Om du ska använda en av de bästa gamermonitorerna på marknaden så kan vi på Fcomputer tipsa om att titta runt på den här sidan. Dell-spelskärmar och Alienware-skärmar har extremt höga prestanda, så du kan räkna med att ta ditt spelande till nästa nivå. Med en Dell gamermonitor får du en extremt bra uppdateringsfrekvens, en svarstid på nästan ingenting och en extremt bra upplösning. Kompositionen har ett syfte – att ge dig en kristallklar skärm så att du kan leva i nuet så mycket som möjligt när du spelar. Om du är intresserad kan du kolla in vårt urval av Dell-spelskärmar och Alienware-skärmar nedan.

Resultat: 21
Resultat: 21


loader

Dell gamer monitor – skaffa rätt monitor för spel

Det är mycket som är viktigt när man ska spela. Spelet ska vara lappat och klart, vännerna ska vara redo och all utrustning ska vara i ordning. Det mesta klarar sig rimligen, men det gör inte utrustningen – det får du skaffa. Du måste ha en kraftfull speldator, för utan den kommer du ingenstans. Tangentbord och mus är också viktigt och inte minst måste du också ha en bra gamerskärm. För om du inte har en bra gamerskärm, var ska du då se all action utvecklas? Det är alfa och omega, och det är i särklass den som avgör om du får en fantastisk spelupplevelse.

Det finns massor och massor att välja på, och här på Fcomputer har vi ett enormt utbud av gamermonitorer. Väljer du några av standarderna från AOC, Samsung eller BenQ är du i alla fall på god väg. Men det finns också många andra bra alternativ, och en Dell gamermonitor ska inte på något sätt underskattas.

Med en Dell-spelskärm får du perfekt fördjupning i de olika spelvärldarna som du älskar att ta del av. Spring över slagfältet i bästa möjliga grafik, medan du regnar död och förstörelse över dina fiender, eller utforska äventyrliga världar som framstår som ren verklighet på din Dell-spelskärm. För många är fördjupningen det som avgör hur coolt det är att spela. Köp en Dell-spelskärm från vårt breda sortiment, så kan vi lova dig att fördjupningen kommer att nå en helt ny nivå.

Se till att din Alienware-skärm har rätt specifikationer

Det är viktigt att komma ihåg att när du tittar på Dells gamerskärmar tittar du ofta också på Alienware-skärmar. Det är trots allt Dell som producerar Alienware-skärmar, och även om dessa ofta är mer avancerade än andra Dell-spelskärmar, är de också helt vilda high-end-skärmar designade för spelaren som vägrar att minska i kvalitet på något sätt.

Dock är både Alienware-skärmar och Dell-spelskärmar riktigt bra, och du kan räkna med hög kvalitet och stark prestanda från båda. Det finns dock en del specifikationer som bara måste finnas på plats när du behöver en Dell gamer monitor, och det är därför vi bara har samlat det bästa av slaget på den här sidan. Ändå är det en bra idé att fundera över exakt vad det är du behöver varje höst. Vad du bör tänka på när du tittar på gamermonitorer är:

  • Ytterligare funktioner
  • Upplösning
  • Respons tid
  • Uppdateringsfrekvens

Det finns många ytterligare funktioner som kan vara värda att överväga när du tittar på en Dell-spelskärm eller en Alienware-skärm. NVIDIA G-SYNC eller AMD FreeSync är självklara funktioner att tänka på, eftersom man med en av dessa funktioner och ett kompatibelt grafikkort kan synkronisera skärm och grafikkort så att man får en extremt stabil skärm. Dessutom kan du få Alienware-bildskärmar med antireflektion och många andra coola funktioner som gör ditt liv som gamer bättre.

Upplösningen på din skärm är verkligen viktig. För om upplösningen inte är bra, eller om den inte passar de spel du spelar, så får du inte en särskilt snygg skärm. Det handlar om hur många pixlar din Dell-spelskärm visar, och ju fler det finns, med tanke på att din hårdvara kan hänga med, desto bättre skärm får du. De flesta kan nöja sig med full HD, och det fungerar riktigt bra för spel. Quad HD och hela vägen upp till 4k blir dock mer och mer normalt, och åtminstone Quad HD föreslås faktiskt för några av de tyngsta nya speltitlarna. Välj därför en Alienware-skärm med rätt upplösning så får du den bästa upplevelsen.

Svarstiden för din Dell-spelare är också väldigt viktig. Har du haft problem där du känner att du kör ett kommando – till exempel ett mus- eller tangentbordsklick – och det bara inte händer tillräckligt snabbt på skärmen? Det kan naturligtvis vara ett problem med den andra hårdvaran, men om skärmens svarstid inte är runt 5 millisekunder eller mindre, kan detta också vara problemet. Se därför till att välja en Alienware-skärm med snabb svarstid – kan du slå 1 millisekund så är det helt fantastiskt.

För att du ska få en snygg och vacker skärm krävs det att du har en hög uppdateringsfrekvens på din skärm. Det är därför vi har sett till att alla Dell-spelskärmar och Alienware-skärmar på den här sidan körs med minst 144Hz. För de flesta spelare är det det gyllene siffran på hertz vilket gör att man till och med kan prata om det är en gamermonitor som är inblandad. Men om du vill spela skjutspel, föreslår vi på Fcomputer att du skaffar en Dell-spelskärm med 200Hz eller mer. En hög uppdateringsfrekvens är lika med en vacker skärm.

Dell-spelare och Alienware-bildskärmar

På Fcomputer älskar vi högkvalitativa gamermonitorer, därför är vi också glada över att kunna erbjuda dig ett starkt urval av Dell gamermonitorer och Alienware-monitorer. Vi vill se till att det finns något för alla, därför kan du hitta både exklusiva och budgetvänliga modeller på denna sida.

Oavsett om du behöver den vildaste Alienware-skärmen som pengar kan köpa, eller om en snygg och budgetvänlig Dell-spelskärm är mer din stil, har vi sett till att ha ett sortiment som du gärna tittar igenom. Alla våra Dell-spelskärmar är starka och solida, och du kan alltid räkna med hög kvalitet när du köper en av dem.

Har du några frågor om vårt urval av Dell gamer-skärmar, eller är det kanske våra Alienware-skärmar som du tvivlar på? Du kan alltid kontakta vår kundtjänst. Vi guidar dig hellre till din nästa gamermonitor, oavsett om det ska vara en Dell gamermonitor eller en skärm från ett helt annat märke.