerar för PS4 och PS5, och här kan du även spela vissa spel i VR.

VR-headset utan PC och konsol

Vissa VR-headset behöver inte ens en PC eller konsol för att använda dem. Här tar du helt enkelt på dig VR-glasögonen, och sedan kan du välja spel direkt i systemet på ditt headset.

Ett VR-headset kan användas för många olika ändamål

Det finns verkligen många olika möjligheter för skoj och lek med ett VR-headset. För att det ska fungera optimalt brukar man också ha någon form av kontroller i varje hand, så man kan interagera bättre med programmet. Du kan träna, spela, spela och mycket mer. Det är bara att börja utforska möjligheterna.

Spela klassikerna i en ny version

Med ditt headset kan du spela flera av de välkända spelen, men att spela dem i VR är en helt ny upplevelse. Du kommer verkligen djupt in i spelets värld, och det kommer att kännas som att du själv är inne i spelet. Du kommer nära de andra karaktärerna och du kommer att känna att de har rätt storlek för dig. Med ett VR-headset stängs även den verkliga världen helt ute, så att du inte distraheras av omvärlden när du vill fördjupa dig helt i spelet.

vissa headset kan också fungera tillsammans, så om ni är fler kan ni spela tillsammans. Det är roligt och socialt att spela så här.

Träna med ditt VR-headset

Om du redan älskar alla typer av sporter, eller skulle du vilja börja sporta, kan du få mycket glädje av ett VR-headset.

Här kan du utöva alla typer av sporter. Med en handkontroll i handen kan du snabbt stå med en badmintonracket, en bowlingklot eller kanske en basketboll. Här kan du spela ensam, med vänner, eller hur du vill.

Även i VR-spel som inte är sportrelaterade rör man sig faktiskt ganska mycket. Vill du verkligen ha ett bra träningspass finns det även fitnessprogram där du effektivt kan bränna mycket kalorier på ett extra roligt sätt.

VR-headset används till och med för träning på platser som militären och mycket mer. Det kan kännas väldigt verkligt, så det är självklart att träna svåra eller farliga saker i en lugn miljö, så att man lättare kan hantera dem i verkligheten.

VR-headset och glasögon

Många tror att man inte kan använda VR om man använder glasögon. Så är fallet med vissa modeller, eftersom de inte kan anpassas till olika styrkor, eller så finns det helt enkelt inte plats för dina glasögon. Det finns dock många modeller som är perfekta att använda med glasögon. Du behöver bara sätta på dem försiktigt och se till att dina glasögon är helt rena.

Finns de inte där kan du köpa tillägg till ditt headset så att det blir tillräckligt djupt för användning med glasögon.

Alla kan därför uppleva virtuell verklighet.

Få vägledning om val av modell

Det kan vara svårt att bedöma vilket VR-headset som passar dina behov bäst. Du kan läsa om var och en, men om du fortfarande är tveksam är vi också redo att hjälpa dig att fatta rätt beslut för dig.

Vår kompetenta personal kan ge dig råd om alla aspekter av dina alternativ. Du kan kontakta oss på många sätt, så du väljer bara den som passar dig bäst.

FAQ

Passar alla VR-headset med alla maskiner?

Nej, vissa kan användas ensamma, medan andra måste kopplas till specifika konsoler eller en PC. Det kan du se i den individuella modellen.

Kan jag byta ut mitt headset?

Ja, om den är oanvänd kan du alltid byta den i upp till 3 veckor.