Tolino är en smart och elegant e-boksläsare som gör att du kan läsa e-böcker och lyssna på ljudböcker på språng eller hemma. Med en tolino får du ett lätt och bärbart läsverktyg som gör din läsning ännu mer effektiv. Nu behöver du inte längre bära med dig en tung fysisk eller bestämma vilken bok du helst vill bära med dig fram och tillbaka. Med en tolino får du en eBook Reader som kan ha alla dina favoritböcker nära till hands – utan att de behöver väga för mycket eller att du behöver välja vilken du helst vill ha med dig. Se vårt starka urval av tolino eReaders nedan.

Resultat: 0
Resultat: 0


loader

Inga produkter hittades

Njut av de senaste e-böckerna med en tolino av god tysk kvalitet

Är du intresserad av bra tyskt hantverk som bara fungerar som det ska och är tillverkat av material av rätt kvalitet? Då har du kommit rätt. En tolino ger dig den välkända kvaliteten och hantverket som är känt från Tyskland. Du får en eBook Reader som är enkel och elegant, ergonomisk att hålla i och som gör vad den ska. Utöver det är det också en budgetvänlig eBook Reader, då du kan hitta den till ett riktigt bra pris i vårt sortiment.

Med en tolino kan du läsa alla de senaste e-böckerna på marknaden på ett riktigt bekvämt och bekvämt sätt hemma och på språng. Du har tillgång till tusentals böcker online, som du enkelt kan komma åt på en tolino eReader utan några större problem.

Om du letar efter en eBook Reader som är bekväm att hålla i, bra kvalitet och snygg att titta på och som dessutom är budgetvänlig. Då är en tolino något för dig.

Med tolino kan du läsa dina favoritböcker oavsett format

Med en tolino kan du läsa alla böcker du vill, men så långt det är möjligt kan du bara välja mellan vissa filformat när det kommer till de e-böcker du vill låsa på din tolino eReader. Med en tolino kan du läsa majoriteten av de mest använda e-boksformaten som ePUB och PDF. De stöds fullt ut av e-boksläsaren. Det är också möjligt att läsa filer i TXT-format.

tolino har ett intuitivt och användarvänligt gränssnitt som gör det enkelt att organisera och söka efter e-böcker. Så när du har dem nedladdade på din tolino eReader kan du också enkelt hitta dem när du vill läsa dem. Du organiserar dem bara som du vill och som är vettigt för dig.

Vill du stödja ditt lokala bibliotek? Du har möjlighet att läsa alla ditt biblioteks e-böcker på din tolino eReader. Du lånar helt enkelt dina e-böcker via ditt biblioteks egen hemsida och sedan laddar du helt enkelt ner dem till din tolino. Det är enkelt och lätt. Du kan också använda den inbyggda webbläsaren i din tolino, där du kan låna, ladda ner och lämna tillbaka dina lånade e-böcker.

tolino ger dig oändliga möjligheter

Med en tolino har du nästan oändliga möjligheter att läsa vad du vill. Det finns gott om plats i e-boksläsaren, den är bekväm och lätt och du kan enkelt ta den med dig vart du än reser. Du har möjlighet att få tillgång till ett hav av böcker på alla möjliga språk, av alla stora och små författare i världen, och du kan även få dem till riktigt bra priser. E-böcker är riktigt budgetvänliga jämfört med fysiska böcker och det här är smart om du är typen som kan läsa hundratals till tusentals böcker om året.

Med tolino har du tillgång till tusentals digitala böcker som du kan köpa eller hyra från olika delar av internet. Det betyder att du inte längre behöver begränsa dig till att bara köpa böcker från din lokala bokhandel. Du kan läsa hur många böcker du vill, och du har alltid tillgång till helt nya titlar direkt. Du kan också hitta fler titlar från ditt lokala bibliotek, så det är bara att sätta igång.

Läser du mycket kan du bara vara nöjd med en tolino. Beroende på modell och lagring kan en tolino eBook Reader ha mellan 2 000 och 6 000 e-böcker nedladdade samtidigt. Och du har möjlighet att ha ännu fler e-böcker i ditt tolino Cloud, redo att laddas ner om du har ännu fler böcker än 6 000! Du kan därför också säkert ta bort dina nedladdade böcker, eftersom de alltid finns i ditt tolino Cloud.

När din tolino eBook Reader är i "viloläge" visas en skärmsläckare. Du kan välja detta helt själv. Så om du har en favoritbild som bara behöver vara din bakgrund kan du enkelt lägga till den i din tolino via USB-anslutning till din dator.

Det finns därför nästan oändliga möjligheter att göra din läsupplevelse med en tolino till något alldeles speciellt.

Utforska tolinos smarta funktioner medan du läser

Med en tolino får du också ett brett utbud av funktioner som gör läsningen på en eBook Reader ännu mer läcker. Det finns till exempel en inbyggd ljudfunktion som gör att du kan lyssna på ljudböcker när du använder din tolino. Så du kan inte bara läsa e-böcker, du kan också lyssna på de allra senaste ljudböckerna på marknaden. Det är smart.

Är du också galen i att markera alla dina favoritplatser i en bok, kommentera meningar som betyder något väldigt speciellt för dig och skriva små anteckningar varje gång du kommer till en punkt i boken som du tycker är viktig? Då är en tolino ett bra val för dig. Här får du även möjlighet att göra allt detta, samt markera dina favoritsidor i boken med ett digitalt bokmärke, så att du alltid kan komma ihåg de viktigaste detaljerna i din e-bok.

Skulle du vilja kunna slå upp ord och fraser som är på ett främmande språk som du inte kan? Då har du möjlighet att ladda ner flera olika smarta ordböcker direkt till din tolino. Om du läser böcker på ett främmande språk eller håller på med en bok som då och då har ord på andra språk kan du alltid slå upp vad de betyder om du är tveksam.

Välj helt själv hur din läsupplevelse ska vara med en tolino eReader

Du har möjlighet att välja hur du föredrar att läsa på din tolino. Du kan därför redigera sättet du vänder på – du kan på ett enkelt och enkelt sätt bara trycka ner på höger sida när du vill läsa nästa sida, men vissa modeller ger dig även möjlighet att gå till nästa sida genom att andra metoder. Du kan därför välja vad du föredrar beroende på modell och inställningar. Är du vänsterhänt? Då kan du också se till att du kan vända boken med vänster hand istället för höger hand!

Som alltid kan du ändra teckensnitt, teckenstorlek, ljusstyrka, bakgrundsfärg och mer.

Det går även bra att dela upp alla dina böcker i olika pärmar, där du helt själv väljer vilken metod de ska delas in i. Vill du ha alla böcker om djur i en mapp? Sedan skapar du bara en mapp som heter till exempel "Djur" och lägger till alla böcker om den i mappen. De kommer alltid att finnas på ditt allmänna bibliotek, men det är smart för dig som gillar att ha överblick.

Har du frågor om vårt utbud av tolino eReaders?

Om du är intresserad av en tolino eller annan eBook Reader ur vårt sortiment, men är osäker på vilken som är perfekt för dina behov, är du mer än välkommen att kontakta Fcomputers duktiga kundtjänst.