Resultat: 4
Resultat: 4


loader

MSI Summit - den ultimata bärbara datorn för produktivitet

MSI har sett till att skapa en bärbar dator som är kraftfull och klarar av lite allt möjligt i deras Summit-serie. Det är en bärbar dator som kan tillgodose alla behov hos de flesta, oavsett om du är en vanlig användare, affärsinriktad eller professionell. MSI Summit är byggt för att vara kraftfullt och pålitligt och MSI har passat på att skapa en bärbar dator som är stilrent designad, har kraftfull hårdvara och dessutom har avancerade funktioner.

MSI Summit är därför en dator som kan lite av varje.

Specifikationer du kan förvänta dig med ett MSI Summit

Summit-serien från MSI är utrustad med kraftfulla processorer, gott om lagringsutrymme och avancerade säkerhetsfunktioner. Några av de specifikationer du kan förvänta dig att hitta i en av de många MSI Summit-modellerna kan inkludera:

  • 12:e generationens Intel Core-processorer

  • NVIDIA GeForce RTX

  • Upp till 32 GB RAM

  • Upp till 1 TB SSD- lagringsutrymme

  • HD-skärmar

  • Möjlighet till flipfunktion

Vacker och elegant design

MSI Summit har en professionell och snygg design som är perfekt för proffs och alla som vill ha en snygg och elegant bärbar dator. Med Summit-serien får du en slimmad och lätt konstruktion som gör det enkelt att ta med din MSI Summit på språng. De har även en stor skärm med tunna skärmramar som ger en större skärmupplevelse utan att storleken på själva datorn ökar. MSI Summit-serien har även ett bakgrundsbelyst tangentbord och en pekplatta som ger en bra användarupplevelse. Du kan därför använda den när du arbetar där det är mörkt och belysningen inte är särskilt bra.

En mängd olika funktioner med MSI Summit

Förutom specifikationerna och designen har MSI Summit-serien även några avancerade funktioner som gör dem idealiska för affärsanvändare och proffs. Några av dessa funktioner inkluderar:

  • Avancerad säkerhetsteknik inklusive biometrisk identifiering, TPM och Intel vPro-teknik

  • Möjlighet att ansluta flera externa enheter, så att du kan arbeta med en större skärm eller använda ett externt tangentbord och mus

  • Lång batteritid som ger dig flera timmars användning på en enda laddning

MSI Summit är den ultimata bärbara datorn för företagsanvändare och proffs som behöver en kraftfull och pålitlig dator. Med sina avancerade specifikationer, snygg design och avancerade funktioner är dessa bärbara datorer idealiska för användare som vill vara produktiva och effektiva på arbetsplatsen. Om du letar efter en bärbar dator som kan möta dina affärsbehov är MSI Summit-serien definitivt värd att överväga.