Om du behöver en snygg bildskärm för spel, så på Fcomputer kan vi bara rekommendera en Lenovo gamermonitor. Lenovo gamermonitorer är, som namnet antyder, specialgjorda för spel och du kan därför räkna med inget mindre än en fantastisk upplevelse. Med en minsta uppdateringsfrekvens på 144Hz, en extremt låg respons tid och allt från full HD till 4k-upplösning, är du redo att ta dig an alla äventyr och övervinna alla motståndare på nolltid. En bra bildskärm är vägen till bra spel. Det är därför du ska välja en Lenovo gamermonitor – det är ditt säkra val om du vill ha en fördel i strid, samtidigt som du får extremt snygga skärmar.

Resultat: 13
Resultat: 13


loader

Spel kräver rätt utrustning

Spel har blivit oerhört populärt genom åren, och det är vi på Fcomputer väl medvetna om. Det finns många människor som njuter av timmar varje dag framför datorn hemma, och det finns också många som bara slösar bort lite tid här och där efter ett spelande. Det finns inget rätt eller fel sätt att göra det – så länge du har roligt med spelandet spelar du rätt, så länge du inte aktivt förstör upplevelsen för andra.

Det kräver dock rätt utrustning om du verkligen vill njuta av spel. Självklart kommer du inte långt utan en bra gamerdator . Ett tangentbord är också nödvändigt i den utsträckningen, om du inte använder en gamer-laptop , och de allra flesta skulle i alla fall vilja ha en bra mus. Dock har den stationära speldatorn en sista utrustning som den inte klarar sig utan. Det är nödvändigt för dig att ha minst en gamerskärm – och för vissa är det gradvis en nödvändighet att ha två eller fler!

Din bildskärm ska såklart också vara av högsta kvalitet och vill du verkligen ha något som kickar röv så tipsar vi på Fcomputer om en Lenovo gamermonitor. Här har du att göra med en tillverkare som är känd för att producera inte så lite, och allt de gör är av omisskännlig kvalitet - och det är vettigt, för annars kan en spelare som Lenovo trots allt inte stanna i toppen av marknadsföra. Detta gäller särskilt för deras Lenovo Legion-datorer, men Lenovo-spelskärmar kan lätt konkurrera med de bästa, och det gör de.

Lenovo gamerskärmar – extremt bra specifikationer

En del av det som gör Lenovos gamermonitorer så bra är exakt samma som med andra spelmonitorer. Det handlar om deras specifikationer. Vissa specifikationer behöver bara optimeras om datorn ska spelas, och därför får du med en Lenovo gamermonitor alltid en topptrimmad produkt där specifikationerna är satta till högsta standard. För om det är någon som vet vad en spelare behöver så är det Lenovo. När du tittar på en Lenovo gamermonitor föreslår vi på Fcomputer att du är särskilt uppmärksam på följande punkter:

  • Skärmstorlek
  • Upplösning
  • Uppdateringsfrekvens
  • Respons tid
  • Ytterligare funktioner

Först och främst behöver du få tag i en Lenovo gamer-skärm som har rätt storlek och rätt upplösning för dig. För om du är van att spela på en bildskärm av en viss storlek, då blir det en röra om du plötsligt måste ha något mindre. Vi har främst Lenovo gamermonitorer som är 24,5 tum och 27 tum, men det går även att hitta någon över 30 tum om man vill ha en riktigt stor Lenovo gamermonitor.

Baserat på storleken på Lenovo-gamerskärmen du tittar på, samt vilka spel du spelar, bör upplösningen också vara bra. Full HD kan göra det för de flesta, men i vårt urval hittar du även Lenovo gamermonitorer som är quad HD och ultra HD, så du kan få extremt hög upplösning om det är vad du behöver. Ju bättre upplösning, desto bättre ser skärmen i allmänhet ut, så länge din hårdvara kan hänga med

Du kan dock inte nöja dig med en stor bildskärm med hög upplösning om du vill ha snygga skärmar i dina spelsessioner. Uppdateringshastigheten måste också vara i sin ordning, minst 144Hz men gärna högre, varför Lenovo gamer-skärmar alltid har en riktigt hög uppdateringsfrekvens. Detta säkerställer att tillräckligt många bilder per sekund visas på skärmen så att skärmen förblir jämn och vacker även när ditt datorspel är snabbt.

Speciellt om du spelar konkurrenskraftiga onlinespel är en låg respons tid nödvändig. Det är svarstiden som avgör hur snabbt data visas på din monitor. Om du tycker att det går långsamt från det att du trycker på musen eller tangentbordet tills det händer något på din bildskärm, beror det förmodligen på att den har för hög respons tid. Lenovo gamermonitorer har en respons tid på 5 millisekunder eller mindre, och ofta är den nere på 1 enskild millisekund.

Extrafunktioner på din Lenovo gamermonitor kan vara otroligt viktiga för om din spelupplevelse blir bra eller inte. Till exempel är AMD FreeSync och NVIDIA G-SYNC, som synkroniserar skärm och grafikkort om du har ett AMD eller NVIDIA grafikkort, en funktion som hjälper till att få en stabilare skärm. Vi är inte riktigt rädda för att säga det. En Lenovo gamer monitor är bara extremt bra och den har definitivt vad du behöver.

Starkt utbud av Lenovo gamermonitorer - se vårt sortiment

På Fcomputer vill vi gärna ha ett starkt och mångsidigt utbud av bildskärmar, så att vem som helst kan få precis det de letar efter. Därför har vi även ett antal olika Lenovo gamerskärmar, så att du kan få just den som passar dig bäst. Behöver du en någorlunda billig variant kan du vara helt säker på att du hittar den i vårt sortiment. Samtidigt finns det också möjligheten att du kan hitta en ganska avancerad Lenovo-gamerskärm på denna sida om du ser dig omkring efter den.

Vi har många olika bildskärmar från många olika tillverkare här på Fcomputer, och ändå tänker vi ofta en extra kärleksfull tanke på våra Lenovo gamerskärmar. De är riktigt bra, och det är ett märke man aldrig tröttnar på. Har du några frågor angående våra Lenovo gamermonitorer, eller någon av de andra monitorerna i vårt sortiment? Då kan du alltid träffa oss i någon av våra fysiska butiker, eller kontakta vår kundtjänst via mail, telefon eller i chatten på denna sida. Vi hjälper dig mer än gärna att få tag på den perfekta skärmen. Oavsett om det ska vara en från Lenovo eller en annan tillverkare.