Saknar du en bärbar dator som låter dig spela med de bästa? En bärbar dator som klarar krävande videouppgifter och bildredigering? Då är Dell XPS-serien helt perfekt för dig. Med en Dell XPS får du en elegant, slimmad och snygg bärbar dator som inte på något sätt har kompromissat med kvaliteten på hårdvaran. Dell XPS är en serie bärbara datorer som är små och lätta, så de är praktiska att arbeta med, oavsett vad du behöver dem till. De är också extremt miljövänliga och finns i en mängd olika prisklasser. På Fcomputer har vi ett stort urval av de snygga Dell XPS-datorerna på den här sidan, så ta en titt - kanske hittar du dina nya bärbara datorer.

Resultat: 13
Resultat: 13


loader

Dell - teknik för världen

En bra bärbar dator är viktigare än någonsin. Vardagen är ofta högt tempo, så rörlighet och tillgänglighet blir gradvis en nödvändighet för alla. I vissa situationer går det säkert bra med en stationär, men ofta missar man användbarheten som en bärbar dator ger.

Det kan dock visa sig vara problematiskt att hitta en bärbar dator som har allt du behöver till ett rimligt pris. Tänk på att det alltid finns ett billigt alternativ om allt du behöver är att köra Office-paketet och surfa på Internet. Behöver du å andra sidan kunna redigera bilder och video, eller skulle du vilja luta dig tillbaka i stolen och spela ett spel då och då? Då kan man lätt komma att känna att möjligheterna är små.

Det är här Dell XPS-serien kommer in i bilden. Dell strävar efter inget mindre än målet att alla runt om i världen ska kunna få den teknik de behöver. Detta mål startade 1984 i Michael Dells rum i Texas. Hans vision kanske inte är helt komplett än, men Dell är ett av de ledande företagen i världen när det gäller att utveckla teknik, och de använder denna position för att hjälpa människor med de produkter de tillhandahåller.

Dell XPS - användarvänlig design

Dell XPS är ett bra exempel på företagets framgång genom innovativ design och orubbligt fokus. De har skapat en användarvänlig bärbar dator som är så liten som möjligt och lätt som en fjäder. Men i den smala designen döljer sig otroligt mycket kraft, vilket gör att du alltid kan göra mer när du använder en Dell XPS.

De populäraste valen i Dell XPS-serien är Dell XPS 13 och Dell XPS 15. Datorerna har 13 respektive 15 tums skärmar som vid första anblicken ser mindre ut än vad de faktiskt är. Det finns dock ingen anledning att bli lurad – skärmen är synd så stor som annonserad. Dells InfinityEdge-teknik ser till att det är väldigt lite kant på skärmen, men utan att minska skärmstorleken. Det ger Dell XPS-datorn ett mer elegant utseende, eftersom det rustika har skurits bort. Bildkvaliteten blir inte heller lidande – tvärtom kan du förvänta dig inget mindre än högsta skärmkvalitet när du har att göra med en Dell XPS. Samtidigt är en Dell XPS otroligt tunn, vilket lyfter den snygga designen till nya höjder. Designfokuset på en mindre och elegantare PC gör också att en Dell XPS ofta väger under två kilo! Med en Dell XPS 13 kan du till och med komma ner till så lite som 1,23 kilo. Att ta med sig din bärbara dator har aldrig varit enklare.

För dig som vill ge mer

Dell XPS-serien är full av mångsidiga bärbara datorer som kan användas till bokstavligen vad som helst. Det betyder att du lagligen kan köpa en Dell XPS och vara nöjd, för vad du än behöver en bärbar dator till så finns det en dator här som kan hantera det åt dig. Dell XPS-serien innehåller kraftfulla processorer, starka grafikkort och rikliga mängder RAM - Dell har inte sparat på något i sin XPS-serie. Det finns bärbara Dell XPS-datorer som inkluderar de kraftfulla Intel i7 Quad-Core-processorerna, DDR4 RAM och blixtsnabba GTX-grafikkort, vilket ger en bärbar dator som kan hantera även de mest hårdvaruintensiva uppgifterna.

Naturligtvis varierar hårdvaran beroende på modell och dator; en Dell XPS 13 och en Dell XPS 15 är uppenbarligen inte samma produkt, utan är bara relaterade till varandra. Även inom en modell, till exempel Dell XPS 13, kan det finnas skillnader i hårdvaran. Du måste därför tänka på vad du ska använda din nya bärbara dator till.

Behöver du redigera videor eller bilder på jobbet eller på fritiden? Då behövs en av de coolare bärbara Dell XPS-datorerna. Det är trots allt uppgifter som kräver mycket av datorn, så stark hårdvara som aldrig misslyckas är nödvändig här. Det gäller även om du vill spela några av de senaste datorspelen som ibland kräver att speldatorn verkligen drar något. Lyckligtvis finns det gott om bärbara Dell XPS-datorer som smidigt kan hjälpa till med både avancerade spel och bildredigering. Om det mestadels bara är kontorsarbete och lättviktsspel du letar efter kan du nöja dig med en av de mer budgetvänliga Dell XPS-datorerna.

Om du tycker att en Dell XPS låter som ett bra val för en bärbar dator för dig, men du är lite osäker på vilken modell du ska köpa, tveka inte att kontakta vår support eller fråga i butiken – vi kommer gärna att hjälpa dig att hitta rätt produkt.

Dell XPS är ett miljövänligt val

Dell XPS-serien är en av de mest erkända bärbara datorserierna hittills – och det med rätta. En Dell XPS förenar skönhet och rå prestanda, vars graciösa estetiska exteriör endast överträffas av dess kraftfulla interiör. Men inte bara att Dell XPS-serien är effektiv, elegant och användarvänlig, den är också anmärkningsvärt miljövänlig.

På Fcomputer erbjuder vi bärbara Dell XPS-datorer som använder en mindre mängd skadliga komponenter för att uppnå en grön designlösning. Några av våra miljövänliga Dell XPS bärbara modeller är till exempel fria från bly, kvicksilver, kadmium och en rad olika ftalater. De är också BFR/PCV-fria och 90 % av dessa modellers delar kan enkelt återvinnas. En dator kommer alltid att finnas över i den grå arenan, men det är ändå skönt att kunna måla så mycket grönt på den som möjligt.

Så om du behöver en bärbar dator som är perfekt för att skämma bort, har bra prestanda för jobbet och låter ditt miljövänliga hjärta sjunga, då är urvalet på den här sidan perfekt för dig. Med en Dell XPS får du en bra start och får en smidig upplevelse som utan tvekan kommer att tjäna dig väl under lång tid. På Fcomputer vi inte tid på bagateller, så priset du ser på produkten är det pris du får! Så vad väntar du på? Köp din nya bärbara dator här så hjälper vi förmodligen att få den hem till dig.