Här hittar du vårt produktsortiment av bärbara datorer från Dell Latitude-serien. Om du behöver en arbetslaptop som klarar alla uppgifter du begär av den bör du ta en titt på urvalet nedan. Med en Latitude laptop från Dell har du att göra med en av de mest praktiska och hanterbara bärbara datorerna på marknaden, som även är designad för arbetsuppgifter och studiet. Den populära laptop-serien består av många olika modeller i flera prisklasser och du kommer säkerligen även att kunna hitta rätt Latitude laptop här hos oss. Titta därför närmare på serien nedan och hitta din nästa laptop hos Fcomputer.

Resultat: 57
Resultat: 57


loader

Dell Latitude-serien för vardagsliv och affärer

Bland de snygga modellerna från Dell Latitude-serien hittar du några av de lättaste och tunnaste bärbara datorerna från Dell hittills. Deras diskreta storlek och låga vikt gör det möjligt att ta med dem överallt, vilket förstås är fördelaktigt för många som är mycket på resande fot. Med en oöverträffad lång batteritid och spillsäkert tangentbord är Dell Latitude-serien rätt plats att leta efter när du letar efter en pålitlig bärbar dator för jobbet eller hemmakontoret. Bärbara datorer från Dell Latitude-serien kombinerar det estetiska med det funktionella på ett smakfullt och innovativt sätt. Resultatet är ett utbud av särskilt inbjudande och välpresterande maskiner som passar de allra flesta företagsprofiler. Liksom många andra av Dells bärbara serier finns även Latitude i flera olika prisklasser med varierande specifikationer.

Behöver du en budgetvänlig och enkel bärbar dator för mindre uppgifter kan du hitta ett antal lämpliga modeller på denna sida. Behöver du å andra sidan en avancerad bärbar dator med hårdvara i toppklass, så kan Dell även här möta dina behov. Oavsett vad du vill ha 6:e generationens Intel Core i7-processor, pekskärm i full HD eller surfplatta-funktion, kan den här bärbara serien inte kringgås. Använd gärna vår sökfunktion till höger på sidan och välj bland annat önskad processortyp, hårddisktyp, GPU och mycket mer. Oavsett vilken modell du föredrar får du en tuff, elegant och mångsidig bärbar dator med Dells Latitude-sortiment och vi lägger regelbundet till de senaste modellerna i vårt sortiment. Har du några frågor angående utbudet är du självklart varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst.

Dell Latitude-serien ger dig bärbara datorer med en mängd alternativ

Med en bärbar dator från Dell i Latitude-serien får du en av branschens mest intelligenta och säkraste arbetsdatorer med inbyggd artificiell intelligens (AI) som ger maximal nytta av kvalitetshårdvara till matchande priser.

Du får några coola samarbets- och anslutningsmöjligheter med Latitude-serien som har Intelligent Audio Elimination där den kan eliminera bakgrundsljud från alla deltagare i ett konferenssamtal med neural brusreducering. Det är smart om du ofta har konferenssamtal eller har onlinemöten med kollegor, kunder, affärspartners med mera. Dina onlinekonversationer och samtal blir också ännu bättre av Dells inbyggda FHD IR-webbkameror med två sensorer och temporal brusreducering - du kommer att låta bättre och se bättre ut i alla dina samtal.

Med Dell Latitude får du en bärbar dator som har en stark prestanda, då du har en bärbar dator som har finjusterats in i minsta detalj för att skapa en bärbar dator som är i perfekt balans med sin prestanda, kylning och batteri. Dell har tänkt på allt med sin Dell Optimizer, som ser till att din bärbara dator är som bäst när du arbetar med den.

Dell erbjuder inte bara en bärbar dator med hög prestanda, bra kylmöjligheter, levande färger på skärmen och minskat blått ljus, utan också en vacker och stilren bärbar dator som du kan vara stolt över att visa upp om du är pendlare. Den är enkel och elegant, och så är den tunn och lätt. Den är därför även lämplig att ha med sig på språng, då den inte väger eller tar för mycket plats i väskan. Storlekarna på modellerna i Latitude-sortimentet varierar också, så du kan hitta en bärbar dator som är både 13'' och 15,6''.

Se vårt stora utbud av Latitude-serien här på sidan, där du kan se de specifika specifikationerna under varje produkt så att du är säker på att du hittar rätt bärbar dator som passar dina behov.

Vanlig bärbar dator vs. en 2-i-1 bärbar dator

Dell erbjuder flera olika kraftfulla bärbara datorer i sin Latitude-serie, där du självklart har valet mellan en vanlig bärbar dator eller en 2-i-1 hybrid bärbar dator. Oavsett vilken modell av Latitude-serien du är intresserad av är de alla av samma goda kvalitet och kan erbjuda sina egna när det kommer till specifikationer. Men det är såklart bra att fundera på vilka behov man har och om man vill ha en vanlig laptop eller en hybrid laptop.

Med en vanlig bärbar dator från Dell såg du som alltid en bärbar dator som kan något, som fungerar riktigt bra och som ser elegant och enkel ut. Det är det säkra valet om allt du behöver använda din bärbara dator till är vanligt arbete, men om du är intresserad av att kunna använda din bärbara dator som surfplatta så kommer deras 2-i-1 bärbara dator att vara det självklara valet.

En Dell Latitude 2-i-1 bärbar dator är perfekt för dig som vill ha flexibilitet och olika alternativ att arbeta på, där du snabbt kan växla mellan normal bärbar datoranvändning och surfplattaanvändning. Med surfplattans pekskärmsfunktion får du oanade möjligheter att göra handskrivna anteckningar, ritningar, grafer och annat i dina anteckningar.

Om du väljer en vanlig bärbar dator eller en 2-i-1 bärbar dator beror helt på dina behov och önskemål. Du bör därför undersöka närmare vilka specifikationer du skulle vilja ha i din framtida bärbara dator och vilka som är nödvändiga för att du ska arbeta produktivt och effektivt.

Hållbarhet är på topp hos Dell

Flera av laptopmodellerna i Latitude-serien från Dell är skapade med hänsyn till miljön och är därför hållbara. De är perfekta för dig som är intresserad av återvinning och hållbarhet, och som är intresserad av att hjälpa miljön på flera plan i ditt dagliga liv. Återvunnet material går in i flera delar av deras bärbara dator. Till exempel har Dell skapat förpackningar för sina bärbara Latitude-datorer som är skapade av återvunnet material och själva Latitude-datorerna är utvecklade med biobaserad plast från havet. Alla bärbara datorer i Latitude-serien från Dell är EPEAT Gold-registrerade och uppfyller därför även de kriterier som ställts upp av Global Electronics Council.

Så Latitude från Dell kan vara ett självklart och bra val för dig som är intresserad av hållbarhet och gärna vill ha elektronik där hänsyn till miljön varit en del av produktionen.