Här på Fcomputer vi gärna ett stort och varierat utbud av surfplattor från några av marknadens största och mest populära varumärken. Om du behöver en prisvärd, elegant och väldesignad surfplatta kan du säkert hitta rätt på den här sidan. Vi har allt från enkla surfplattor till helt budgetvänliga priser, till avancerade surfplattor/laptophybrider. Vi har surfplattor som passar allas behov, oavsett om den ska användas till fritid, studier eller arbete. Ta en närmare titt på det breda utbudet av vackra surfplattor nedan och hitta precis den modell som passar dina behov och önskemål.

Resultat: 606
Resultat: 606


loader

Hitta din nya surfplatta här på Fcomputer

Om du letar efter en ny snygg surfplatta för underhållning på språng, till jobbet eller studiet ska du absolut ta en titt på vårt stora utbud här på hemsidan. Värderar du en elegant design, bra ljud och kristallklar bildkvalitet? Eller är du mest bekymrad över processorkraft eller säkerhet? Har du ett begränsat köpbelopp? Oavsett dina krav har vi på Fcomputer ett stort utbud av kraftfulla och lätta surfplattor. Hos oss har du möjlighet att välja just den surfplatta som passar dig vad gäller märke, modell och prisklass. Oavsett vilken surfplatta du väljer kan du vara säker på att den är av hög kvalitet och till ett pris som inte spränger din budget.

Vi har gott om smarta surfplattor för arbete och studier

Behöver du en ny dator till jobbet eller för dina studier kan en surfplatta vara ett smart alternativ till en bärbar dator. Surfplattor är mycket populära bland studenter och anställda på företag och det finns flera anledningar till detta. Många av våra surfplattor har många av samma funktioner som en traditionell bärbar dator. Å andra sidan är den mycket lättare och tar mycket mindre plats än en bärbar dator. Det är därför praktiskt att ha med sig i väskan och är väldigt praktiskt för att få lite arbete gjort på språng. Det gör det inte mycket lättare att göra anteckningar till en föreläsning eller för ett möte med kollegor. Väljer du en av de smarta modellerna med löstagbart tangentbord kommer du ännu närmare funktionaliteten hos en bärbar dator och du kan arbeta ännu mer effektivt.

Timmar av underhållning till hands

En bra surfplatta erbjuder otaliga timmar av surfing, spel och förstklassig underhållning för alla. Allt kommer med en surfplatta packad i en mycket hanterbar storlek som du kan njuta av var som helst. Förstklassig ljud- och bildkvalitet säkerställer bra filmupplevelser, musik och spänning med poddar eller ljudböcker i timmar. Tiden går mycket snabbare på resan med hela familjen när underhållningen säkras med en bra surfplatta. En lång batteritid gör att du kan njuta av alla möjligheter som en surfplatta erbjuder, även på långa resor.

Om hela familjen använder surfplattan är det sinnesro att kunna ställa in den för barnläge. På så sätt kan du vara säker på att barnen bara har tillgång till barnsäkert innehåll. Med barnskydd kan du styra vad dina barn ser och hur länge. Du kan också göra mycket för dina barns komfort och hälsa när de sitter med sin surfplatta. Många märken och modeller har inbyggd teknik för att skydda ögonen och minska skadligt blått ljus som kan störa barns sömn.

Gör driften av din Smart Home-utrustning enklare

Allt fler har anammat Smart Home-tekniken de senaste åren, eftersom assistenter som Amazon Alexa och Google Assistant gör vardagen enklare på många sätt. Det finns nu ett hav av Smart Home-teknologier som kan styra allt från säkerhetsutrustning, belysning, värme och el via appar och röststyrning. Väljer du till exempel en surfplatta från Lenovo kan du använda röststyrning och appar på din Lenovo surfplatta för att göra din administration av Google Assistant eller Amazon Alexa ännu mer personlig och säker.

Kompromissa inte med säkerheten för din nya surfplatta

Med en surfplatta från Fcomputer behöver du inte kompromissa med säkerheten på nätet, varken för dig eller din familj. Våra surfplattor har en mängd olika alternativ för att säkra din rörelse online och i offentliga utrymmen. Smartkortläsare, IR-kameror för ansiktsigenkänning och fingeravtrycksläsare är bara några av säkerhetsåtgärderna som många av våra modeller har inbyggt i sin hårdvara. Beroende på tillverkare och modell har din surfplatta massor av alternativ för säkerhetsprogram som gör att du kan komma åt ditt trådlösa nätverk och surfa på Internet säkert.

Enormt utbud av surfplattor från världens ledande tillverkare

För att säkerställa att våra kunder blir nöjda med sin surfplatta har vi ett stort urval av de bästa tillverkarna på marknaden. Det är därför du på Fcomputer kan hitta surfplattor från Acer, Microsoft, ASUS, Dell och många fler.

Vi kan bland annat erbjuda flera modeller från Microsofts Surface-serie, som kombinerar det bästa av bärbara datorer och surfplattor i en elegant lösning. Med en surfplatta/laptop-hybrid från Surface-serien klarar du både arbetsuppgifter och vardagliga sysslor, samtidigt som du har enkel tillgång till underhållning och fritidsaktiviteter.

Du kan även hitta surfplattor från Dell som förutom att ha stark prestanda, gott om säkerhetsfunktioner och en genomtänkt design också är framtagna med fokus på hållbarhet. Dell använder vattenbaserade färger och förpackningsbrickor gjorda av återvunnet material. På så sätt hjälper du till att tänka på miljön när du köper din nästa surfplatta.

Vi jobbar alltid hårt för att hålla vårt utbud av surfplattor uppdaterat och vi lägger regelbundet till nya modeller i vårt sortiment. Har du frågor angående våra surfplattor i allmänhet, eller för specifika modeller eller serier, är du självklart varmt välkommen att kontakta oss i vår kundtjänst.