Letar du efter några nya gamermonitorer? Då bör du överväga att ge iiyama G-Master ett försök! Denna japanska tillverkare har verkligen överträffat sig själv med dessa monitorer som verkligen är gjorda för spelare som vill ha full prestanda och de coolaste upplevelserna. Du har 4 olika klaner av iiyama G-Master-skärmar att välja mellan. Vill du spela e-sport och hardcore onlinespel med Red Eagle? Annars kan du åka på de coolaste enspelar- och samarbetsäventyren med Silver Crow och Black Hawk. Och om du vägrar att kompromissa på något sätt, då är Gold Phoenix det ultimata valet för dig. Slutligen, ta en titt runt vårt urval av iiyama G-Master-spelmonitorer. I den mån kan det löna sig!

Resultat: 28
Resultat: 28


loader

Gå med i din klan – iiyama G-Master har spelmonitorer för alla

Det finns många bra spelmonitorer på marknaden, och många av dem är mycket välkända. De starka AOC-spelmonitorerna , där särskilt AOC AGON ligger i framkant. Acer gaming monitorer , där de har sina vilda Acer Nitro monitorer . ASUS spelmonitorer är också bra och här tittar man särskilt på TUF- och ROG- serierna. Och annars finns det alltid gamla bekanta som BenQ och Samsung .

Ändå finns det mycket bra att säga om iiyama G-Master-serien av gamermonitorer . När vi pratar om iiyama G-Master pratar vi om 4 klaner av spelmonitorer. De olika iiyama G-Master-monitorerna är specialiserade på vissa områden, och det är därför värt det för dig att bekanta dig med dem innan du börjar titta igenom dem. Med iiyama G-Master-skärmar har du möjlighet att gå med i dessa 4:

  • iiyama G-Master Red Eagle
  • iiyama G-Master Black Hawk
  • iiyama G-Master Silver Crow
  • iiyama G-Master Gold Phoenix

Red eagle är för dig som vill vara på nivån som en proffsspelare. Det är en skärm som passar riktigt bra med Logitech G pro-utrustning, som Logitech G pro X superlight och ett Logitech G pro-tangentbord . Black Hawk och Silver crow är perfekta för den som vill ut på äventyr och ha det bra. Gold Phoenix är det perfekta valet om du vill vara den ultimata spelaren med en skärm som klarar vad som helst.

Så behöver du lite spel till hands? Kolla in vårt urval av iiyama G-Master-skärmar. Oavsett vilken av de 4 kategorierna av iiyama G-Master du är i, kan du vara säker på att vi förmodligen hjälper dig att få tag i rätt produkt. Då är du redo att börja spela på dina villkor!