Om du behöver en supercool och funktionell konsol som du kan spendera många timmar på att spela på, så ska du satsa på en Nintendo Switch. De populära små konsolerna har verkligen vunnit gamerhjärtan hos många danskar – både barn och vuxna. Här på Fcomputer har vi naturligtvis därför ett stort urval av de populära konsolerna och du kan välja mellan tre olika modeller i en mängd olika färger. Du kan välja mellan Nintendo Switch, Nintendo Switch Lite eller Nintendo Switch OLED. Alla tre är bra konsoler, men de har olika funktioner. Du måste därför välja den konsol som passar dina behov. Om du vill kunna spela var du än går bör du välja en Nintendo Switch. När du har en Nintendo Switch behöver du inte släpa runt på en massa kablar och stora konsoler. Nintendo Switch kommer som en handhållen konsol som du kan ta med dig på bussen, på semestern eller hemma hos dina vänner. Ta gärna en titt på sidan här och hitta den Nintendo Switch som passar dig.

Resultat: 14
Resultat: 14


loader

Köp din nya Nintendo Switch hos Fcomputer

Om du letar efter en ny och smart Nintendo Switch, då har du kommit till rätt sida. Här på Fcomputer hittar du vårt stora utbud av de populära konsolerna från Nintendo. Om du är en gamernörd och älskar att spela på konsoler bör du definitivt lägga vantarna på en Nintendo Switch.

Hos Fcomputer kan du välja mellan flera olika modeller, oavsett om det är Nintendo Switch, Nintendo Switch Lite eller Nintendo Switch OLED.

Om du är helt intresserad av färgerna kan du välja mellan många olika färger. Vi har turkos, korall, gul, blå, en blandning av svart/neonröd/neonblå och såklart en helt vanlig vit.

Hos Fcomputer kan du givetvis köpa Nintendo Switch till förmånliga priser och vi ser alltid till att vara både billiga och serviceinriktade.

Köp en Nintendo Switch och få 3 konsoler i en

Det smarta med en Nintendo Switch framför många andra konsoler är att du får 3 olika sätt att spela på när du bara köper en Nintendo Switch.

Du kan använda Nintendo Switch på 3 sätt;

Den handhållna modellen, där du har både kontroller och konsol på samma plats. Du håller de två Joy-cons medan själva konsolen är i mitten. På så sätt kan du sitta och spela var du vill, vare sig det är hemma, på bussen eller liknande. Det finns inga begränsningar med en Nintendo Switch, vilket gör den unik jämfört med andra konsoler. Du tvingas inte sitta framför en tv, ansluten till internet och med en konsol i handen. Med en Nintendo Switch får du friheten att spela var och när du vill.

TV-modellen låter dig använda Nintendo Switch som en konsol som vi känner dem. Du sitter framför TV:n med Joy-con i handen, så att du kan styra spelet från soffan medan du tittar på bilden på din TV.

Bord-modellen, ett väldigt danskt ord för bordsläge, låter dig spela var som helst, men du kan spela tillsammans med andra, på samma skärm. Samla dina vänner, vik ut konsolen med det inbyggda stativet, ge din vän en Joy-Con och njut av några fantastiska spel tillsammans. Skärmen är delad så att ni båda kan se vad ni spelar. Den fungerar precis som en vanlig spelkonsol när du använder din Nintendo Switch, men du får friheten att spela med dina vänner var som helst, på språng eller under raster i skolan.

Vad är skillnaden mellan en Nintendo Switch, Nintendo Switch Lite och Nintendo Switch OLED?

Nintendo Switch är en modell som fungerar både som en handhållen konsol, kan kopplas till en TV och kan användas som bordsmodell.

Nintendo Switch Lite är baserad på originalmodellen, som uteslutande var en handhållen modell. Därför, om du inte vill ha de andra funktionerna kan du bara köpa en Lite om du bara vill ha en handhållen konsol.

Nintendo Switch OLED är den ultimata modellen, där du får en helt fantastisk kvalitetsskärm som visar bilder och färger i toppkvalitet. Nintendo Switch OLED är toppmodellen inom de tre konsolerna och därför måste du välja den om du vill ha det bästa av det bästa. Du får 64 GB minne, där du med de modellerna får 32 GB.

Vilka spel kan spelas?

Vi har ett stort utbud av spel till Nintendo Switch här på Fcomputer, och många av de välkända gamla spelen från Nintendo kan du nu få i en Nintendo Switch-modell. Du bör dock vara medveten om att inte alla spel är kompatibla med Nintendo Switch Lite-modellen. Så om du vill lägga vantarna på ett spel som du kan se på din TV och spela med dina vänner, då bör du välja de spel som är kompatibla med Nintendo Switch och Nintendo Switch Lite.

Du kan antingen köpa spel fysiskt här på Fcomputer, eller köpa dem online via app i Nintendo Switch.

Har du några frågor?

Om du är osäker på något angående Nintendo Switch kan du se om du kan hitta svaret nedan i vår FAQ.

Har du fler frågor kan du alltid kontakta vår kundtjänst. Vår personal är experter på datorer, konsoler och allt annat nörderi, och det är därför vi mer än gärna guidar dig så att du kan få de coolaste spelen på din Nintendo Switch.

FAQ - Vanliga frågor om Nintendo Switch

Vilken Nintendo ska jag välja?

Du kan välja mellan Nintendo Switch, Nintendo Switch Lite eller Nintendo Switch OLED. Beroende på dina behov kan du välja det som passar dig bäst.

Om du vill kunna spela med andra på en extern skärm så ska du välja Nintendo Switch eller Nintendo Switch OLED. Om du bara vill kunna spela handdator kan du välja en Lite.

Kan du spela Nintendo Switch på TV?

Ja! Om du köper en Nintendo Switch eller en Nintendo Switch OLED är den kompatibel med TV.

Kan du titta på Netflix på en Nintendo Switch?

I grund och botten kan du inte titta på Netflix på en Nintendo Switch.

Vilket är bättre en Nintendo Switch eller en PlayStation?

Om du föredrar en Nintendo Switch eller en PlayStation är en smaksak. Många föredrar antingen det ena eller det andra, då det även finns olika spel till de olika konsolerna. Väljer du en Nintendo Switch får du dock funktionen att du kan spela upp till 8 personer tillsammans. Du får därför ett mer socialt spel med en Nintendo Switch – om det är det du värdesätter högst så är en Nintendo Switch bäst.

Kan du spela Nintendo Switch utan internet?

Ja! Det är möjligt att spela på din Nintendo Switch utan tillgång till internet, men det finns vissa spel som kräver internetåtkomst. Om du behöver uppdatera konsolen eller spelen kräver det internet.

Har Nintendo Switch inbyggda spel?

Nej, du måste köpa spel på sidan antingen fysiskt eller online via appen.

Kan du titta på YouTube på Nintendo Switch?

Jo det kan du. Du kan ladda ner YouTube som en app till din Nintendo Switch, och därmed använda YouTube som vanligt.