Behöver du en ny iPad eller surfplatta? Och har du funderat på att köpa en begagnad? Då har du kommit till rätt sida. Här på Fcomputer har vi utvecklat vårt eget refurbished varumärke upcycle it. Upcycle det är begagnad IT-utrustning som vi återställer och säljer otroligt billigt till dig.

Så om du letar efter en bra men begagnad iPad eller surfplatta, håll dig kvar på sidan här och kolla in vårt utbud. Vi är mycket stolta över att vår upcycle it kategori endast innehåller varor som vi kan gå i god för. Du får därför en begagnad iPad av mycket hög kvalitet, som våra experter har testat och fixat vid behov.

Välj mellan olika kvaliteter, beroende på hur mycket du vill att det ska vara.

Vi på Fcomputer hoppas att du hittar precis det du letar efter. Så kika gärna in på sidan här.

Resultat: 10
Resultat: 10


loader

Fcomputer koncept upcycle It - vad är det?

På Fcomputer är vi otroligt stolta över vårt refurbished varumärke upcycle it. Hos oss i Fcomputer är vi mycket måna om vår miljö. Vi vet att vi som teknikföretag har en relativt hög förbrukning av CO 2 , och därför är upcycle it vårt sätt att ge tillbaka.

Upcycle det är vårt varumärke för begagnad IT-utrustning, inklusive begagnade ipads och surfplattor. Det fungerar så här:

Vi får en begagnad iPad → Våra experter kollar igenom den → Ge den ett betyg → Ändra de delar som kan måste bytas ut → Vi säljer den till dig till ett bra pris.

När vi får in en begagnad iPad genom dörren ger vi den ett betyg – det vill säga vi bedömer dess skick i kategorierna A, B eller C. A är bäst, B näst bäst etc. Men du kan vara säker på att nej oavsett vilket betyg du väljer får du en superbra och funktionell produkt. Det är därför en bra idé att kolla vilken årgång produkten är och vilken kvalitet våra experter har betygsatt den till.

Om du inte alls gillar tecken på användning, och du vill att det ska se så nytt ut som möjligt, så ska du välja betyg A. Om det är för barnbarnen, och det spelar egentligen ingen roll att det ser nytt ut, då du kan enkelt välja betyg C. Då får du det också billigare.
Betyg A kostar naturligtvis lite mer än betyg C. Du kan därför välja precis det behov som passar din ekonomi.

Det är därför du ska köpa en begagnad surfplatta

Du funderar garanterat på att köpa en surfplatta just nu och du kanske är osäker på om du ska köpa en ny eller begagnad. Vi skulle vilja ge våra använda surfplattor upcycle it märket ett försök. Det är begagnade surfplattor som vi har reparerat och sett till att fungera felfritt.

Så när vi rekommenderar dig att köpa en begagnad surfplatta finns det flera anledningar:

1: Du sparar mycket pengar genom att köpa refurbished

2: När du köper en begagnad surfplatta av oss får du 3 års tillverkargaranti

3: Du gör något bra för miljön

Köp en begagnad iPad på Fcomputer

I vår upcycle it kategori finns det alltid ett varierat men bra utbud. Vi har nästan alltid använt iPads som håller riktigt hög kvalitet. Det fina med att köpa en begagnad iPad är att Apples produkter alltid håller riktigt länge, så du kan använda din nya begagnade iPad i många år, även om den är köpt begagnad.

Vi har alltid ett växlande utbud, men vi har ofta en begagnad iPad air i olika generationer och en begagnad iPad mini. Du är därför välkommen att ta en titt på vårt utbud, men du måste vara snabb, för de är väldigt populära.

På Fcomputer har vi naturligtvis andra märken än en begagnad Ipad. Du kan även hitta olika surfplattor från bland annat Chromebook, Lenovo m.fl.

Tänk hållbart – Köp begagnade surfplattor

I den värld vi lever i nu är det extra viktigt att tänka hållbart. Och tänk inte bara – du måste också agera hållbart. Vi på Fcomputer gör allt vi kan, därför har vi utvecklat vårt koncept med upcycle it. Begagnad IT-utrustning som vi noggrant testar och reparerar, så att du kan vara säker på att få en ordentlig produkt.

Många vill verkligen leva mer hållbart och köpa mer begagnade saker. Men många har också upplevt att när man köper begagnad IT-utrustning av privatpersoner så beror det ofta på att det är något fel på produkten som säljaren inte har informerat om. Och då är det nästan pengar ut genom fönstret.

Det är synd när något sådant här händer, för då vill man ofta inte köpa återvinning igen.

Med vårt Refurbished brand upcycle it får du 3 års garanti från tillverkaren på din produkt, och du är säker på att den begagnade surfplattan du köper också fungerar som den ska.

Världen seglar, inflationen stiger, det är kris. Både ekonomiskt och i världen. Det märks på plånboken att allt blir dyrare och dyrare, och många är pressade.

Många är pressade på grund av stigande priser och det blir dyrare och dyrare att leva. Vi påminns hela tiden om att vi måste spara, både på våra pengar och på våra CO 2 -utsläpp.

Det kan vara ganska stressigt och du kanske inte vet var du ska börja. Barnen behöver en ny iPad, men den är dyr och man vill tänka på miljön också.

Så självklart ska du köpa en begagnad iPad eller en begagnad surfplatta på Fcomputer.

Hur mycket sparar jag på att köpa en begagnad iPad?

Det är svårt att säga exakt hur mycket du sparar när du köper en begagnad iPad. Men en bra ny iPad kostar ca. från 5 000 och uppåt. Genom att köpa en begagnad iPad av oss i vår upcycle it -kategori får du givetvis inte den senaste modellen, men i gengäld sparar du mycket pengar. Priserna på våra begagnade iPads varierar beroende på kvalitet och år, men de kostar ca. från 1200 och uppåt. Det är därför en enorm besparing du kan uppnå genom att köpa en begagnad iPad istället för en ny. Likaså med våra surfplattor får du också en mycket stor besparing. Så det lönar sig helt klart att köpa begagnad IT-utrustning hos Fcomputer.

Har du några frågor angående köp av begagnade surfplattor och ipads?

Om du brinner för några frågor om vilken modell du ska köpa, hur du kan se stativet på våra begagnade surfplattor eller liknande, då är du alltid mer än välkommen att kontakta oss. Vårt team består helt och hållet av IT-experter och de är alltid redo att hjälpa dig.

Behöver du goda råd och vägledning, tveka inte att kontakta oss. Du är alltid välkommen att skriva ett mejl eller ett chattmeddelande. Föredrar du att prata ansikte mot ansikte finns givetvis våra experter också till hands i butikerna.